Je bedrijf starten als succesvol vA-player:
dit zijn de ervaringen van anderen die jou voorgingen.

“Ik heb nu een bedrijf staan met een stevig fundament. En heb elke maand een omzet van 8.000,- euro terwijl ik ook mijn gezin run.  Dit is voor iedereeen haalbaar.”

“Tijdens het programma vond ik de klanten waar ik nu mee werk.”

“Toen ik in januari startte met de opleiding had ik nooit durven dromen dat ik nu al 4 klanten heb. Ik vond het zó spannend in het begin. En nu? Mijn bedrijf staat, mijn website is af en ik heb klanten. Het loopt nu gewoon! Nooit gedacht dat ik dit zou kunnen.”

“Daniëlle geeft zoveel. Dat heb ik zo nergens anders meegemaakt.”

"Na 19 jaar bij de ING Bank waar ik verschillende functies bekleed heb; van projectmanagement tot het organiseren van evenementen en trainingen, vond ik het tijd worden voor een nieuwe stap: het starten van mijn eigen onderneming als Virtueel Assistent. 

De opleiding van Daniëlle is zo ingericht dat je het geleerde gelijk in de praktijk kan toepassen. Het is heel breed opgezet, je leert op je computer je mappenstructuur in te richten en je stelt je contract op. Ook krijg je handvatten aangereikt hoe je gesprekken moet voeren met (potentiële) klanten. 

Door de wekelijkse webinar heb je echt een stok achter de deur om de opleiding te volgen. Tijdens het webinar heb je de gelegenheid om vragen te stellen over de dingen waar je mee worstelt en waar je tegenaan loopt. 

Door de opleiding heb ik mega stappen gemaakt. Mijn marketingboodschap is scherp en daarmee kan ik uit mijn comfort zone stappen om gesprekken te voeren met klanten. Via de marktonderzoeken heb ik al 3 potentiële klanten aan me weten te binden."

Leontien de Jong

"Mijn achtergrond is event- en hotelmanagement en ik heb de afgelopen 10 jaar gewerkt als HR-adviseur. En in die tussentijd heb ik al een eigen onderneming gehad.

Door het inzetten van mijn ervaring en skills die ik heb verkregen vanuit mijn brede achtergrond, kunnen ondernemers groeien en verder professionaliseren. Ik heb echter gekozen voor de opleiding bij Daniëlle omdat ik dan ook handvatten krijg aangereikt voor het Virtual Assistance ondernemerschap.

De opleiding is zeer uitgebreid. En door de coaching heb ik zelfvertrouwen gekregen om het gesprek met klanten aan te gaan. Uiteindelijk heb ik in zeer korte tijd een klant gevonden waarmee ik direct aan de slag kon.

Daniëlle deelt haar passie en ervaringen als Virtueel Assistent en Virtueel Business Manager. Ze begeleidt de Virtueel Assistenten in haar opleiding van A tot Z. 

Tijdens de opleiding is er volop ruimte om je vragen te stellen en je successen te delen. En je kunt altijd bij Daniëlle terecht mocht je ergens in vastlopen. 

Kortom: een hele fijne opleiding waarin ik in korte tijd meer zelfvertrouwen en handvatten heb gekregen om een goede onderneming als Virtueel Assistent te starten."

Constance Put

“Daniëlle geeft je op het juiste moment net even dat duwtje in de rug.”

“Je leert in dit programma echt je eigen kwaliteiten kennen.
Dat geeft zelfvertrouwen.”

“Voorheen werkte ik als manager winkelautomatisering en stuurde teams aan in een grote Retailorganisatie. Ik was de spil tussen de Stakeholder, de eindgebruiker en de Automatiseringsafdeling. We hebben diverse grote projecten rondom de automatisering succesvol afgerond, zoals vervanging van het winkel ERP pakket.

Hierna ben ik op zoek gegaan naar een job die mij de mogelijkheid gaf locatie onafhankelijk te kunnen werken. Ik heb veel kennis opgedaan tijdens mijn werk als manager en zag dat ik hiermee ondernemers kon ondersteunen. En zo werd ik zelfstandige als Virtueel Assistent.

Echter was ik nog steeds zoekende hoe ik het VA-schap precies moest inrichten. Het technische gedeelte was me verder wel duidelijk, maar daarnaast miste ik nog een aantal facetten om succesvol te starten als Virtueel Assistent.

Via Instagram stuitte ik op een foto van Daniëlle. Niet lang daarna hebben we een Skypegesprek gehad. Daaruit bleek dat Daniëlle mij verder kon helpen bij het opzetten van mijn VA-bedrijf. Vooral de modules over het juridische gedeelte van mijn bedrijf en de prijsbepaling zijn zeer waardevol voor mij geweest. Stap voor stap werd mijn bedrijf geprofessionaliseerd.

Door de VA Business Academy staan de puntjes op de i en kan ik mijn klanten veel waarde bieden als professioneel Virtueel Assistent. Daniëlle is echt jouw teacher, ze is er voor je, ze ondersteunt je, ze motiveert je. Ze zorgt ervoor dat je de juiste stappen zet en waarom je ze juist nu moet zetten. She’s been there and done that! Dat inspireert mij enorm. Dat zorgt ervoor dat de 3 maanden zo om waren. Je leeft naar de webinars toe en de live-dagen zijn helemaal fantastisch.

Ook je buddy tijdens de opleiding is je steun om je te motiveren om door te zetten. Als Virtueel Assistent ben je vaak alleen, maar het is fijn om een buddy te hebben, die weet in welke fase je zit met je bedrijf. 

Aan het einde van de opleiding had ik al 4 klanten en de investering in de opleiding binnen een half jaar terugverdiend.”

Marjolein Verleun

“In juni startte ik zowel met mijn bedrijf als Virtueel Assistent als met de VA Business Academy. Ik was nog erg zoekende naar hoe ik mijn bedrijf het beste kon opzetten en waar ik mijn klanten kon vinden. Ik hoopte via de opleiding hier ideeën voor te krijgen en tegelijkertijd te leren van de ervaring van Daniëlle als Virtueel Assistent en ondernemer.

Tijdens de opleiding krijg je praktische handvatten aangereikt, die je direct kunt toepassen bij het opzetten van je eigen bedrijf. Je leert over financiën, je verdienmodel en het juridische gedeelte van je bedrijf. Ook ga je kijken wat jouw ideale doelgroep is en welke werkzaamheden het beste bij je passen. En daarnaast deelt Danielle veel waardevolle informatie over marketing en de zichtbaarheid van je bedrijf.

Het programma zit propvol info en tips, dus in 3 maanden tijd heb ik veel geleerd om een goede basis te leggen voor mijn bedrijf. Dat geeft mij het vertrouwen om ervoor te gaan. Het is ook erg fijn dat ik nadat de opleiding is afgelopen altijd nog bij Daniëlle terecht kan met vragen.

Wat ook een grote toegevoegde waarde is, is het contact met de medecursisten. Een groep mensen die door dezelfde fases heen gaan en die je steunen bij iedere stap die je zet. Daarom is het ook super dat we nu deel uitmaken van de VA Business Community waarin we kunnen blijven delen met de andere vA-players!

Als je enthousiast bent geworden over het werken als VA, dan is starten bij de VA Business Academy de beste eerste stap die je kunt zetten!”

Marieke Steenbakkers

“Daniëlle is een voorbeeld. Zij doet het gewoon, dan kan ik het ook!”

“In de vijf maanden van de opleiding ben ik meer gegroeid dan in de tien jaar daarvoor.”

“Tijdens mijn loopbaan heb ik mijn dienstbaarheid in kunnen zetten in veel bedrijven in de reiswereld. Maar sinds begin 2017 ben ik op zoek gegaan hoe ik mijn dienstbaarheid kon inzetten waardoor ik er zelf ook wat aan zou hebben. En daarnaast was er in mijn huidige baan geen mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen.

De stap om ondernemer te worden vond ik wel ontzettend spannend. Maar na een gesprek met Daniëlle werd het me duidelijk dat dit wel de volgende stap in mijn leven is. Virtueel Assistent worden gaf mij ontzettend veel energie en ik zag het al helemaal voor me. Ik ben het gewoon gaan doen.

Door de VA Business Academy heb ik nu een goede basis als Virtueel Assistent en kan ik mijn klanten het beste bieden. Er is aan alles gedacht. Je krijgt alle handvatten aangereikt om echt je VA-bedrijf uit te bouwen en op te zetten.

Tijdens het eerste telefoongesprek met Daniëlle had ik gelijk een klik met haar. Ze is echt zonder oordeel en dat vind ik heel erg belangrijk. En als ik ergens in vastloop, stelt ze de juiste vragen zodat ik daarmee aan de slag kan. En uiteindelijk is de hindernis weer genomen.

Ik voel echt haar gedrevenheid en passie waarmee ze ons alles wil leren over het VA-schap. Dat maakt haar een zeer goede mentor. Het is ook heel fijn dat de opleiding niet alleen theoretisch gericht is, maar ook werkt aan je mindset. Hoe kom je over op je klanten en eigenlijk naar iedereen toe in je leven.

Aan het einde van de opleiding had ik al 4 klanten en mijn investering in de opleiding ruimschoots terugverdiend.”

Wendy Jansen

“Ik kom uit België en ik ben al werkzaam als zelfstandige freelancer. Ik werk op locatie bij een klant. Toen ik eenmaal hoorde over het VA-schap, dacht ik: “Dit wil ik doen!”. Ik werk nl. graag vanuit huis. Ook wilde ik graag mijn vaardigheden bijschaven en uitbreiden naar klanten toe.

Ik twijfelde echter of ik wel de juiste en voldoende skills had. Met name van de bestaande tools. Ik ken er al wel veel, maar toch niet alle tools. Dus ik twijfelde enorm of ik dit wel zou kunnen.

Uiteindelijk heb ik toch gekozen om te starten als Virtueel Assistent, omdat de vrijheid van het thuiswerken en het kiezen van je eigen klanten mij zeer aansprak.

Na het eerste Skypegesprek met Daniëlle was het direct “Yes, bij haar moet ik zijn!”

De opleiding is zeer waardevol. We werken stap voor stap. We bepalen als eerste onze niche, onze ideale klant en onze passie op het gebied van vaardigheden.

Ik raad de opleiding aan iedereen aan, die er op gebrand is om voor zichzelf te beginnen, om eigen baas te zijn. Twijfel niet, kies voor de VA Business Academy.

Aan het einde van de opleiding had ik al 3 klanten voor wie ik mijn VA-werkzaamheden kon uitvoeren. En binnen 2 maanden had ik mijn investering in de opleiding terugverdiend.”

Anja van Impe

“Je leert meteen hoe je de nieuwe kennis toepast in de praktijk.”

“Doordat alles online is kun je waar en wanneer je wilt met de modules aan de slag.”

“Ik heb een eigen bedrijf: Mode Agenda. Omdat ik destijds niet wist hoe ik een goed bedrijf kon opzetten, ben ik begonnen met de VA Business Academy om mijn bedrijf verder te kunnen uitbreiden.

 

De opleiding is opgebouwd in verschillende modules en heel praktisch ingericht. Je kunt direct aan de slag met hetgeen je hebt geleerd uit de module. De modules zitten vol tips en leuke opdrachten. Dit maakt de VA Business Academy heel waardevol.

Ik begon de opleiding eigenlijk heel bleu, ik wist nog niet hoe en wat. Maar Daniëlle heeft ervoor gezorgd dat ik nu professioneel als Virtueel Assistent aan de slag kan, geweldig hoe zij dit zo heeft weten aan te pakken.

Nu weet ik hoe ik mijn bedrijf moet opzetten en verder kan uitbreiden. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik de opleiding bij Daniëlle heb mogen volgen. In één woord: Geweldig!

Vlak na de opleiding heb ik gesprekken gehad met potentiële klanten, waarvan ik in ieder geval met 1 klant in januari 2018 zal gaan starten.”

Lisanne van der Bij

“Ik ben op dit moment werkzaam bij de FNV als teamleider van het secretariaat, ik geef leiding aan secretaresses. Dit doe ik al heel lang en ik vond dat het tijd was om op zoek te gaan naar wat anders.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik Daniëlle tegen op Facebook. Het woord Virtueel Assistent was mij geheel onbekend. Maar het sprak mij enorm aan en nadat ik een gesprek had met Daniëlle heb ik me vrijwel direct ingeschreven voor de VA Business Academy.

Daniëlle is authentiek en coacht op een hele goede manier, ze neemt je als het ware aan de hand mee door je eigen bedrijf als Virtueel Assistent. Ze werkt heel erg goed met zelfreflectie, ze hoeft maar een klein zinnetje te zeggen, waardoor je meteen aan het denken wordt gezet.

Door de ervaring als Virtueel Assistent deelt Daniëlle praktische tips met je, dat is heel prettig en duidelijk. De filmpjes zijn heel erg leerzaam en authentiek.

Ik heb ontzettend genoten van de opleiding en ik heb nog steeds het gevoel dat ik nog altijd bij haar mag aankloppen als ik vragen heb. Dat vind ik zeer prettig en waardeer ik ook heel erg.”

Mariëlle Kessels

“Voordat ik met de opleiding begon had ik geen idee wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken.”

“Ik wilde als zelfstandige meer vanuit huis kunnen werken. Dat kan ik nu doen.”

Wil jij ook succesvol je bedrijf starten als vA-player?

Neem dan deel aan de VA Business Opleiding:

 

Je favoriete online professionals

Je kan een lijst van deze professionals naar jezelf mailen.