Wat anderen over mij zeggen

“Wat ik het meeste waardeer in Daniëlle, zijn haar positieve energie, tomeloze ambitie en passie voor haar vak. Ze blijft investeren in bijscholing en opleiding, waardoor ze continu up-to-date is. Daniëlle is top! 

Mijn naam is Sabine van Meenen. Als OndernemersCoach begeleid ik gepassioneerde ondernemers om beter te verdienen en minder te werken.”

Sabine van Meenen

Ondernemerscoach www.sabinevanmeenen.be

“Ik kwam het bedrijf van Danielle tegen via een facebook advertentie, deze advertentie sprak mij meteen aan, het combineren van gezin en je eigen bedrijf. Dat is vaak een uitdaging.

We hebben een belafspraak gemaakt, ik ging er in met het gevoel “we zullen zien” Ik verwachte er niet heel veel van als ik heel eerlijk ben. Vaak zijn zulke gesprekken heel verkoop gericht was mijn ervaring.

We hebben lang gepraat, Danielle vroeg veel en luisterde heel goed. Ze had meteen antwoord op mijn vragen en kwam met een frisse nieuwe kijk op mijn bedrijf. Danielle heeft me echt aan het denken gezet. Inmiddels ben ik een paar weken verder en nog gaat ons gesprek steeds door mijn hoofd. Echt heel waardevol.

 Wil jij aan de slag als VA en heb je, net als ik, 100 vragen? Plan dan deze VA Business Boost sessie bij Danielle, echt een aanrader.”

Suzan Biemans – Peters

De Online Etaleuze

“Daniëlle kijkt mee naar mijn bedrijfsdoelen, snapt het ondernemerschap en is strategisch sterk. Voor mij is het belangrijk dat ik met iemand kan sparren die mijn ambities snapt, maar die mij ook een ander perspectief kan laten zien en waar nodig tegenwicht kan bieden. Soms heb je dat gewoon nodig. Daniëlle doet dat absoluut en ik ben daar heel blij mee. Ze is professioneel, betrouwbaar, heeft kennis van zaken. Is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. En zeker niet onbelangrijk: ze is een ongelooflijk prettige, warme persoonlijkheid waar ik op kan rekenen en fijn mee samenwerk.

Heb je serieuze ambities met je bedrijf, dan raad ik je Daniëlle van harte aan.”

Anne Quaars

Business Coach Branding Business School

“Het gesprek met Daniëlle heeft ervoor gezorgd dat ik nu weet welke stappen ik als eerst moet gaan zetten. Ik kreeg bij Daniëlle een goed gevoel omdat ze gelijkgestemd is. Moeder zijn en daarnaast een succesvol bedrijf runnen waarin je je talent goed kwijt kan en je werk uitdagend is.”

Sietske Visser

Samenwerken met Danielle is écht een feestje 🙂 Ze is betrokken, heeft veel kennis én
werkt zeer professioneel. Buiten dat ze een fijn mens is, is ze een goede sparringpartner die focus
houdt. Ik kan haar écht niet meer missen!!

Ze inspireert de mensen om haar heen om altijd het beste uit zichzelf te halen. Te gaan voor hun volle potentieel.
Hoe mooi is het dat ze nu met haar missie ambitieuze moeders aanspreekt om hun hart te volgen en te gaan
voor hun eigen geluk!

Mandy Visser

Bloom for Life

“Daniëlle heeft de laatste nieuwe kennis in huis en blijft zich ontwikkelen. De samenwerking met haar heeft mij veel opgeleverd. Ze heeft geholpen mijn bedrijf vanaf ‘nul’ op te zetten. Ik waardeer het enorm dat ze zo goed uitleg geeft. Ze is slim, snel en flexibel. Ze denkt goed mee en is een echte sparringpartner. Ze streeft naar een hoog kwaliteitsniveau en is heel betrouwbaar. Ik raad haar zeker aan andere virtuele assistenten aan die worstelen met het opzetten van hun eigen bedrijf.”

Jacqueline Spaans helpt ambitieuze marketing- en communicatieprofessionals en zelfstandig ondernemers op een slimme manier foto’s te maken en te gebruiken. Zo vallen ze meer op bij hun klanten, krijgen ze meer klanten en maken ze meer omzet.

Jacqueline Spaans

“Door de samenwerking met Daniëlle is mijn bedrijf harder gegroeid. Wat ik vooral waardeer aan Daniëlle is dat ze veel kennis in huis heeft die ik zelf niet heb. Zij zorgt ervoor dat mijn bedrijf verder groeit. Voor mij als ondernemer is het een must en waardevol om zo samen te werken.  Wil je je eigen bedrijf als virtueel assistent starten? Ik raad je Daniëlle zeker aan.”

Ann Meesschaert helpt als coach mensen met stress en burnout- en loopbaanproblematiek.

Ann Meesschaert

Mijn eerste reactie op Daniëlle haar plan om coach & trainer van VA’s te worden was ‘schoenmaker blijf bij je leest’. Maar al heel snel besefte ik dat dit een hele logische stap was voor Daniëlle. Ze heeft zoveel kennis en ervaring opgedaan en ze kan andere VA’s daar zo goed verder mee helpen. Ze heeft het allemaal meegemaakt en zelf ondervonden en ze weet dus precies tegen welke uitdagingen een startende VA aanloopt en wat je allemaal mee kunt maken.

Daniëlle is moeder én ondernemer tegelijk en ze wil ook juist die groep gaan helpen om een succesvol VA-bedrijf op te zetten. Ze heeft zelf laten zien dat dat heel goed kan, maar als je het allemaal alleen moet doen dan heb je toch grote kans dat het bloed, zweet en tranen wordt.

Ik beveel Daniëlle dus aan aan vrouwen die gelijk een goede start willen maken met hun VA-bedrijf en niet alle fouten eerst zelf willen maken. Daniëlle is Business Coach, Online Business Manager en VA, ze heeft cursussen gedaan op het gebied van leiderschap en ze weet heel veel van tools en marketing. Een betere start kan je je niet wensen als je al die kennis mag gebruiken.

Liesbeth de Korte

“Daniëlle is een kei om je bedrijf professioneel op te zetten en te laten groeien! Ze is slim, pro-actief, zakelijk, professioneel en heeft veel kennis die nodig is om bedrijven te laten groeien. Ze draagt haar kennis goed over, waardoor mijn bedrijf een extra boost heeft gekregen. Naast al deze kwalificaties is het ook nog eens een buitengewoon fijne, warme vrouw.

Ik raad Daniëlle aan iedere ondernemer die wil groeien aan!”

Mirjam van Gaalen helpt als Business Coach MKB-ondernemers en zelfstandige dienstverleners te bouwen aan een succesvol bedrijf.

Mirjam van Gaalen

“Ik ben heel dankbaar dat door het inhuren van Daniëlle mijn organisatie succesvoller is geworden. Er is meer structuur gekomen op het gebied van marketing, sales, planning en financiën. Zij heeft daar de nodige tools en technieken voor geïmplementeerd en deze effectiever gemaakt. Daniëlle heeft veel kennis en kunde, blijft zich ontwikkelen en is een echte sparringpartner. Zij helpt mij om in de actiestand te blijven en is enorm stimulerend in de samenwerking.

Dat ze nu zelf virtueel assistenten opleidt is logisch, want zij laat zich inspireren door alle trainers en coaches waar zij mee samenwerkt. Dan wil je je eigen kennis en ervaring als Virtueel Business Manager ook overdragen, omdat je op zoveel vlakken weet hoe je klanten kunt helpen beter te presteren.”

Aart Brezet, van oorsprong arbeids- en organisatiepsycholoog, leert leiders in het onderwijs hoe zij met Waarderend Leiderschap negativiteit keren en positiviteit ontlokken, zodat hun scholen gaan schitteren.

Aart Brezet

Pin It on Pinterest

Share This