Ken je dat gevoel?
Dat je heel graag iets wilt, maar het niet durft.
Dus doe je het niet.

Hoe bereik je iets als je niet durft?

De afgelopen jaren hebben we honderden ondernemers geholpen om hun bedrijf te starten en door te laten groeien. En elke keer komt dit terug. Of ze nu startend zijn, of al langer bezig zijn of al vergevorderd zijn.

Onzekerheid.

Angst.

Beren op de weg.

Deze thema’s vind ik dus zelf mega inspirerend. En dat maakt dat ik al enige tijd manifestatiekunde bestudeer. Inmiddels ben ik er ook ervaringsdeskundige in. Maar daarover later meer.

Hoe bereik je nu dingen in je leven als je niet durft? Een bedrijf starten? Een bedrijf verder laten groeien? Een nieuwe business opzetten? Meer klanten? Hoe krijg je het voor elkaar?

Hoe manifesteer je nu werkelijk?

Het gaat niet alleen om marketing & sales. Het gaat veel dieper dan dat.

Vanaf nu neem ik je mee in de wereld van manifesteren. Omdat daar de oplossingen liggen om jouw verlangen waar te maken.

Want je wilt…
vrijheid,
de leukste werkzaamheden doen,
goed betalende klanten,
een meer dan goed inkomen,
en ontwikkelen en doorgroeien.

Dan is het belangrijk dat je van niet durven naar DOEN gaat.

Van niet durven naar DOEN

In deze podcast neem ik je hierin mee. En ik reik je een waardevolle methode aan die over de hele wereld hiervoor ingezet wordt.

Zodat jij groter gaat denken, dromen en DOEN 💪🏻🧡

Beluister hier de podcast of bekijk hem op YouTube.

Tip

Lieve vrouw, luister de podcast bijvoorbeeld onder het vouwen van de was of tijdens het uit/inpakken van de vaatwasser. Zo word je tijdens deze (minder leuke) klusjes heerlijk geïnspireerd om, als je dat wilt, je leven anders in te delen.

Wil je geen aflevering meer missen? Abonneer je dan op je favoriete kanaal om de wekelijkse afleveringen te beluisteren.

Let's do this! 💪🏻

Daniëlle

P.S.: Het kan zomaar zijn dat het starten van je eigen bedrijf als Virtueel Assistent voor jou de volgende stap is in je carrière. Maar dan is het ook belangrijk dat je precies weet wat het is en wat erbij komt kijken. Daarom heb ik er een uitgebreide podcast over opgenomen. Ik vertel je álles over het starten van je eigen bedrijf als Virtueel Assistent.

Durf je niet, omdat je bang bent geen klanten te zullen aantrekken? Immers een bedrijf zonder klanten, is geen onderneming... Geen angst, hier vind je wat je in de basis nodig hebt om wel betalende klanten aan te trekken.

En wat als het je niet lukt? We hebben met ons team onderzoek gedaan onder onze klanten en daarbij 450 vrouwen opgebeld die gestart waren met hun VA-bedrijf. De meesten was het gelukt om hun bedrijf succesvol op te bouwen. Een enkeling niet en dat had te maken met de volgende reden die we met je delen in dit blog.

Nog steeds onzeker? Dat is niet erg, iedere succesvolle ondernemer is ooit bij het begin begonnen. En denk je dat ze allemaal meteen enorm succesvol waren? Tuurlijk niet. Vallen en opstaan en weer door!

Jouw succes valt of staat met jouw mindset. Het vinden van jouw passie en het tonen van lef. Ervoor durven gaan. En in de actiestand blijven. Ook al weet je dat je eens hard valt. Durf te gaan. Durf te vallen. Durf je ‘kop’ te stoten. Sta op, herstel en ga weer door. Dát wordt jouw succes.

Luister gerust meermaals mijn powerspeech om je een liefdevolle duw in de rug te geven.

Ik hoop dat deze blog je inspireert om verder door te breken naar een succesvol bedrijf op jouw voorwaarden. En ik vind het tof als je hieronder een reactie achterlaat.

 

Handtekening

Wil jij een goedlopend bedrijf starten als Virtueel Assistent?

Bekijk dan hoe we jou helpen om een echte ondernemer te worden. Klik hier voor meer informatie over de opleiding tot Virtueel Assistent.

Je favoriete online professionals

Je kan een lijst van deze professionals naar jezelf mailen.