Je bent op zoek naar ‘iets’ anders. Aan het verkennen wat de mogelijkheden zijn. En kwam toen het beroep Virtueel Assistent tegen. Maar wat doet een Virtueel Assistent precies? En is werken als Virtueel Assistent iets voor mij? Vraag je je misschien af.

Als je het leuk lijkt om meer te ontdekken over dit beroep van de toekomst kan je één van onze e-books downloaden, een gratis online training volgen of de artikelen lezen in ons blog.

“Nadat ik de podcasts heb geluisterd was ik helemaal om. Dit is het werk dat ik graag wil doen maar nooit kon vinden!”
Karin

Ontdek welke werkzaamheden jij als Virtueel Assistent kunt doen.

Download gratis de '125 taken die VA's uitvoeren'. Vink zelf de taken op deze checklist aan waar jij blij van wordt.

Wil jij weten of Virtueel Assistent worden iets voor jou is?

Download het VA-magazine.
Boordevol verhalen van Virtueel Assistenten die je meenemen in hun leven als VA inclusief een handige checklist met 125 dingen die je kan doen als VA.

Wil je starten als Virtueel Assistent?

Houd jij ervan om ondernemers te ondersteunen? Start dan als Virtueel Assistent.
Ontdek wat er nodig is om een bedrijf te starten op jouw voorwaarden en zo een stevig, succesvol en toekomstbestendig VA-bedrijf op te zetten waarmee je genoeg tijd overhoudt voor je gezin/ privé leven.

Word Online Business Expert en leer de skills van een echte Business Coach.

Voor de ambitieuze vrouw die wil groeien en ondernemers ook écht wil laten groeien door het inzetten van onder andere online marketing.

Groei is jouw drijfveer. Je wilt steeds beter worden en geniet ervan als anderen ook groeien. Ga goed van start en leer welke cruciale elementen je niet mag missen bij de start. Wat de expertise is van een Online Business Expert en wat het werk precies inhoudt en of het bij jou past.

Gratis online trainingen

Wil je precies weten of werken als een VA bij je past? En hoe je je eerste klanten binnenhaalt, zelfs wanneer je nog in het begin staat als ondernemer?

Schrijf je dan nu gratis is voor deelname aan één van onze online trainingen.

Beluister de 'Daniëlle Leuvering Podcast'

Wil je meer weten over het VA-schap, het starten van je eigen bedrijf, het overwinnen van onzekerheden en het horen van succesverhalen van andere ambitieuze VA's?

Luister naar de podcast en abonneer je gratis, of open hem op je favoriete app: 'De Daniëlle Leuvering Podcast'.

event evenement

“Ik vond deze online training heel erg up lifting! Soms heb je even die boost nodig om voor je dromen te gaan! The Sky is the Limit!”

Claudia

“De training heeft mij inzicht en motivatie gegeven om als ondernemer te starten. Het heeft mijn ogen geopend dat mijn onzekerheden niet reëel zijn. Ik ga ervoor!”

Mandy

Meest gelezen artikelen die je op weg helpen

Wat is een Virtueel Assistent?
Virtueel Assistenten ondersteunen ondernemers niet alleen, ze doen veel meer! In het artikel leggen we uit waarom VA’s zo gewild zijn en waarom de vraag nog steeds stijgt.

Lees hier wat de voordelen zijn van werken als Virtueel Assistent.

Virtueel Assistent opleiding? Dit heb je nodig om te starten als VA in Nederland en België
Heb je een diploma nodig om te kunnen starten als zelfstandig VA of is een inschrijving bij de KvK voldoende? En dan? Na de inschrijving, hoe ga je dan verder? Het zijn vragen die we veel binnenkrijgen bij de VA Business Academy.

Ik schreef er een blog over, vol met antwoorden.

Hoe je in 8 stappen de rete-spannende stap zet om ondernemer te worden.
Ondernemer worden: hoe maak je nu de juiste start als Virtueel Assistent? Door de eerste stap te zetten. Ook al is die rete-spannend. Ik neem je mee naar mijn eerste stapjes in het ondernemerschap en geef jou 8 tips die jouw start makkelijker maken. Je vindt ze hier.

https://vabusinessacademy.nl/hoe-8-stappen-rete-spannende-stap-zet-om-ondernemer-worden/

4 Manieren waardoor klanten jou als Virtueel Assistent vinden
Zichtbaar worden als ondernemer is voor de meesten eng. En dat is doodnormaal. Als ondernemer is het belangrijk dat je zichtbaar wordt. Je wilt namelijk een continue stroom aan inkomen en daarvoor is marketing nodig.
Ik vertel je graag welke stappen jij kan zetten om zichtbaar te worden als Virtueel Assistent in dit artikel.

https://vabusinessacademy.nl//4-manieren-waardoor-klanten-jou-als-virtueel-assistent-vinden/

Dit is de kern van jouw succes als Virtueel Assistent!
Je hebt wel uitdaging in je werk, maar sommige taken ben je liever kwijt dan rijk. Of misschien heb je enorm veel kennis en ervaring in huis maar kan je dat niet kwijt in je werk. De oplossing? Op zoek gaan naar het beste in jezelf en het heft in eigen hand nemen. Aan de hand van 8 vragen leid ik je naar je diepste verlangens.

https://vabusinessacademy.nl/is-kern-succes-als-virtueel-assistent/

Je favoriete online professionals

Je kan een lijst van deze professionals naar jezelf mailen.