Je bedrijf starten als succesvol vA-player:
dit zijn de ervaringen van anderen die jou voorgingen.

Een jaar geleden. Waar ik toen stond en waar ik nu sta. Bizar!

Het is sowieso wel flink boven verwachting uiteraard… zowel qua uren als qua tarief ook wel. Qua omzet kom ik naar schatting op zo’n € 11.500 per maand 😳 en dan heb ik nog een commissie klus er tussen waarbij in geval van succes (waar we vanuit gaan natuurlijk) er nog flinke extra uitbetalingen volgens een staffel bij kunnen komen… in totaal heb ik nu 6 opdrachtgevers 😍 en een officieuze wachtrij ook hahaha, dat geloof je toch niet?

Ik vind ‘t allemaal vrij bizar eerlijk gezegd en heb ook een financieel adviseur ingehuurd nu. Beetje slim met de zaken om gaan. Ik probeer mij ook wel te onthechten van het geld, omdat ik m’n eyes on the price wil houden m.b.t. de juiste motivatie; Vrijheid! Ondernemen! Plezier! Passie! Voldoening!

De beloning volgt dan vanzelf; ben ik van overtuigd.

M’n visionboard is al voor een groot deel werkelijkheid geworden.

Tot slot; nogmaals ontzettend bedankt! Voor alles! Het juiste duwtje in de rug, het zelfvertrouwen op het moment dat ik het mezelf niet kon geven en de structuur voor de juiste fundering! Bedankt, bedankt, bedankt!

Liefs

Annelies Bakker

"Wat heeft het volgen van de opleiding tot vA-Player mij een enorme boost gegeven!

Mijn kennis is vergroot en het heeft ervoor gezorgd dat ik in mijn kracht sta. De opleiding is gericht op het praktisch opzetten van je onderneming en het versterken van je Mindset. Juist het bezig zijn met mijn mindset en het nadenken over waar ik wil staan en waar ik gelukkig van word in combinatie met de tools en tips van de Academy, hebben mij veel zekerder gemaakt over het opzetten van mijn eigen onderneming.

Toen ik deze reis een half jaar geleden begon, had ik niet gedacht dat ik zoveel zou groeien en ontwikkelen. En vooral lef zou hebben om te zijn wie ik wil zijn. Ik was zeker al op weg, maar deze weg is verrijkt met de contacten die ik heb gelegd en de kennis die ik verder heb opgedaan. Ik zat in een hechte groep waar ik mezelf kon zijn en nieuwe motiverende VA’s heb ontmoet. We keep in touch!"

Danielle, Dennis en team, bedankt voor je positieve energie en het laten excelleren van iedere dame in onze groep.  

Hartelijke groet,

Conchita Dros

Ik twijfelde of ik mezelf ooit de stap zou zien nemen naar eigen ondernemerschap. Ondernemen heeft alle ingrediënten die me aantrokken, maar zoals er in de familie bij ons altijd werd gezegd: 'Beter een grote knecht, dan een kleine baas'. Als je zoiets vaak genoeg hoort, ga je erin geloven. Dus ik moest die overtuiging eerst van me afschudden en op zoek naar 'bewijs' dat ondernemen, mits goed uitgevoerd, misschien wel meer zekerheid kan bieden dan een baan in loondienst. 

Het verlangen naar meer vrijheid en verantwoordelijkheid en werk dat mij de flexibiliteit geeft om locatie onafhankelijk te werken, zodat ik in de toekomst meer tijd in Griekenland kan doorbrengen, was groter dan mijn angst: het loslaten van de oude vertrouwde en comfortabele vaste baan, waar ik toch al geen voldoening uithaalde en me alleen maar energie kostte.

Door de professionele uitstraling van de VA Business Academy en omdat ik mezelf ook graag als professional in de markt wilde zetten, was de keuze al snel gevallen op het programma van Daniëlle.

Vooral de stap om hiermee te starten heeft me veel gebracht. Het heeft weer nieuwe energie gebracht. Het heeft ervoor gezorgd dat mijn zelfvertrouwen weer langzaam aan het groeien is. Dat ik weer in beweging ben. Ik ben uit mijn comfortzone gehaald.

Ik zie het ook echt als een start van een nieuw avontuur die nog lang niet klaar is. De start van een nieuwe versie van mezelf. Alsof ik mezelf weer even opnieuw mocht onderzoeken, uitvinden, mijn verhaal kan maken, mag leren en mag groeien.

De opleiding is niet alleen praktisch, maar het is vooral de mindset die je meekrijgt die ervoor zorgt dat je een succesvolle ondernemer wordt. Je hebt een complete set aan tools gegeven en nu is het aan mij om hiermee verder te gaan, op mijn eigen manier en op mijn eigen tempo.

Zakelijk kan ik zeggen dat ik alle ingrediënten heb ontvangen om een bedrijf op te zetten en er een succes van te maken. Ik blijf groeien om meer en meer te gaan ‘shinen’. Op dat gebied zijn er al stappen gemaakt en daar ben ik trots op. 

Leonie Boshoven

Mijn verlangen voordat ik instapte in het programma was dat ik niet zo goed wist hoe verder te gaan, ik was niet meer zo happy met mijn baan in loondienst en wilde graag mijzelf gaan ontwikkelen. Trots zijn op mijzelf en stappen gaan zetten, wat soms lastig is met een parttime baan in loondienst. Na het op de wereld zetten van twee mooie kinderen, vond ik dat het mijn tijd was voor verdere ontwikkeling en dat in combinatie met een mooie balans met het gezin. Er zijn voor de kinderen wanneer ik er voor ze wil zijn en mijn eigen tijden indelen.

Wat mij in eerste instantie tegenhield was de meningen van anderen. Je hebt nu toch een mooie privé/ werk balans, je werkt zo dichtbij huis, waarom iets geheel voor jezelf opzetten, komt zo veel meer bij kijken etc. Dat soort vragen. Mijn onderbuik gevoel zei dat ik het moest doen, dit is het, ik word Virtueel Assistent, hoe gaaf!

Het programma heeft mij zoveel gebracht, veel kennis en ervaring en een fijn netwerk van VA's die ook aan het begin staan van het VA-schap. Ik heb twee ontzettend waardevolle buddy's waar ik wekelijks mee spar en waarin we elkaar helpen en motiveren. De leeromgeving waar wij constant toegang tot hebben, is ontzettend waardevol en vind het heel fijn, ook nu na de opleiding, weer bepaalde lessen door te nemen. Intuïtief ondernemen is het onderdeel wat ik nu aan het oppakken ben en dat vind ik heel leerzaam om juist meer met je mindset bezig te zijn en meer bewust te zijn van het geen wat je doet, dat zorgt ook voor meer succes in het leven. En daarom raad ik het programma zeker aan!

Heel dankbaar voor je mooie opleiding Daniëlle!

Liefs,

Shari Burgmeijer

“Ik heb nu een bedrijf staan met een stevig fundament. En heb elke maand een omzet van 8.000,- euro terwijl ik ook mijn gezin run.  Dit is voor iedereeen haalbaar.”

“Toen ik in januari startte met de opleiding had ik nooit durven dromen dat ik nu al 4 klanten heb. Ik vond het zó spannend in het begin. En nu? Mijn bedrijf staat, mijn website is af en ik heb klanten. Het loopt nu gewoon! Nooit gedacht dat ik dit zou kunnen.”

Trots op mezelf, want ik heb mijn baan in loondienst opgezegd en ben voor mezelf begonnen! Hierdoor heb ik meer vrijheid en tijd voor mezelf gecreëerd om te doen wat ik leuk vind.

Ook ben ik al met mijn eerste klanten aan de slag gegaan. Zelfs met dingen die ik nog nooit eerder heb gedaan!

Ik heb momenteel een prima inkomstenbron en kan ervaring opdoen in verschillende opdrachten. Dat dit zo snel is gelukt, had ik niet verwacht en dat maakt me echt heel blij. Bedankt voor alle kennis, positiviteit en duwtjes (of eigenlijk porren) in de rug! 😉

Marleen Davelaar

Ik ben het meest trots op de beslissing om op mijn 55e voor mijzelf te gaan beginnen… Hoewel ik dat zelf op dat moment helemaal nog niet besefte. Meer doordat mijn omgeving mij steeds een veer op de bekende plek steekt, besef ik mij steeds meer dat ik iets heel stoers heb gedaan. Hierdoor heb ik vleugels gekregen.

Geen seconde spijt gehad van mijn impulsieve beslissing om aan de opleiding van de VA Business Academy te beginnen. De uitgebreide opleiding en opdrachten heb ik met heel veel plezier gedaan. Daniëlle heeft zelf alles al uitgevonden, waardoor je kan meeliften op haar succes en je echt binnen enkele maanden je eigen bedrijf hebt staan. Inclusief een website, marketing boodschappen, tag-line, een betere mindset én nieuwe klanten.

Hoewel ik nog in loondienst ben en nog niet hard op zoek ben naar opdrachten, heb ik al twee opdrachtgevers. Nog even en dan volle kracht vooruit, ik kan niet wachten!

Marijke Jansen

Na de 1e livedag had ik mijn uurtarief op €40,- gezet. Achteraf weet ik nu dat ik mezelf toen nog klein hield. Naarmate de opleiding vorderde, ben ik gegroeid en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen.

Mijn 1e grote opdracht (24 uur) startte ik uiteindelijk vorig jaar augustus met €45,- per uur. Inmiddels zit ik op de €60,- per uur. Daar ben ik erg trots op. Dit om maar even aan te geven wat zelfvertrouwen dus met je kan doen.

Een vriendin van mij is gelijk met mij haar eigen business gestart. Zij heeft toen ook een gesprek met Dennis gehad, maar besloot haar eigen pad te volgen.

Zij werkt nu voor een veel te laag uurtarief. Omdat ze niet het vertrouwen heeft meer te vragen. Ik zie dat bij nog 2 bekenden om me heen. Argument van allemaal is dat ze toch veel uur maken, en daardoor veel verdienen. Klopt natuurlijk niks van!

Ik denk dat als ik niet deze opleiding had gevolgd, ik ook zo zou zijn (waarschijnlijk was ik dan helemaal niet voor mezelf begonnen hahaha).

Dankbaar dat ik nu in rust en met vertrouwen mijn uurtarief op tafel kan leggen.

Mijn ervaring heb ik op het gebied van planning/logistiek. De klus waar ik nu zit is voor de rest van het jaar. Als accountmanager beheer ik bij een afvalverwerking de contracten die zij met de gemeenten hebben lopen. Normaal gesproken zou ik mezelf van te voren al wijsmaken dat ik niet geschikt ben, omdat het onbekend terrein is voor mij. Nu ging ik fluitend en vol vertrouwen het gesprek in met een positief resultaat.

Voor beide opdrachten ben ik overigens benaderd. Heb vaak aan jouw opmerking gedacht; “Vind je niche en het werk komt op je af” 🙂

We zijn nu alweer een jaar verder en heb ik geleerd wat bij mij past. Ik focus me liever op 1 grote klant waar ik voor langere tijd aan de slag kan. De opdracht waar ik nu zit is 50% thuis en 50% op locatie. Voor mij is dit helemaal top!

Met mijn office support bied ik nu dan ook: planning & organisatie / projectmanagement / relatiebeheer. Ondanks dat ik een andere richting ga, is deze opleiding voor mij heel erg waardevol geweest en zou ik het iedereen ook aanraden.

Lieve Danielle, ik wil je hartelijk danken voor de lessen die ik heb geleerd. Ik vind je echt een inspiratie en ben erg blij dat ik ervoor gekozen heb jouw opleiding te gaan volgen.

Monique Franssen

Voordat ik startte wist ik niet welke diensten ik aan moest bieden, en hoe. Waar moest ik beginnen? Ik sprong van de hak op de tak. Ik dacht dat ik iets moest doen waar ik goed in ben, maar niet persé leuk vind om te doen. Hierdoor was ik heel erg aan het twijfelen over het aanbieden van mijn diensten. De eerste live-dag heeft me zoveel verheldering gebracht. (alle live-dagen hoor).  Met Daniëlle hebben we toen onze diensten helemaal uit kunnen stippelen. Wat vind ik leuk en wat niet? En dat heeft me zoveel moois doen inzien. Zonder deze opleiding had ik deze basis nooit kunnen maken.

Ik wilde deze nieuwe stap maken, omdat ik mijn dochtertje wil laten inzien dat het mogelijk is iets voor jezelf te beginnen en voor je dromen te gaan, ongeacht of je alleen bent of niet. Daarnaast zou ik graag financiële vrijheid willen hebben om voor mijn dochtertje en ik, en voor mijn moeder te kunnen zorgen. Meer vrije tijd voor mezelf te creëren of mijn tijd door te brengen de dingen te doen die ik wil doen. Ten slotte vind ik het leuk iets volledig voor mezelf te hebben. Iets waar ik al mijn passie en kracht in kan steken, en anderen kan helpen.

De doorslag was dat deze opleiding je helpt naar je eigen vrijheid toe te leven. Dat ik uiteindelijk niet meer afhankelijk zal zijn van een werkgever en dat ik mijn leven kan leiden zoals ik dat wil. En daarnaast dat het je handvatten geeft hoe je je bedrijf stabiel op kan zetten d.m.v. het verkrijgen van de juiste tools etc. Ook het aansluiten bij een community waar je andere ondernemers ontmoet en ook in contact kan komen met potentiële opdrachtgevers, was een dealbreaker. En natuurlijk het (persoonlijk) contact (SOS-momenten) met Dennis en Daniëlle.

Ik ben het meeste trots op dat ik heb doorgezet en niet heb opgegeven. Heel even had ik daar namelijk wel aan gedacht. Er zijn veel externe factoren geweest die me bijna hebben doen loslaten, maar ik ben heel erg blij dat ik dat niet heb gedaan. Dus ik ben erg trots op het feit dat ik een bedrijf heb, en dat de diensten die ik aanbied eindelijk erg duidelijk is.

Dit resultaat heeft me opgeleverd dat ik mijn dienst of specialiteit nu helemaal tot het uiterste in kan zetten. Ik merk dat ik binnen mijn specialiteit de leukste dingen kan doen. Daarnaast heeft het mij ook het resultaat opgeleverd dat ik mijn bedrijf eindelijk staat, en dat ik mezelf eindelijk als ondernemer zie en accepteer.

Quanita Emanuel

Mijn verlangen is altijd al geweest om ooit, naast mijn gezin, een onderneming van mezelf te hebben. Toen mijn baas mij vorig jaar vertelde dat hij met pensioen wilde en ik cliënten zou mogen overnemen werd dit idee steeds tastbaarder en ben ik gaan nadenken over hoe ik mijn bedrijf wilde gaan realiseren. Internet werd mijn beste vriend om alles in kaart te brengen en toen ik de VA Business Academy tegenkwam werd alles voor mij duidelijk.

Door de teksten die ik las in de folder “125 dingen die VA’s doen” en de inhoud van de opleiding was ik al snel verkocht. Er was dan ook niks wat mij tegenhield om me in te schrijven.

Het programma heeft me ontzettend veel opgeleverd. Ik heb nu al een bedrijf staan met een goed fundament. Ik heb al klanten en heb het onwijs druk waardoor ik ook goed onderweg ben om financieel onafhankelijk te worden. Wat ik ook zo fijn vind is dat ik zakelijk nu alle kanten op kan, mijn drang naar groei (nieuwe dingen blijven leren) zal zeker worden verzadigd de komende jaren.

Ook ben ik gegroeid als persoon. Ik ben een stuk zekerder geworden, juist door het doen van alle dingen waar ik bang voor was. Angst is groei, die blijf ik onthouden. Ik kan alle soorten gesprekken aan en ook thuis ben ik een stuk relaxter geworden. Ik heb weer veel tijd voor mijn dochter en ben tegelijkertijd geld aan het verdienen, mijn droom is uitgekomen. 

Dank jullie wel.

Groetjes,

Linda van der Heijden

Ik was vastgeroest in mijn eenzijdige werkzaamheden op mijn werk destijds bij de bank. Doordat het werk saai en eentonig was, kreeg ik helemaal geen energie meer van wat ik deed. Maar door de zekerheid van salaris en mijn eigen onzekerheid wat ik eigenlijk allemaal kan, bleef ik maar zitten. Totdat ik de kans kreeg om weg te gaan en deze met beide handen aanpakte.

Het thuiswerken vond ik wel heel prettig, omdat ik meer tijd aan mijn gezin en sociale leven had. Door de combinatie van veelzijdigheid aan werkzaamheden, het thuiswerken en de flexibiliteit kwam ik bij deze opleiding terecht en dat voelde gelijk goed en nog steeds.

Ik ben het meest trots dat ik na 18 jaar bij de bank heb besloten om tijdens de reorganisatie weg te gaan. Dit was geen makkelijke stap. Maar ik merkte door deze stap dat er ruimte in mijn hoofd kwam om een hele andere richting op te gaan. Ik heb deze opleiding nu bijna helemaal afgerond en het gaat steeds meer vorm krijgen wat ik wil en waar ik heen wil. Ook heb ik de opleiding bij de VA Business Academy tot Online Business Expert aangevraagd, die ik na het afronden van deze opleiding oppak. Ik krijg hier veel energie van en meer zelfvertrouwen dat het me gaat lukken.

Carole Aandeweg

Met veel plezier geef ik je hierbij mijn review van de SSHVA opleiding.

Toen ik het promotiefilmpje van Daniëlle voorbij zag komen en het webinar had bekeken, voelde ik direct dat dit HET was voor mij.
Het kriebelde bij mij al langer om “iets” voor mezelf te starten, maar ik wist niet precies wat ik zou gaan doen en hoe ik het moest aanpakken. Ook leek het mij een eenzaam gebeuren om zelf alles uit te vinden.

De VA opleiding bood een uitkomst voor al deze bezwaren. Je leert in de volle breedte wat je moet doen om succesvol met je bedrijf te starten. Van overeenkomsten, administratie tot marketing en sales. Het is echt een compleet programma. Het feit dat je de opleiding doet met een groep is ook helemaal fantastisch. Je kunt elkaar helpen en sparren en de dingen delen die je lastig vindt.

Ik had geen twijfels over het programma, maar ik moest wel even goed nadenken over de kosten. Het is best een flinke investering. Maar het is het absoluut waard.

Wat mij over de streep trok om het te gaan doen was de uitspraak van Daniëlle in het webinar: “Als je in jezelf durft te investeren, durven klanten ook in jou te investeren”. Ik vind dat een supermooie uitspraak.

Door het programma ben ik als een speer gegroeid. Nog veel sneller dan ik had verwacht. Nog voordat de opleiding is afgerond, heb ik al een paar klanten. Daniëlle laat ons zien dat iedereen ondernemer kan worden. Als je maar de juiste instelling hebt en er hard voor wil werken.

De opleiding ‘Start succesvol als High Level VA+’ is absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar vrijheid en zelfstandigheid in het werk.

Hartelijke groet,

Miranda van Huis

Op welke stappen ik het meest trots ben?

Dat is op de enige grote stap die ik, uiteindelijk na maanden twijfelen, toch heb gezet om de opleiding te volgen. En zonder spijt.

Want het mogen inzien van het hele ondernemerschapsverhaal tot aan hoe je klanten denken en hoe je je eigen klanten kiest, was voor mij een hele openbaring.

Door alles wat ik heb bijgeleerd, weet ik nu hoe ik sneller resultaten kan boeken.

“Fake it untill you become it” 😉 deze is me zeker bijgebleven. hahaha

Een grote DANK U!! Bedankt voor deze geweldige ervaring en het enorme enthousiasme die jullie telkens uitstralen. Ook bedankt dat ik zulke toffe dames heb leren kennen die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben... Groeien!!

Liefs,

Saartje Van den Broeck

Voordat ik met de opleiding startte, was ik op zoek naar wat ik kon doen met het werk wat ik al deed, maar dan als Virtueel Assistent en hoe ik dit zo goed mogelijk op kon zetten. Tijdens mijn zoektocht op internet kwam ik de VA Business Academy tegen. Na het intakegesprek heeft niets mij meer tegengehouden om in te stappen. Dit was precies wat ik nodig had om te zorgen dat ik mijn bedrijf zo goed mogelijk kon opstarten en in te richten. Door deze stap te zetten, ben ik zelf enorm gegroeid. Persoonlijk heb ik een boost aan zelfvertrouwen gekregen, omdat ik stappen durfde te nemen. Zakelijk heeft het mij gebracht waar ik nu sta: mijn loondienst baan opgezegd, zodat ik mij vol kan richten op mijn eigen bedrijf.

De beste beslissing ooit! Zonder de VA Business Academy was mij dit nooit gelukt alleen en had ik deze enorme grote stappen nooit durven zetten.

Als je van plan bent om een eigen bedrijf te starten als VA en je wilt dit zo goed mogelijk doen, dan raad ik je de VA Business Academy aan, want zij helpen en steunen je in de stappen die je gaat nemen.

Groetjes,

Heidi Emons

Ik ben trots op de persoonlijke als zakelijke groei die ik heb doorgemaakt tijdens de opleiding. Dat ik me ervan bewust ben geworden dat het belangrijk is eerst helder te hebben voor jezelf wat je wilt doen, voor welke klant en op welke manier.

Dat heeft voor mij duidelijk gemaakt waarom ik eerder weinig reacties van klanten kreeg…

Ik merkte aan mezelf hoe toegewijd ik kan zijn als ik doe wat ik echt leuk vind en hoe snel de tijd gaat zodra je in de flow van ideeën zit.

Ik weet me altijd makkelijk en snel systemen eigen te maken, maar tijdens de opleiding heb ik weer allerlei nieuwe systemen en tools ontdekt.

In de afgelopen 5 maanden heb ik het belang van een juiste mindset aan den lijve ondervonden; als ik het even niet meer zag zitten, kon ik mezelf weer positief motiveren door het resultaat, waar ik graag naartoe wil werken, voor me te zien.

Jessica Koren-Verhoef

“Tijdens het programma vond ik de klanten waar ik nu mee werk.”

“Daniëlle geeft zoveel. Dat heb ik zo nergens anders meegemaakt.”

Ik ben begonnen aan een droom die ik al jaren had: voor mezelf starten. Dit klinkt makkelijker dan gedaan, dus ben echt uit mijn comfortzone gegaan. Spannend en leuk, maar soms ook stressvol. Toch doorgezet. Nu heb ik een eigen bedrijf, met klanten, allemaal leuke nieuwe inspirerende contacten.

Gedurende de opleiding ben ik meer over mijzelf gaan nadenken: Wat vind ik leuk? Wat wil ik graag doen? Etc. En zo heb ik mijzelf ook beter leren kennen; hoe ga ik om met stress en wat wil ik bereiken?

Ik genoot met volle teugen van de reis de afgelopen maanden. Ik heb veel geleerd en de toekomst ligt open voor mij. Daar word ik helemaal enthousiast van. Allemaal positieve energie!

Nog steeds zijn dingen spannend, maar ik heb vertrouwen dat het goed komt en dingen op zijn plek vallen als het daar tijd voor is.

Susanne van Haaren

Dankbaar voor de afgelopen maanden. Het is voor mij een grote rollercoaster geweest die ik echt nooit had willen missen! Veel geleerd. Flink met mezelf aan de slag geweest. Ups, maar ook zeker downs gehad. Ingeschreven bij de KvK.
Inmiddels de eerste klanten binnen en mijn vaste baan opgezegd.

Wat heb ik veel gehad aan alle informatie, Q&A’s, de peptalks tijdens de livedagen, de motiverende apps die we wekelijks van je gehad hebben, alle nieuwe contacten die ik de afgelopen maanden heb opgedaan en de hele nieuwe mindset die ik gedurende het gehele proces heb gekregen.

Zoals je steeds zegt: geniet van de hele reis die je maakt en dat doe ik met volle teugen!! 

Heel erg bedankt! 

Hartelijke groet,

Gitta Molhoek

“Ik ga nooit meer naar school!”

Dat waren, na het behalen van de nodige diploma’s, zo’n 27 jaar geleden mijn exacte woorden. En ik bleef dat ook steevast volhouden. Ik zei altijd dat ik iemand was van de praktijk en dat school niet voor mij was weggelegd.

Toch nam ik in september vorig jaar het besluit mijzelf in te schijven voor een opleiding tot High Level Virtueel Assistent aan de VA Business Academy van Daniëlle Leuvering. Ik wilde al geruime tijd mijn eigen bedrijf beginnen en er was een sterke drang om ondernemers te helpen door hen de randzaken uit handen te nemen. Ik wist dat ik dit over het algemeen op afstand (online) wilde doen, maar het moest wel van een niveau zijn waarin ik dat extra’s kon geven wat ik voor ogen had. Een samenwerking creëren en niet alleen de taakjes uit handen nemen. Mijn klant zowel zakelijk als persoonlijk laten groeien met een juiste balans tussen werk en privé. 

Ja, ik wist precies wat ik wilde. Maar hoe ging ik dat doen? En waarom was ik daarover ineens zo onzeker en hoorde ik alleen maar “negatieve stemmetjes” in mijn hoofd?
Het was tijd. De “stoute schoenen” gingen aan en in november startte ik met de opleiding.

En vandaag?
Vandaag is het feest! 
Het certificaat is binnen. 

Het was de afgelopen maanden echt niet altijd even makkelijk. Soms zelfs bloed, zweet en tranen. Maar met de geweldige support van mijn zoon, familie, vrienden en Team VA Business Academy is het gelukt. Ik heb nu niet alleen de kennis en skills om ondersteuning te bieden op een niveau zoals ik dat wil, ook persoonlijk heb ik een enorme ontwikkeling doorgemaakt door aan de slag te gaan met mijn mindset.

En weet je……
Ik had deze school voor geen goud willen missen.

Ik ben er het meest trots op dat ik echt voor mijzelf heb gekozen. In eerste instantie was ik bang dat dit zijn weerslag zou geven op de mensen om mij heen, maar het tegengestelde is waar. Zij zien wat het met mij doet en worden daar blij van. Daardoor durf ik uit mijn comfortzone te stappen en echt dingen “aan” te gaan en fouten te maken. Er zijn ook nog veel stappen te maken, maar die lust ik rauw!

Ik wil het hele team ontzettend bedanken voor de enorme roller coaster die mij de inzichten en kracht hebben gegeven die ik nodig had om mijn betere IK te ontdekken.

Mirella van der Leeden

Ik ben Tanya van Vythos VA. Ik ben de opleiding bij Danielle gaan doen omdat ik meer balans in privé en werk wilde. Het werken in loondienst belemmerde mij om ten volle te genieten van het leven. Ik ben erg reislustig en zou niets liever willen dan te kunnen flexwerken vanaf elke plek op de wereld. Zo kan ik het aangename met het nuttige combineren zonder 'opgesloten' te zitten op een kantoor. De enige twijfel die ik had om te starten was of ik wel genoeg te bieden zou hebben als VA. Maar als je niet probeert dan weet je het niet. Tijdens de opleiding kwam ik er al snel achter dat ik een rugzak vol ervaring heb en alles in huis heb om de ondernemer vooruit te kunnen helpen. Ik heb veel geleerd, niet alleen over het ondernemerschap, maar vooral ook over mezelf. Je wordt gedwongen na te denken over wat je echt wilt bereiken en hoe je dat wenst te bereiken. Iedereen die net zoals ik een drang naar vrijheid heeft maar niet weet hoe raad ik aan om de opleiding te doen. Je hoeft geen voorkennis van zaken te hebben en Danielle en haar team zijn heel toegankelijk. Altijd bereid je te helpen en wat belangrijk is: je kunt alles in je eigen tempo doen en er is no pressure. Jij bepaalt je eigen richting. Succes!

Groetjes,

Tanya Beckers

Ik bewonder mijn drive waarmee ik in de opleiding gestapt ben en hierdoor een enorme persoonlijke ontwikkeling heb doorgemaakt. En nog steeds doormaak. Ik heb zo enorm veel geleerd de afgelopen maanden en nu staat daar gewoon een bedrijf! Dat had ik nooit verwacht vooraf.

Ook heb ik geleerd dat niet alles in 1x gelijk klaar hoeft… Ik mag mijn tijd nemen voor nieuwe dingen, zolang ik maar stappen blijf maken en niet in angst blijf steken.

Wikky Ockhorst

Wauw, ik heb gewoon mijn baan opgezegd en dat is een grote stap voor mij! Het bekende loslaten en de ‘onzekerheid’ tegemoet gaan… Maar wat geeft mij dat een enorm gevoel van zelfstandigheid en kracht.

De opleiding heeft mij een goede basis gegeven in het ondernemerschap. En ik weet dat ik er niet alleen voor sta. Ik voel me gesterkt door de back-up en ik heb zin in nóg meer ontwikkeling!

En daarnaast het werken met mijn eigen klanten: Het feit dat zij het vertrouwen in je hebben om mij mee te laten werken, dat geeft me een supergoed gevoel!

Super bedankt voor al jullie ondersteuning de laatste maanden. Ik heb er enorm veel aan gehad!

En nu op naar de volgende stap: het online business programma. Hier heb ik erg veel zin in!

Aukje van Lamoen

Ik vind het knap van mezelf, dat ik nu echt voor mijzelf heb gekozen!

Vroeger vond ik dat altijd egoïstisch; kinderen en partner kwamen bij mij altijd eerst en dan pas ikzelf.

Nu ik deze keuze heb gemaakt, levert het juist op dat ik er nog meer kan zijn voor mijn kinderen en partner.

Hier ben ik echt heel erg trots op en het voelt als een enorme vrijheid dat ik dit resultaat heb geboekt!

Dank jullie wel voor alles!

Ellen kolkman

Ik heb in een korte tijd (5 maanden) enorm veel geleerd. Ik sta versteld van mezelf welke kansen ik zie en pak, om te starten met mijn eigen bedrijf en deze verder op te bouwen. Ik ben nooit een ondernemer geweest, maar ik heb dankzij deze opleiding zoveel ideeën en inspiratie gekregen. De VA-opleiding is zeer uitgebreid, het bevat veel nuttige informatie, en bij elke module een duidelijke uitleg.

Zin in de toekomst om in mijn eigen in te delen tijd en ruimte te kunnen ondernemen!

Groetjes,

Esther Bos

"Na 19 jaar bij de ING Bank waar ik verschillende functies bekleed heb; van projectmanagement tot het organiseren van evenementen en trainingen, vond ik het tijd worden voor een nieuwe stap: het starten van mijn eigen onderneming als Virtueel Assistent. 

De opleiding van Daniëlle is zo ingericht dat je het geleerde gelijk in de praktijk kan toepassen. Het is heel breed opgezet, je leert op je computer je mappenstructuur in te richten en je stelt je contract op. Ook krijg je handvatten aangereikt hoe je gesprekken moet voeren met (potentiële) klanten. 

Door de wekelijkse webinar heb je echt een stok achter de deur om de opleiding te volgen. Tijdens het webinar heb je de gelegenheid om vragen te stellen over de dingen waar je mee worstelt en waar je tegenaan loopt. 

Door de opleiding heb ik mega stappen gemaakt. Mijn marketingboodschap is scherp en daarmee kan ik uit mijn comfort zone stappen om gesprekken te voeren met klanten. Via de marktonderzoeken heb ik al 3 potentiële klanten aan me weten te binden."

Leontien de Jong

"Mijn achtergrond is event- en hotelmanagement en ik heb de afgelopen 10 jaar gewerkt als HR-adviseur. En in die tussentijd heb ik al een eigen onderneming gehad.

Door het inzetten van mijn ervaring en skills die ik heb verkregen vanuit mijn brede achtergrond, kunnen ondernemers groeien en verder professionaliseren. Ik heb echter gekozen voor de opleiding bij Daniëlle omdat ik dan ook handvatten krijg aangereikt voor het Virtual Assistance ondernemerschap.

De opleiding is zeer uitgebreid. En door de coaching heb ik zelfvertrouwen gekregen om het gesprek met klanten aan te gaan. Uiteindelijk heb ik in zeer korte tijd een klant gevonden waarmee ik direct aan de slag kon.

Daniëlle deelt haar passie en ervaringen als Virtueel Assistent en Virtueel Business Manager. Ze begeleidt de Virtueel Assistenten in haar opleiding van A tot Z. 

Tijdens de opleiding is er volop ruimte om je vragen te stellen en je successen te delen. En je kunt altijd bij Daniëlle terecht mocht je ergens in vastlopen. 

Kortom: een hele fijne opleiding waarin ik in korte tijd meer zelfvertrouwen en handvatten heb gekregen om een goede onderneming als Virtueel Assistent te starten."

Constance Put

Ik kijk vol bewondering terug op de afgelopen periode. Ik ben trots op dat ik überhaupt de stap heb durven zetten om aan de opleiding te beginnen. En zelfs op m’n werk ben ik nog steeds aardig op schema gebleven, tijdens het volgen van de opleiding en het maken van de opdrachten.

Redelijk vaak uit mijn comfort zone gekomen, zoals feedback vragen aan mensen en durven vertellen in een groep hoe ik me voel en waar ik mee worstel.

Het heeft me veel geleerd over mezelf, onder andere door het Management Drives profiel. Ik  ben vooral blij met wat ik geleerd heb over het schrijven van teksten en wat er allemaal bij komt kijken om een bedrijf op te zetten.

En ik wil jullie bij deze bedanken voor de leerzame opleiding.

Mirjam Pannekoek

Er is zoveel te doen in de wereld, op social media, websites en in ondernemersland. Ik ben blij dat ik het avontuur ben aangegaan. Hierdoor heb ik mij ontzettend ontwikkeld.

Ik hoef later niet te denken, had ik het maar gedaan…

Nu kan ik mijn eigen bedrijf starten, waarin coaching en HR samenvallen.

Of zoals jij eerder aan mij adviseerde: 2 bedrijven 🙂

Ook dat is mijn proces...... super! Ik kan er zelfs al van genieten, leuk hè?

Ondertussen heb ik een 8-tal coachees, die ik gratis coach voor een loopbaantraject. Hierdoor leer ik veel en binnenkort kan ik mij aansluiten bij de beroepsvereniging voor professionele coaches (NOBCO). Omdat ik de gewenste diploma's heb.

Dank je wel dat je alle info wilde delen.

En nu ga ik starten met je jaarprogramma. Ik heb er ontzettend veel zin in.

Freda de Goed

“Daniëlle geeft je op het juiste moment net even dat duwtje in de rug.”

“Je leert in dit programma echt je eigen kwaliteiten kennen.
Dat geeft zelfvertrouwen.”

“Voorheen werkte ik als manager winkelautomatisering en stuurde teams aan in een grote Retailorganisatie. Ik was de spil tussen de Stakeholder, de eindgebruiker en de Automatiseringsafdeling. We hebben diverse grote projecten rondom de automatisering succesvol afgerond, zoals vervanging van het winkel ERP pakket.

Hierna ben ik op zoek gegaan naar een job die mij de mogelijkheid gaf locatie onafhankelijk te kunnen werken. Ik heb veel kennis opgedaan tijdens mijn werk als manager en zag dat ik hiermee ondernemers kon ondersteunen. En zo werd ik zelfstandige als Virtueel Assistent.

Echter was ik nog steeds zoekende hoe ik het VA-schap precies moest inrichten. Het technische gedeelte was me verder wel duidelijk, maar daarnaast miste ik nog een aantal facetten om succesvol te starten als Virtueel Assistent.

Via Instagram stuitte ik op een foto van Daniëlle. Niet lang daarna hebben we een Skypegesprek gehad. Daaruit bleek dat Daniëlle mij verder kon helpen bij het opzetten van mijn VA-bedrijf. Vooral de modules over het juridische gedeelte van mijn bedrijf en de prijsbepaling zijn zeer waardevol voor mij geweest. Stap voor stap werd mijn bedrijf geprofessionaliseerd.

Door de VA Business Academy staan de puntjes op de i en kan ik mijn klanten veel waarde bieden als professioneel Virtueel Assistent. Daniëlle is echt jouw teacher, ze is er voor je, ze ondersteunt je, ze motiveert je. Ze zorgt ervoor dat je de juiste stappen zet en waarom je ze juist nu moet zetten. She’s been there and done that! Dat inspireert mij enorm. Dat zorgt ervoor dat de 3 maanden zo om waren. Je leeft naar de webinars toe en de live-dagen zijn helemaal fantastisch.

Ook je buddy tijdens de opleiding is je steun om je te motiveren om door te zetten. Als Virtueel Assistent ben je vaak alleen, maar het is fijn om een buddy te hebben, die weet in welke fase je zit met je bedrijf. 

Aan het einde van de opleiding had ik al 4 klanten en de investering in de opleiding binnen een half jaar terugverdiend.”

Marjolein Verleun

“In juni startte ik zowel met mijn bedrijf als Virtueel Assistent als met de VA Business Academy. Ik was nog erg zoekende naar hoe ik mijn bedrijf het beste kon opzetten en waar ik mijn klanten kon vinden. Ik hoopte via de opleiding hier ideeën voor te krijgen en tegelijkertijd te leren van de ervaring van Daniëlle als Virtueel Assistent en ondernemer.

Tijdens de opleiding krijg je praktische handvatten aangereikt, die je direct kunt toepassen bij het opzetten van je eigen bedrijf. Je leert over financiën, je verdienmodel en het juridische gedeelte van je bedrijf. Ook ga je kijken wat jouw ideale doelgroep is en welke werkzaamheden het beste bij je passen. En daarnaast deelt Danielle veel waardevolle informatie over marketing en de zichtbaarheid van je bedrijf.

Het programma zit propvol info en tips, dus in 3 maanden tijd heb ik veel geleerd om een goede basis te leggen voor mijn bedrijf. Dat geeft mij het vertrouwen om ervoor te gaan. Het is ook erg fijn dat ik nadat de opleiding is afgelopen altijd nog bij Daniëlle terecht kan met vragen.

Wat ook een grote toegevoegde waarde is, is het contact met de medecursisten. Een groep mensen die door dezelfde fases heen gaan en die je steunen bij iedere stap die je zet. Daarom is het ook super dat we nu deel uitmaken van de VA Business Community waarin we kunnen blijven delen met de andere vA-players!

Als je enthousiast bent geworden over het werken als VA, dan is starten bij de VA Business Academy de beste eerste stap die je kunt zetten!”

Marieke Steenbakkers

“Daniëlle is een voorbeeld. Zij doet het gewoon, dan kan ik het ook!”

“In de vijf maanden van de opleiding ben ik meer gegroeid dan in de tien jaar daarvoor.”

“Tijdens mijn loopbaan heb ik mijn dienstbaarheid in kunnen zetten in veel bedrijven in de reiswereld. Maar sinds begin 2017 ben ik op zoek gegaan hoe ik mijn dienstbaarheid kon inzetten waardoor ik er zelf ook wat aan zou hebben. En daarnaast was er in mijn huidige baan geen mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen.

De stap om ondernemer te worden vond ik wel ontzettend spannend. Maar na een gesprek met Daniëlle werd het me duidelijk dat dit wel de volgende stap in mijn leven is. Virtueel Assistent worden gaf mij ontzettend veel energie en ik zag het al helemaal voor me. Ik ben het gewoon gaan doen.

Door de VA Business Academy heb ik nu een goede basis als Virtueel Assistent en kan ik mijn klanten het beste bieden. Er is aan alles gedacht. Je krijgt alle handvatten aangereikt om echt je VA-bedrijf uit te bouwen en op te zetten.

Tijdens het eerste telefoongesprek met Daniëlle had ik gelijk een klik met haar. Ze is echt zonder oordeel en dat vind ik heel erg belangrijk. En als ik ergens in vastloop, stelt ze de juiste vragen zodat ik daarmee aan de slag kan. En uiteindelijk is de hindernis weer genomen.

Ik voel echt haar gedrevenheid en passie waarmee ze ons alles wil leren over het VA-schap. Dat maakt haar een zeer goede mentor. Het is ook heel fijn dat de opleiding niet alleen theoretisch gericht is, maar ook werkt aan je mindset. Hoe kom je over op je klanten en eigenlijk naar iedereen toe in je leven.

Aan het einde van de opleiding had ik al 4 klanten en mijn investering in de opleiding ruimschoots terugverdiend.”

Wendy Jansen

“Ik kom uit België en ik ben al werkzaam als zelfstandige freelancer. Ik werk op locatie bij een klant. Toen ik eenmaal hoorde over het VA-schap, dacht ik: “Dit wil ik doen!”. Ik werk nl. graag vanuit huis. Ook wilde ik graag mijn vaardigheden bijschaven en uitbreiden naar klanten toe.

Ik twijfelde echter of ik wel de juiste en voldoende skills had. Met name van de bestaande tools. Ik ken er al wel veel, maar toch niet alle tools. Dus ik twijfelde enorm of ik dit wel zou kunnen.

Uiteindelijk heb ik toch gekozen om te starten als Virtueel Assistent, omdat de vrijheid van het thuiswerken en het kiezen van je eigen klanten mij zeer aansprak.

Na het eerste Skypegesprek met Daniëlle was het direct “Yes, bij haar moet ik zijn!”

De opleiding is zeer waardevol. We werken stap voor stap. We bepalen als eerste onze niche, onze ideale klant en onze passie op het gebied van vaardigheden.

Ik raad de opleiding aan iedereen aan, die er op gebrand is om voor zichzelf te beginnen, om eigen baas te zijn. Twijfel niet, kies voor de VA Business Academy.

Aan het einde van de opleiding had ik al 3 klanten voor wie ik mijn VA-werkzaamheden kon uitvoeren. En binnen 2 maanden had ik mijn investering in de opleiding terugverdiend.”

Anja van Impe

“Je leert meteen hoe je de nieuwe kennis toepast in de praktijk.”

“Doordat alles online is kun je waar en wanneer je wilt met de modules aan de slag.”

“Ik heb een eigen bedrijf: Mode Agenda. Omdat ik destijds niet wist hoe ik een goed bedrijf kon opzetten, ben ik begonnen met de VA Business Academy om mijn bedrijf verder te kunnen uitbreiden.

 

De opleiding is opgebouwd in verschillende modules en heel praktisch ingericht. Je kunt direct aan de slag met hetgeen je hebt geleerd uit de module. De modules zitten vol tips en leuke opdrachten. Dit maakt de VA Business Academy heel waardevol.

Ik begon de opleiding eigenlijk heel bleu, ik wist nog niet hoe en wat. Maar Daniëlle heeft ervoor gezorgd dat ik nu professioneel als Virtueel Assistent aan de slag kan, geweldig hoe zij dit zo heeft weten aan te pakken.

Nu weet ik hoe ik mijn bedrijf moet opzetten en verder kan uitbreiden. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik de opleiding bij Daniëlle heb mogen volgen. In één woord: Geweldig!

Vlak na de opleiding heb ik gesprekken gehad met potentiële klanten, waarvan ik in ieder geval met 1 klant in januari 2018 zal gaan starten.”

Lisanne van der Bij

“Ik ben op dit moment werkzaam bij de FNV als teamleider van het secretariaat, ik geef leiding aan secretaresses. Dit doe ik al heel lang en ik vond dat het tijd was om op zoek te gaan naar wat anders.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik Daniëlle tegen op Facebook. Het woord Virtueel Assistent was mij geheel onbekend. Maar het sprak mij enorm aan en nadat ik een gesprek had met Daniëlle heb ik me vrijwel direct ingeschreven voor de VA Business Academy.

Daniëlle is authentiek en coacht op een hele goede manier, ze neemt je als het ware aan de hand mee door je eigen bedrijf als Virtueel Assistent. Ze werkt heel erg goed met zelfreflectie, ze hoeft maar een klein zinnetje te zeggen, waardoor je meteen aan het denken wordt gezet.

Door de ervaring als Virtueel Assistent deelt Daniëlle praktische tips met je, dat is heel prettig en duidelijk. De filmpjes zijn heel erg leerzaam en authentiek.

Ik heb ontzettend genoten van de opleiding en ik heb nog steeds het gevoel dat ik nog altijd bij haar mag aankloppen als ik vragen heb. Dat vind ik zeer prettig en waardeer ik ook heel erg.”

Mariëlle Kessels

“Voordat ik met de opleiding begon had ik geen idee wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken.”

“Ik wilde als zelfstandige meer vanuit huis kunnen werken. Dat kan ik nu doen.”

Wil jij ook succesvol je bedrijf starten als vA-player?

Neem dan deel aan de VA Business Opleiding:

 

Je favoriete online professionals

Je kan een lijst van deze professionals naar jezelf mailen.