Full Potential Coach, CEO & Founder van 4 bedrijven Daniëlle Leuvering presenteert:

Een kort programma voor het vinden van je beste bedrijfsidee. Je ontdekt je passie. Wat jij écht wilt doen in je werk. Waarbij jij anderen wilt helpen. Meer dan goed verdient. Werkt onder jouw voorwaarden. En veel meer vrijheid en waardering ervaart.

 

Speciaal voor ambitieuze vrouwen die in beweging willen komen om hun volle potentie naar boven te halen. Die vol willen geloven in zichzelf. En willen ontdekken wat ze diep van binnen zelf willen. Zodat ze meer gaan geven, dan ze altijd hebben gedaan. Aan zichzelf en hun geliefden. Vrouwen die moed willen tonen en lef willen inzetten om het mooiste uit het leven te halen. Voor een leven vol zingeving, betekenis, balans en voldoening.

 

Ook al kom je voor je gevoel uit een totaal andere branche. Ook al ben je nog nooit ondernemer geweest. Dit is ook voor jou weggelegd. Jij hebt het recht om jouw grotere potentieel tot bloei brengen. Voor jezelf, je gezin en een betere wereld.

Aan de persoon die klaar is om te gaan doen wat ze leuk vindt, ook al voelt het spannend

Je bent ongelukkig in je werk. Niet meer gemotiveerd. Voelt je beperkt in je vrijheid. Door te moeten werken op dagen en tijden die jou (en je gezin) niet altijd goed uitkomen. Werkzaamheden en of collega’s waar je geen energie meer van krijgt. Jaren van stilstand. Je wilt het zo graag anders.

Misschien heb je al langer het verlangen om iets anders te gaan doen. Werk waar je weer energie van krijgt. Blij van wordt. ’s Ochtends je bed voor uitspring, want je mag weer! Waar je weer uitgedaagd wordt. Waardoor je je werk beter kunt combineren met je privé leven. Er zijn op de momenten dat je kinderen of geliefden je nodig hebben.

Je wilt meer uit jezelf halen. Voelt aan alles dat er veel meer in zit. Je wilt je talenten verder ontdekken en inzetten. Nieuwe dingen leren. Onbeperkt groeien. Waarin jij in de regie bent. Zodat je verschillende kanten op kunt. En niet vastzit in een vast functieprofiel.

Misschien heb je ooit wel eens gedacht om ondernemer te worden, maar wist je niet wat en hoe. Of heb je er nog nooit over nagedacht maar lonkt die vrijheid wel om zelf alles te kunnen bepalen. Zodat je je creativiteit en ideeën op jouw manier kan toepassen. Je energie voor jezelf inzetten i.p.v. voor een baas. En daarmee een beter inkomen realiseert dan de max van je huidige loonschaal.

Kortom. Je wilt alles uit jezelf halen wat erin zit. Niet beperkt worden. Meer voldoening ervaren. En waardering krijgen die je verdient.
Het is je alleen eerder nog niet gelukt om iets te vinden wat beter bij je past. Misschien heb je al vaker gekeken naar iets anders. Maar het paste niet. Of je moest weer 4 jaar gaan studeren, waar je ook niet op zit te wachten. Of durfde je niet omdat je 1001 belemmerende gedachten en overtuigingen had waarom dit voor jou niet was weggelegd. Je blijft zoeken.

Ook al voelt het opzetten van een eigen bedrijf als een onmogelijke stap. Voel je spanning, angst of onzekerheid. Twijfels die rondgaan in je hoofd. Je bent hier op de juiste plek.

Starten als ondernemer is voor iedereen weggelegd. Ook voor jou. Als je maar begint met dé belangrijkste stap. Het in kaart brengen van je ondernemersidee. Want als je dat helder hebt. Dan is de rest een kwestie van het uitrollen van een goedlopend bedrijf.

Stel je voor dat je gaat werken en leven, precies zoals jij wilt. In de perfecte balans.
En zin in elke dag.

 

Dat je weer plezier hebt in je werk. Dat je werk geen werk meer is. Maar het uitvoeren van je passie. Meer voldoening ervaart door ertoe te doen. Je de waardering krijgt door al je inzet. Daarmee een meer dan goed inkomen verdient.

Want de tijd is aangebroken om je volle potentieel tot bloei te brengen. De tijd oneindig hunkeren naar iets passends vinden is voorbij.

Als je voelt dat er iets anders qua werk op je ligt te wachten, dan is dat ook zo. Je hoeft jezelf niet langer toestemming te geven dat je het anders mag doen. Je hebt de keuze al gemaakt. Het enige wat je nog hoeft te doen is de volgende stap te zetten naar het ontdekken van je passie.

Dit is waar ‘Vind je Gouden Bedrijfsidee als VA’ je bij helpt.

Stop met zoeken, neem actie en ontdek je passie

Bijna een kwart van de Nederlandse bevolking is ongelukkig op het werk. En als je langere tijd ongelukkig bent, begin je te geloven dat dat erbij hoort. Dat fantastisch leuk zelfstandig werk, en werken op jouw voorwaarden, gewoon niet voor je is weggelegd. Slechts enkel voor een kleine groep mensen die dan maar net geluk hebben.

Die ene vriendin met haar toffe bedrijf als ZZP’er. Je oom die vroegtijdig met pensioen kan door zijn goedlopende business. Een kennis die vanaf niks een prachtig bedrijf heeft opgezet.

Het is niet alleen voor hen weggelegd. Ook voor jou. Alles zit al in je. Wat jij in hen ziet, zie je omdat je het herkent als een verborgen talent in jezelf. Anders zou je het niet zien.

Jezelf.
Je geliefden.

Zingeving.
Plezier in je leven.

Stop met hunkeren naar verandering.
Start met zelf de regie pakken over je werk en leven.

Een kort online programma voor de grootste groeisprong ooit in je werk en leven.

Dit programma helpt je om te ontdekken wat je passie is. Waarmee jij anderen gaat helpen. Je vindt je gouden bedrijfsidee waarmee jij meer dan goed verdient. En in staat bent om naast je huidige baan of uitkering in jouw tijd en tempo je eigen bedrijf op te bouwen. Zodat je gaat genieten van maximale vrijheid. En jij gaat werken en leven wat jou, je gezin en privé leven beter past.

Start vandaag met het leven van jouw volle potentieel.

Speciaal voor vrouwen die:

R

in loondienst werken, in een uitkeringssituatie zitten of al jaren thuis zijn voor de kinderen. Ongeacht uit welke branche je komt;

R

nog nooit ondernemer zijn geweest. Of wel, maar daarin niet hun happiness hebben gevonden;

R

al jaren verlangen naar het starten van een eigen bedrijf, maar de stap niet hebben gezet;

R

voelen dat ze meer in hun mars hebben, hun talenten verder willen ontdekken en afscheid willen nemen van stilstaan;

R

zich niet meer gemotiveerd voelen in hun werk en uitdaging missen;

R

altijd druk zijn en een betere werk-, gezin- en privé balans willen;

R

locatie onafhankelijk willen werken;

R

gaan voor meer werkgeluk, uitdaging, groei, vrijheid, voldoening en waardering.

‘Leer alleen van iemand die bewezen andere mensen heeft geholpen’

Daniëlle Leuvering is Full Potential Coach voor vrouwen die alles eruit willen halen wat erin zit. Onbegrensd. In Business & Life.

Ze helpt ze om te groeien in zelfvertrouwen. Het ontdekken van hun talenten. Wat ze drijft. Hun dieperliggende why. En het inslaan van een nieuwe richting. Zodat ze een Nieuwe Business Vrouw worden met een schitterend succesvol bedrijf.

Daniëlle is een powervrouw met een zachte kracht. Ze laat je voelen welke richting je diep van binnen op wilt. Zodat je gaat vertrouwen op je intuïtie. Daarnaar handelt. Actie neemt. Doorbraken maakt en loslaat wat je tegenhoudt. Je maakt de grootste groeisprong ooit. Zodat je daarna gaat genieten van wat voor jou en je geliefden belangrijk is.

Het is Daniëlle’s missie om de volle potentie van vrouwen naar boven te halen zodat ze al hun talenten inzetten, genieten van wie ze werkelijk zijn en daar trots op zijn. Haar why die ontstond vanaf haar 9e levensjaar door de relatie met haar moeder. Daardoor heeft ze een enorme drive ontwikkelt om het maximale uit anderen naar boven te halen.

Daniëlle, vrouw van Dennis en moeder van 3 prachtige kinderen, startte in 2007, toen haar oudste dochter geboren werd, met haar 1e bedrijf. In het eerste jaar bereikte ze een ton aan omzet en verliet binnen 6 maanden haar loondienst. Ze bereikte (financiële) vrijheid. Perfect in balans met haar gezin en 4 paarden en bedrijf. En dat leert ze haar klanten ook.

“Ik kom niet uit een ondernemersgezin en had totaal geen kaas gegeten van ondernemen. Het enige wat ik deed, was luisteren naar mijn intuïtie en durven gaan. Vertrouwen dat het altijd goed zou komen, hoe dan ook. En doorgaan waar anderen stoppen. Opgeven komt niet in mijn woordenboek voor.”

Trainer Credentials

N

Inmiddels heeft Daniëlle 4 bedrijven succesvol opgericht en begeleidt ze, samen met haar man Dennis en haar team, als Master Instructor haar klanten op een dieperliggend niveau. Zodat ze zich op het hoogste niveau succesvol in de markt zetten.

N

Haar passie om het volle potentieel uit andere vrouwen naar boven te halen kreeg podia op SBS6 en RTLZ en werd daarvoor ingezet door bedrijven zoals Rabobank, ABN AMRO, Achmea, Vattenfall en KPN.

N

Sinds 2015 bereikte ze meer dan twintigduizend vrouwen in Nederland en daarbuiten en inspireert ze om groter te dromen, denken en doen. Dat doet ze ook door haar eigen podcastshow.

N

Ze leidt samen met haar team ambitieuze vrouwen op tot Nieuwe Business Vrouwen. En Daniëlle inspireert door er zelf één te zíjn. Ze hebben al meer dan 450 vrouwen geholpen om te starten en door te groeien zodat ze op hoog niveau ondernemen in diverse programma’s.

N

Daniëlle krijgt begeleiding van de beste coaches en trainers ter wereld. Volgde voor meer dan € 100.000,- aan trainingen. Door haar groeimindset ontwikkelt ze zich continu. En geeft al haar kennis en ervaring door via haar programma’s zodat jij het maximale uit je bedrijf en leven haalt.

Enkele van onze opdrachtgevers

LEADING FIGURES

in de markt

Eelco de Boer is één van de grootste en meest succesvolle internetondernemers van Nederland.

"Het is nu al het tweede jaar dat Daniëlle aanschuift bij Dean Jacksons’ “Breakthrough Blueprint” hier in Amsterdam. Niet alleen een investering van €5000, maar ook een flinke tijdsinvestering. Willen we groeien als ondernemer dan zullen we ook bereid moeten zijn om tijd en geld te investeren in deze groei. Daniëlle is hier een mooi voorbeeld van!"

Dean Jackson is een succesvolle multi-entrepreneur en wordt dé marketing boeddha van de VS genoemd.

Beluister door op het icoontje hieronder te klikken wat Dean Jackson over Daniëlle te vertellen heeft:

Ontdek de inhoud van ‘Vind je Gouden Bedrijfsidee als VA’

In 7 modules van ‘Vind je Gouden Bedrijfsidee als VA’ zie je waarmee jij de vrijheid van een eigen bedrijf creëert. Je ontdekt wat het belangrijkste is voor de basis van een goedlopend bedrijf.

Het programma is makkelijk te volgen. En is opgebouwd door middel van inspirerende video’s, audio’s en een prachtig werkboek. Zodat jij aan het einde volledig geïnspireerd bent om met jouw bedrijfsidee in de richting van je eigen bedrijf te bewegen. Ongeacht in wat voor positie je je nu bevindt of vanaf welk niveau je start.

Het beloont je met een leven vol betekenis, voldoening en zingeving.

Hier ga je mee aan de slag voor het ontdekken van
jouw Gouden Bedrijfsidee als VA

1. Stap voor stap naar je gouden bedrijfsidee als VA

Ontdek hoe het (werk)leven van een VA eruitziet. Wat een VA-bedrijf jou, je gezin en je geliefden brengt. En ontdek waar je intuïtief heen wilt.

Voordat je jouw gouden bedrijfsidee gaat ontdekken, is het belangrijk dat je weet hoe het werkleven van een VA eruitziet en wat er voor jou mogelijk is.

Je ontdekt wat jij allemaal kunt bereiken met een eigen online bedrijf als Virtueel Assistent en waar JIJ heen wilt.

2. Ontdek je (nieuwe) werk richting

Waar word je blij van? Waar ligt je passie? Wat zijn je interesses? Waarin wil je je ontwikkelen? Wat heb je altijd al willen doen? Ga doen waar je hart een vreugdesprong van maakt. Zodat je weer energie van je werk krijgt. Voldoening ervaart en de waardering krijgt die je verdient. In dit onderdeel ontdek jij wat jij als VA gaat doen.

3. Vind de leukste klanten

Wie ga je helpen? Met welke bedrijven, ondernemers en mensen wil jij samenwerken? Van welke mensen word jij blij? Zodat je elke dag met veel zin je bed uitspringt. Omdat je niet kunt wachten om hen te helpen in de groei van hun bedrijf. Omdat wat je doet je passie is. In dit onderdeel onderzoek jij met wie jij wel en juist niet wilt werken.

4. Word succesvol door je onderbewuste vermogen in te zetten

We denken dat we vanuit ons bewuste brein keuzes maken in ons werk en leven. Maar niks is minder waar. We maken altijd eerst een keuze vanuit ons onderbewuste brein. Om vervolgens via ons rationele brein te beargumenteren waarom we die keuze maken.

Je gaat in dit onderdeel je onderbewuste gedachtes onderzoeken zodat je ontdekt wat je werkelijk wilt. Waardoor je sneller het beste idee vindt voor een goedlopend en succesvol bedrijf.

5. Met minder moeite een beter resultaat

Wat is het belangrijkste om je bedrijfsidee daadwerkelijk om te zetten naar een goedlopend online bedrijf? Heldere doelen. Want vanuit heldere doelen ontstaan heldere acties. En door heldere acties behaal je precies dat wat je wilt. Voor jezelf, je geliefden, je bedrijf en een betere wereld. In dit onderdeel krijg jij je belangrijkste doelen in je werk en leven scherp voor ogen en ligt een goedlopend bedrijf binnen jouw handbereik.

6. Maak jezelf startklaar

Wat is er nog voor jou nodig om je idee daadwerkelijk te realiseren? In dit onderdeel zoom je in op de laatste 3 onderdelen om goed van start te gaan. Zodat jij in staat bent om naast je baan, vanuit een uitkering of vanuit je thuis-blijf-situatie je eigen bedrijf in jouw tijd en tempo op te zetten. Je maakt jezelf startklaar.

7. Krijg het laatste puzzelstuk voor het vinden van jouw Gouden Bedrijfsidee

Het laatste cruciale element wat je nodig hebt voor een goedlopend bedrijf.
In dit onderdeel geven we je de laatste zet zodat jij, ongeacht waar je nu staat, ook de volgende stap durft te zetten naar een prachtig VA-bedrijf.

Wat levert dit programma jou op?

  • Je krijgt je bedrijfsidee scherper waarmee jij in staat bent om jouw eigen online bedrijf als Virtueel Assistent op te starten;
  • Je ontdekt hoe het leven van een VA eruitziet zodat jij een goed beeld krijgt van wat het voor jou gaat betekenen;
  • Je ontdekt jouw belangrijkste drijfveren die ervoor zorgen dat ook jij succesvol kunt ondernemen. Je gaat inzien hoe ondernemerschap ook voor jou weggelegd is. Ongeacht je kennis en ervaring. Ongeacht je leeftijd. Ook als je nooit eerder ondernemer bent geweest;
  • Je kiest welke werkzaamheden jij gaat aanbieden. En aan wie. Zodat je werk geen werk meer is, maar elke dag een feestje is. Ontdek waarom klanten op jou zitten te wachten. Klanten waar jij voldoening uit haalt en de waardering krijgt die je verdient;
  • Je maakt een startplan zodat jij weet welke belangrijke stappen je nu moet zetten om naar het ondernemerschap te bewegen;
  • Je krijgt vertrouwen hoe je als ondernemer kunt starten vanuit je baan of uitkering, zonder financieel risico te lopen.

BONUSSEN
Geef je vandaag op en ontvang deze bonussen gratis

Bonus #1

5 Video’s met succesverhalen met tips van VA’s die jou laten zien hoe jij dit ook bereikt.

Bij de start voelden ze zich onzeker. De stap naar het VA-schap was spannend. Toch toonden ze lef en doorzettingsvermogen om te starten als VA. Je krijgt toegang tot 5 video/audio’s van … VA’s die binnen 5 maanden vol zaten met klanten. Ondanks dat ze onzeker waren en spanning voelden bij de start. Zij delen hun belangrijkste inzichten van de start van hun bedrijf. Hoe ze hun keuzes hebben gemaakt. Wat ze geholpen heeft om hun bedrijf succesvol op te zetten. En welke stappen zij hebben doorlopen in het vinden van hun gouden bedrijfsidee. Dit alles delen ze graag met jou

Bonus #1

5 Video’s met succesverhalen met tips van VA’s die jou laten zien hoe jij dit ook bereikt.

Bij de start voelden ze zich onzeker. De stap naar het VA-schap was spannend. Toch toonden ze lef en doorzettingsvermogen om te starten als VA. Je krijgt toegang tot 5 video/audio’s van … VA’s die binnen 5 maanden vol zaten met klanten. Ondanks dat ze onzeker waren en spanning voelden bij de start. Zij delen hun belangrijkste inzichten van de start van hun bedrijf. Hoe ze hun keuzes hebben gemaakt. Wat ze geholpen heeft om hun bedrijf succesvol op te zetten. En welke stappen zij hebben doorlopen in het vinden van hun gouden bedrijfsidee. Dit alles delen ze graag met jou

Bonus #2

Masterclass ‘Hoe word je de beste VA in de markt ook al sta je aan het begin’.

Tijdens deze masterclass laat ik je de fijne kneepjes zien voor het kiezen van je klant en ontvang je waardevolle informatie hoe jij jezelf als de beste VA in de markt zet. Ook al sta je aan het begin. Ongeacht waar je nu staat qua ervaring, leeftijd of kennis.

Bonus #2

Masterclass ‘Hoe word je de beste VA in de markt ook al sta je aan het begin’.

Tijdens deze masterclass laat ik je de fijne kneepjes zien voor het kiezen van je klant en ontvang je waardevolle informatie hoe jij jezelf als de beste VA in de markt zet. Ook al sta je aan het begin. Ongeacht waar je nu staat qua ervaring, leeftijd of kennis.

Bonus #3

Implementatiesessie ‘7 niveaus waarop je blokkades opheft zodat je doorbreekt naar een succesvol bedrijf’.

Tijdens deze sessie leg ik je uit op welke niveaus je kunt blokkeren waardoor je stagneert in het op willen zetten van je bedrijf. Je ontdekt welke blokkades dit zijn. Word geïnspireerd hoe je je blokkade altijd om kan buigen zodat het succesvol voor je werkt i.p.v. tegen je.

Bonus #3

Implementatiesessie ‘7 niveaus waarop je blokkades opheft zodat je doorbreekt naar een succesvol bedrijf’.

Tijdens deze sessie leg ik je uit op welke niveaus je kunt blokkeren waardoor je stagneert in het op willen zetten van je bedrijf. Je ontdekt welke blokkades dit zijn. Word geïnspireerd hoe je je blokkade altijd om kan buigen zodat het succesvol voor je werkt i.p.v. tegen je.

“Kan ik dit wel? Wie zit er op mij te wachten? Hoe dan? Ik durf niet. Dank voor jullie hulp. Het heeft voor mij alles verandert. Ik durf niet, werd: ik kan het, ik laat ze wel zien wie Meta is. Van grijze muis weer terug naar de Meta die ik ooit vroeger was en meer.

Ik ben jullie enorm dankbaar voor deze reis. Jullie hebben, denk ik, geen idee wat dit voor mij heeft betekent en nog doet. Voor het eerst sinds jaren, kijk ik weer uit naar de toekomst. En al het moois wat daar uit voort komt. Heel erg bedankt Daniëlle & Dennis!

Lieve groet, 

Meta de Wolde

“Ik ben zo trots op mezelf dat ik ervoor gekozen heb om ervoor te gaan. Dit heeft opgeleverd dat ik meerdere opdrachten heb waardoor ik momenteel vol zit. Ik wil namelijk ook nog uren overhouden om te investeren in mezelf. Mijn hele mindset is veranderd. Sta veel positiever in het leven en kijk meer naar wat ik kan i.p.v. bedenken waardoor het niet zou kunnen. Daniëlle & Team, bedankt hiervoor!”

Ilona Kruiver

Zo werkt de leeromgeving

Overal toegang tot deze prachtige leeromgeving

Op elk device te volgen

Volledig in je eigen tijd en ruimte

Heb je het druk? Met 30 minuten per dag vind jij binnen twee weken jouw gouden bedrijfsidee

Volledig in je eigen tijd en ruimte

Heb je het druk? Met 30 minuten per dag vind jij binnen twee weken jouw gouden bedrijfsidee

Ontworpen voor maximaal resultaat

Dit programma is stapsgewijs opgezet zodat jij jouw gouden bedrijfsidee vindt. Ook al kom je uit een totaal andere branche. Of ben je nog nooit ondernemer geweest. Ongeacht je leeftijd, kennis en ervaring. Dit programma wijst je de weg.

Wat je krijgt

=

Volledig toegang tot ‘Vind je gouden bedrijfsidee als VA’. Een uniek programma met stap voor stap instructies. Gemaakt door Daniëlle Leuvering. De nummer 1 Full Potential coach in Business & Life voor VA’s;

=

Onbeperkt toegang tot de online leeromgeving;

=

Toegang via desktop, ipad en gsm;

=

5 uur aan video en audio opname om te zien en/of onderweg te beluisteren;

=

Volledig prachtig ontworpen werkboek met 36 pagina’s.

Praktische info

=

Het programma duurt 2 weken. Heb je meer tijd nodig? Je bepaalt je eigen tempo.

=

Start direct na betaling met het vinden van jouw gouden bedrijfsidee.

=

Je krijgt een e-mail met inloggegevens waar je het online programma volgt en kunt meteen aan de slag.

De tijd tikt.....

Dat je tot hier bent gekomen zegt alles. Dat je het anders wilt. Dat je zoekende bent. Stop met verder zoeken. Maak de beslissing.

Diep van binnen fluistert er een zachte stem in je dat je het anders wilt. Dat je verlangt naar meer vrijheid. Leuk werk waar je energie van krijgt. Jezelf verder ontwikkelen. Meer voldoening wilt. Werk wat je passie is. I.p.v. werken om te moeten werken. En daarmee goed verdient.

Maar een luide overheersende stem in je hoofd ziet beren op de weg. Is dit wel voor jou weggelegd? Is het haalbaar voor je? Is het nu de juiste tijd?

Wat als een kleine investering ervoor zorgt dat je rust in je hoofd krijgt? Dat je gehoor geeft aan die zachte stem. Die het anders wilt. Dat je gaat voor waar je zo naar verlangt. En tegelijk actief aan de slag gaat om te onderzoeken of die beren op de weg wel echt en nodig zijn?

Met deze kleine investering heb je niks te verliezen. Het resultaat zou zomaar kunnen zijn dat je jouw beste idee bedenkt. Daarmee een goedlopend bedrijf opzet. Werk gaat doen wat jou blij maakt. Gaat werken volgens jouw voorwaarden. En je inkomen verdubbeld met dezelfde uren.

Dit programma vraagt slechts een kleine investering van jou. Met een groot resultaat. Dat je jouw gouden bedrijfsidee vindt. En het daarna gaat realiseren. Of niet. In het andere geval kom je mogelijk op het idee van een andere baan. Waar je anders niet op was gekomen. Je krijgt in ieder geval rust in je hoofd. De tweestrijd in je hoofd vervaagt. Want je weet wat hierna wel jouw volgende stap is.

Het ergste in het leven is blijven hangen. Niet vooruitkomen. Door actie te nemen voorkom je dat.

Wees een voorbeeld voor anderen. Je kinderen, partner, familie of vrienden. Laat zien dat actie loont. Dat het je altijd verder brengt. Op welke manier dan ook. Laat het dubben los en neem vandaag nog actie.

Vind je gouden idee. Haal alles uit jezelf wat erin zit. Breng je volle potentie tot bloei. In je werk. En in je leven.

Stop met piekeren. Stop met wachten. Neem de beslissing.

Start met het vinden van jouw gouden bedrijfsidee.

€ 150,-   excl. btw  (Fiscaal aftrekbaar bij de start van je bedrijf )

Koop ‘Vind je gouden bedrijfsidee als VA’ want jij verdient het om je volle potentieel in je werk en leven tot bloei te brengen. Haal alles eruit wat in je zit. Zeg ja tegen vrijheid. Zeg ja tegen jezelf.

Ontdek hoeveel potentie je in je hebt. Hoeveel meer je uit je leven kunt halen. Ook als je nog nooit ondernemer bent geweest. Ongeacht je leeftijd, ervaring of afkomst. En ook als je een totale carrière switch wilt maken. 

Dit is voor jou.

Niet goed, geld terug garantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze programma’s. Heb je alles doorlopen, de inhoud volledig tot je genomen, de opdrachten volledig uitgevoerd en ben je tot de conclusie gekomen dat dit programma je niet heeft geholpen met het vinden van je gouden bedrijfsidee? Dan krijg je tot 15 dagen na aankoop gewoon je geld terug. Stuur een mailtje naar support@danielleleuvering.nl en je krijgt je geld terug.

Zo kun jij zonder risico ontdekken wat ‘Vind je Gouden Bedrijfsidee als VA’ voor je kan betekenen.

(Ofwel de enige die risico loopt, zijn wij.)

“Maar daar gaan mensen toch misbruik van maken?”

Waarschijnlijk een enkeling wel. Maar daar hoeft de andere 99,5% niet de dupe van te worden.

“Met mijn baan als docent zat ik een beetje op een dood spoor. Ik had het gevoel dat mijn ontwikkeling stilstond. Daarnaast merkte ik dat het moeilijk was om in balans te blijven. Het combineren van werken en kinderen viel me zwaar. Ik besloot dat ik het anders wilde. Meer vrijheid om mijn eigen werktijden te bepalen, meer uitdaging en ontwikkeling. Bovendien zocht ik naar meer kansen om de dingen te doen die ik écht leuk vind. Ik riep al jaren dat eigen baas wilde zijn, maar wist niet goed hoe en wat. Vorig jaar besloot ik daarom dat het tijd was om daarin stappen te gaan zetten. Het was absoluut een goede beslissing. Het fantastische vind ik dat ik hierover zo enthousiast ben, dat mensen me al regelmatig benaderen met vragen over hun website. Vaak moet ik nog dingen uitzoeken, maar daar leer ik dan weer van. Deze richting had ik een jaar geleden nooit bedacht.

Ik zou het programma aanraden aan iedereen die plannen heeft om een eigen VA- bedrijf op te zetten; ook als je nog niet precies weet wat je wilt gaan doen. In het programma word je geïnspireerd om je eigen pad te volgen en met een positieve mindset stappen te zetten. Ontzettend bedankt!”

Jisca Adriaanse

“Voordat ik startte was ik bezig met een zoektocht. Ik wilde wat anders maar wist niet wat en hoe. Door deze stap te zetten ben ik enorm gegroeid. Persoonlijk heb ik een boost aan zelfvertrouwen gekregen. Ik durf stappen te nemen. Zakelijk heeft het mij gebracht waar ik nu sta. Mijn loondienst baan opgezegd zodat ik mij vol kan richten op mijn eigen bedrijf. De beste beslissing ooit. Zonder de VA Business Academy was mij dit nooit gelukt alleen en had ik deze enorme grote stappen nooit durven zetten.”

Heidi Emons

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten na mijn aankoop?

Direct na je betaling ontvang je een inlog met de link naar de leeromgeving. Je kan dan inloggen, alle video’s bekijken, audio’s beluisteren, aan de slag met het werkboek en de bijbehorende opdrachten maken.

Hoe lang duurt het programma?

Het programma duurt minimaal 2 weken. Het vraagt van jou in totaal een paar uur, afhankelijk van hoeveel tijd je neemt voor de opdrachten. Het voordeel van zo'n programma als dit is dat je alles zo vaak je wilt kunt terugkijken en beluisteren.

Is dit geschikt voor mij?

Wil je zonder moeite een goed bedrijfsidee? En daarmee een succesvol online bedrijf bouwen waarmee je de vrijheid krijgt waar je zo naar verlangt? En daarmee meer verdient dan in loondienst?

Dan is dit programma niet geschikt voor jou.

Een bedrijf opbouwen waardoor jij precies zo kunt leven, zoals jij wilt. Dat kost moeite.

Dus voordat je überhaupt gaat nadenken of je 'Vind je gouden bedrijfsidee' koopt, bedenk je 2 dingen:

  1. Je vliegt door de training heen. Het resultaat komt langzaam.
  2. Er ligt geen kant en klaar bedrijfsidee voor jou klaar. Je krijgt de ingrediënten van het recept. Het is aan jou om er iets van te maken waar je heel je leven lang van smult.

Ik raad je dus zeker af om impulsief te kopen.

Wil je werken voor:

- de vrijheid zodat jij gaat werken en leven zoals jij wilt?

- verdere groei om je talenten verder te ontwikkelen en meer uit jezelf te halen?

- een betere balans tussen werk en gezin/privé leven?

- locatie onafhankelijk werken zodat jij je werk om je leven heen bouwt i.p.v. andersom?

- eindelijk starten als ondernemer, waar je al zo lang naar verlangt, maar niet realiseerde omdat je niet wist wat en hoe?

- het vinden van je werkgeluk, voldoening ervaren en meer waardering krijgen?

Begrijp je dat dit moeite kost?

En dat die moeite je enorm veel gaat opleveren?

Dan is 'Vind je gouden bedrijfsidee' voor jou.

Wanneer is dit programma niet voor mij geschikt?

Als je carrière voor jou een dikke tien is, blijf in dat geval doen wat je doet. In alle andere gevallen ben jij als vrouw welkom om verandering te brengen in je werk en leven. Voorwaarde voor succes is dat je bereid bent om ervoor te gaan. Naar jezelf te kijken. Ervoor open staat om te leren. En ontdekken wat jij wilt en welke kant je opgaat. Wij reiken je met alle liefde al onze kennis en stappen aan, maar je zult het zelf moeten doen!

Hoe vindt dit programma plaats?

Je kan het programma online volgen in onze hypermoderne leeromgeving, dus in je eigen tijd en ruimte.

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Voor altijd.

Refunds

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze programma’s. Heb je alles doorlopen, de inhoud volledig tot je genomen, de opdrachten volledig uitgevoerd en ben je tot de conclusie gekomen dat dit programma je niet heeft geholpen met het vinden van je gouden bedrijfsidee? Dan krijg je tot 15 dagen na aankoop gewoon je geld terug. Stuur een mailtje naar support@danielleleuvering.nl en je krijgt je geld terug.

Zo kun jij zonder risico ontdekken wat ‘Vind je Gouden Bedrijfsidee als VA’ voor je kan betekenen.

(Ofwel de enige die risico loopt, zijn wij.)

“Maar daar gaan mensen toch misbruik van maken?”

Waarschijnlijk een enkeling wel. Maar daar hoeft de andere 99,5% niet de dupe van te worden.

Ik twijfel!

Het antwoord zit in je. Wat zegt die zachte stem in je? Waar verlangt die naar? Volg je verlangen.

Wat zegt die overduidelijke harde luide stem in je hoofd? Die praat je angst aan. Angst is de slechtste raadgever. Luister naar de zachte stem in je die fluistert waar je wensen, verlangens en behoeften zitten.

Heb je een andere vraag of wil je meer weten?

Wil je meedoen maar heb je nog een vraag? We staan klaar om al je vragen te beantwoorden via e-mail: info@vabusinessacademy.nl

“Begin 2019 kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Aan alles voelde ik dat het tijd was om zaken op een andere manier te gaan doen. Maar hoe……toen nog geen idee. Ik stuitte op de term VA en na meer info ben ik ervoor gegaan. Ben Dennis & Danielle ontzettend dankbaar voor de groei die ze bij mij mede mogelijk hebben gemaakt, zowel persoonlijk als zakelijk. Want ik ben blijer als ooit tevoren, mede door jullie sta ik in mijn kracht en eindelijk omarm ik wie ik ben en mag zijn!!” 

Christy Boer- Savelkouls

“Toen ik deze reis een half jaar geleden begon had ik niet gedacht dat ik zoveel zou groeien en ontwikkelen. En vooral lef zou hebben om te zijn wie ik wil zijn. Ik was zeker al op weg, maar deze weg is verrijkt. Juist het bezig zijn met mijn mindset en het nadenken over waar ik wil staan en waar ik gelukkig van word in combinatie met de kennis en tools van de Academy hebben mij veel zekerder gemaakt over het opzetten van mijn eigen onderneming. Danielle, bedankt voor je positieve energie en het laten excelleren van iedere dame in onze groep.”  

Conchita Dros

“Na de onverwachte beëindiging van mijn dienstverband na 18 jaar, was ik erg zoekende.
Diverse opleidingen in de zorg had ik al bekeken, maar ik zag het niet zitten om nog 4 jaar te studeren. Tijdens mijn zoektocht kwam ik de VA Business Academy tegen en heb ik mij ingeschreven.
Het heeft mij een enorm goede basis gegeven om mijn eigen bedrijf op te starten. Op persoonlijk vlak ben ik weer wat wijzer over mezelf geworden. Wat zijn mijn sterke punten, maar ook mijn valkuilen zijn helder. Mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen. Als je je eigen bedrijf wilt starten, anderen wilt helpen met jouw diensten, dan biedt het programma een fantastische, stabiele basis. Daniëlle en Dennis jullie zijn super inspirerende mensen, ga vooral door met waar jullie goed in zijn. Anderen inspireren, leren, helpen en de mooie kanten van anderen naar bovenhalen. Dank je wel!”

Martine Bouterse

Voor ambitieuze vrouwen die in beweging willen komen om hun volle potentie naar boven te halen. Die vol willen geloven in zichzelf. En willen ontdekken wat ze diep van binnen zelf écht willen. Zodat ze meer gaan geven, dan ze altijd hebben gedaan. Aan zichzelf, hun geliefden en voor een betere wereld. Vrouwen die moed willen tonen en lef willen inzetten om het mooiste uit het leven te halen. Voor een leven vol zingeving, betekenis, balans en voldoening.

Je favoriete online professionals

Je kan een lijst van deze professionals naar jezelf mailen.