Start succesvol als virtueel assistent in 3 maanden!

 

Ambitieuze moeders die meer vrijheid én een succesvol bedrijf willen: opgelet!

=

Uniek en exclusief samengesteld certificeringsprogramma van zeer hoog kwaliteitsniveau. Je krijgt alle handvatten die nodig zijn om die gelijkwaardige vA-player® en sparringpartner voor ondernemers te worden

=

Je leert hoe je jouw bedrijf stevig opzet, slim inricht en snel klanten krijgt

=

Complete opleiding met minimaal 6 maanden persoonlijke begeleiding zowel live als online voor Nederlandse en Belgische vrouwen

=

Lifetime toegang tot de uitgebreide database met videolessen van veel gebruikte top tools/programma’s voor VA’s

=

Team van experts staat klaar om jou te helpen zodat jij je sneller ontwikkelt waardoor je jouw klanten op de best mogelijke manier helpt

=

Speciale expert bonussen waardoor je sneller klanten krijgt en een vliegende start maakt

Graag ga ik met je om tafel. In dit, uiteraard kosteloze, gesprek geef ik eerlijk aan of het programma geschikt is voor jou.

Herken jij dit? Je …

R

baalt ervan dat je te weinig vrijheid hebt om je werktijden precies af te stemmen op wat jouw gezin nodig heeft;

R

voelt je gefrustreerd omdat je niet hogerop komt in je baan;

R

wordt futloos van je werkzaamheden. Je hebt te weinig afwisseling en mist uitdaging in je werk;

R

voelt dat je vastzit. Je mist betrokkenheid. Je hebt te weinig zelf in te brengen. Je ideeën kroppen zich op omdat je ze niet kwijt kan in je werk;

R

je wilt echt betaald worden naar de waarde die je levert en voor wat je betekent voor je klanten;

R

bent beperkt in je werkzaamheden en je wil meer creativiteit en verantwoordelijkheid in je werk. Echt meedenken als sparringpartner;

R

wordt moedeloos omdat je te weinig waardering en respect krijgt voor de inzet die je levert;

R

van betekenis zijn voor anderen en tegelijkertijd de vrijheid hebben om werk en gezin beter te combineren?

Als je niets verandert blijf je …

R

worstelen om je tijd en aandacht te verdelen tussen je werk en je gezin. Je kunt er niet zijn op tijden dat ze je echt nodig hebben;

R

met een onverzadigd gevoel zitten omdat je je talenten niet volledig benut;

R

hunkeren naar meer plezier en uitdaging omdat je dagen er even saai uit blijven zien;

R

radeloos op zoek naar mogelijkheden naar een hoger inkomen;

R

je lusteloos voelen omdat je niet begrijpt waarvoor je het doet. Je blijft je afvragen wanneer je nu die waardering krijgt die je zo verdient.

R

op zoek naar voldoening en meer verantwoordelijkheid en inbreng in je werk.

Door te starten als virtueel assistent neem jij het heft in eigen hand!

Een virtueel assistent (VA) is een professional die op afstand, vanuit eigen locatie, ondernemers helpt in de groei van hun bedrijf. Een online sparringpartner die enorm van waarde is voor haar klanten.

Als jij start als VA ben jij de baas van jouw eigen bedrijf. Je krijgt die vrijheid die jij en je gezin nodig hebben! Wordt onafhankelijk van anderen. Jij bepaalt zelf met wie jij werkt, waar en wanneer. Thuis, vanuit de wachtkamer in het ziekenhuis of vanuit het buitenland. It’s up to you.

Jij kiest voor de leukste werkzaamheden waar je energie van krijgt. Je voelt je betrokken bij je klanten. Ze waarderen jouw inbreng omdat je zo van betekenis bent voor ze, omdat je ze helpt groeien naar een hoger niveau. Je hebt een goed inkomen en je dagen zijn afwisselend. Je pakt nieuwe kansen en gaat de uitdaging aan. Je wordt helemaal blij van het leren van nieuwe dingen en de ontwikkeling die je doormaakt.

Je voelt dat je bruist. Je durft te staan voor jezelf en voelt je gelijkwaardig. Je geniet ervan dat je er bent voor je gezin en dat je zelf bent gaan bloeien als persoon.

Been there done that

Ondanks dat ik al 10 jaar werkte, was ook ík altijd op zoek naar geluk in mijn werk. Ik had het verlangen een eigen bedrijf te starten, het liefst vanuit huis. Ik wist alleen niet waar ik moest beginnen. Misschien herken je het wel.

Toen ik moeder werd, voelde ik mij gevangen in mijn vrijheid door de combinatie van werk en zorg. In 2007 startte ik naast mijn parttimebaan mijn eerste eigen bedrijf. Ons gezin groeide en net nadat mijn partner – en wij als gezin dus ook – een zware periode doorgemaakt had, startte ik mijn tweede bedrijf als virtueel assistent. We kozen ervoor het beetje spaargeld dat we hadden, in mijn nieuwe VA-bedrijf te stoppen. En dat was de beste keus ooit, want ik vond eindelijk waar ik al die tijd naar op zoek was geweest. Plezier, uitdaging en voldoening in mijn werk!

Binnen een jaar verdubbelde ik mijn inkomen en 1,5 jaar later werkte ik samen met 2 VA’s en was mijn inkomen verdrievoudigd. Mijn werk is perfect te combineren met de zorg en aandacht die mijn gezin nodig heeft. Ik cijfer mezelf niet meer weg en bloei op als persoon. Mijn talenten komen nu écht tot zijn recht. En het mooie is: wat ik kan, kan jij ook. Je hoeft alleen maar de stap te zetten!

De afgelopen jaren heb ik vele ondernemers succesvol mogen begeleiden. Ik heb mijzelf laten trainen en coachen door de beste coaches in binnen- en buitenland. Daarin heb ik meer dan
60000 geïnvesteerd. En ik blijf continu in mijzelf investeren, zodat ik top of mind blijf in de snel veranderende markt. Deze kennis geef ik weer aan jou door, omdat ik ernaar streef jou de beste begeleiding te geven zodat jij jouw eigen professionele en winstgevende VA-bedrijf neerzet.

Kies vandaag nog voor plezier, uitdaging en vrijheid!
Start je eigen bedrijf als virtueel assistent.

Wanneer ik vrouwen 1 op 1 begeleid om VA te worden ben ik beperkt in het aantal VA’s die ik kan helpen gezien de tijdsinvestering. In zo’n traject zien we elkaar 12 keer. De investering voor zo’n traject begint vanaf € 7000.

Omdat mijn tijd beperkt is en ik graag zo veel mogelijk vrouwen wil helpen, heb ik besloten om een opleiding te ontwikkelen die grotendeels online plaatsvindt waarin ik al mijn kennis en ervaring in heb gestopt. Je hebt dan flexibiliteit omdat je de modules volgt in de tijd die jou het beste uitkomt. En je blijft altijd toegang tot de inhoud en de updates houden, waardoor je alles later nog eens kunt bekijken. Daarbij zitten ook live dagen waardoor je snellere en grotere stappen met je bedrijf zet.

In dit programma van 3 maanden help ik je jouw eigen VA-bedrijf op te zetten. Samen zorgen we ervoor dat je klaar bent om te starten met jouw eerste klant.

”Start succesvol als virtueel assistent in 3 maanden”

Tijdens het programma komen alle essentiële onderdelen aan bod, zodat jij jouw bedrijf succesvol in de markt zet.

Je leert wat nodig is om je eigen bedrijf op te zetten en ook wat nodig is om jouw klant succesvol te helpen. Het is een praktische training waarbij je wat je leert direct in de praktijk toepast.

De training wordt zowel online gegeven als live. Het online gedeelte kun je thuis volgen achter je computer. De twee live dagen vinden plaats in het centrum van Eindhoven. Eindhoven is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Tijdens dit traject krijg je minimaal 6 maanden persoonlijke begeleiding met een hoge betrokkenheid en kwaliteitsniveau. Na afloop blijf je begeleiding houden vanuit de VA Business Community.
Tijdens deze opleiding word je opgeleid om die vA-player® te worden waar ondernemers om zitten te springen!

Deze training is inhoudelijk afgestemd op zowel Nederlandse als Belgische ondernemers.

Module 1 - Leg de basis voor jouw succes
We gaan aan de slag met alle belangrijke onderdelen die nodig zijn om daadwerkelijk jouw eigen bedrijf te starten. Wat moet je allemaal regelen? Wat komt er precies bij kijken? Waar moet je extra op letten? Wat is minder belangrijk en kun je later nog regelen? Het komt allemaal aan bod.
Module 2 - Word een VA die als een klantmagneet zorgt voor een continue stroom aan inkomen
Een continue stroom aan inkomen, hoe krijg je dat voor elkaar? Welke vormen kun je allemaal gebruiken? En wat vraag je ervoor? Hoeveel wil je precies verdienen? In deze module ga je aan de slag met je eigen inkomensdoel.
Module 3 – Leer, visualiseer en definieer - Live dag
We ontmoeten elkaar live op een locatie in het centrum van Eindhoven. Je leert het belang van goede marketing voor jezelf. Daardoor begrijp je je klanten ook beter vanuit jouw rol als ondernemer. We gaan actief aan de slag met het kiezen van jouw ideale klant en welke werkzaamheden je wilt gaan uitvoeren als virtueel assistent

Deze dag wordt extra bijzonder door de bonus die je bij deze training krijgt. Aan de hand van een door jou ingevulde Management Drives vragenlijst krijg je inzicht in jouw drijfveren en talenten.

Drijfveren bepalen namelijk in hoge mate de manier waarop mensen functioneren. Datgene wat iemand drijft, bepaalt diens gedrag, diens waarneming, diens motivatie om dingen wel of niet te doen en de zaken waar hij of zij graag energie aan geeft. Drijfveren komen voort uit hoe we naar de wereld kijken. Er zijn zes verschillende wereldbeelden, die allemaal in verschillende mate aanwezig zijn. Ze zorgen ervoor dat iedereen verschillend naar situaties kijkt, er wat bij voelt en erop reageert. Inzicht in je drijfveren is van toegevoegde waarde omdat je hierdoor:

  • weet waar je passie naar uitgaat, waar je energie van krijgt en waar je energie op verliest. Kortom: je weet wat bijdraagt aan jouw werkplezier;
  • weet waar jij jouw competenties en talenten voor in wilt zetten;
  • weet welke waarde jij toevoegt voor je klanten;
  • weet wat dat betekent voor de samenwerking;
  • weet waar de aandacht naar uit moet gaan als je patronen wilt veranderen;
  • Veel beter weet wie jouw ideale klant is die het beste bij jou past.

Aart Brezet, arbeids- en organisatiepsycholoog, vertelt je deze dag meer over de achtergrond van deze methode en jouw eigen profiel. Een bijzonder waardevolle start van jouw eigen VA-bedrijf!

Deze dag werd beoordeeld door de deelnemers aan het programma met:

“Erg waardevol”
“Veel geleerd”
“Inspirerend”
” Echt bouwen aan jezelf” 

Module 4 - Ontwikkel je financiële ondernemersmindset
Als je start als ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor het beheer van je financiële gegevens. Het is belangrijk om daar inzicht in te hebben en te weten wat je moet doen om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is. Geen zorgen, we nemen je helemaal bij de hand. Stap voor stap word je alles uitgelegd, zodat jij met zekerheid en vertrouwen jouw bedrijf financieel in de hand hebt en begrijpt.
Module 5 - Zorg dat alles juridisch goed geregeld is
Het is van groot belang dat je de zaken juridisch op de juiste manier vastlegt. Bij de start van een bedrijf komt immers van alles kijken! Van overeenkomsten tot algemene voorwaarden, je wilt ze goed begrijpen en kunnen uitleggen aan je klant. Na deze training weet je zeker dat de inhoud van deze zaken op jouw bedrijf is afgestemd en volledig is. Met een gerust hart ga je straks aan de slag met jouw klant.

Module 4 en 5 worden mede gegeven door Mandy van Brunschot van Trust Advocatuur. Mandy heeft ruime ervaring met het begeleiden van ondernemers. Ze voorkomt dat zij in ‘financieel zwaar weer’ terechtkomen en helpt ze bij alle juridische aspecten in hun ondernemerschap.

Module 6 - Bouw een sterk bedrijfsfundament
De basis van jouw eigen bedrijfsactiviteiten is cruciaal. In deze module leer je hoe jij jouw eigen bedrijf organiseert en welke mogelijkheden er zijn om je bedrijf in te richten. Je leert hoe je online werkt met je klant en hoe je je bedrijfsactiviteiten beschermt of herpakt bij technische tegenslagen.
Module 7 - Word zichtbaar voor je ideale klant
Marketing is een belangrijk onderdeel van het ondernemerschap. Je wilt in beeld komen bij je ideale klanten, zodat deze een dienst bij je afnemen. Hoe werken (online) marketing en branding? Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Je leert niet alleen wat voor jou belangrijk is, maar ook hoe jij je klant ermee kunt helpen.

Je leert dit met de door mij ontwikkelde ‘VA-LIKE’ methode. Ik leer jou hoe je jezelf als een echte ‘vA-player‘ in de markt zet. Je hoeft daardoor nooit meer koude acquisitie te doen, want klanten komen naar jou toe.

Module 8 - Leer de kracht van waarderende communicatie
Communicatie is een belangrijk en krachtig middel om ervoor te zorgen dat de samenwerking met je klant goed verloopt. Door goed te communiceren, weet je waar je klant echt mee geholpen is en weet jouw klant wat hij van jou kan verwachten. Als er dan nog rimpels in de samenwerking ontstaan, is het zaak die glad te strijken. In beide gevallen is het essentieel om steeds de focus te hebben op de positieve kant. Wat is de wens achter het probleem? Wat is de droom achter de frustratie? Wat werkte wél en is van waarde? Leer in deze module hoe je op een positieve en waarderende manier contact maakt met je klant en diens vertrouwen wint. Zodat jullie samen een stevige basis leggen om op te gaan bouwen.
Module 9 - Krijg klanten zonder te verkopen
Niks is zo vervelend als jezelf te moeten verkopen. De kracht van verkopen zit hem dan ook in het verkopen zonder te verkopen. Je leert hoe je dat doet, hoe verkoop in de basis in elkaar zit en wat belangrijke elementen zijn. Zo wordt jezelf verkopen niet iets om tegenop te zien. Het wordt juist een feestje!
Module 10 - Start succesvol met je klant
Je hebt al veel geleerd. Nu is het tijd om te leren hoe je succesvol omgaat met je eerste klant. Wat moet je bij de start allemaal regelen? Waar moet je extra op letten? Hoe werk je op een effectieve manier samen en welke fouten kun je voorkomen? Het komt allemaal aan bod zodat jij met zelfvertrouwen start.
Module 11 - Leer deze onmisbare toptools kennen
Als virtueel assistent kun je niet zonder tools. Tools zijn (online) programma’s waarin jij en je klanten samenwerken. Je krijgt de beschikking over een unieke database met videolessen, waar je gedurende je hele carrière als virtueel assistent gebruik van kunt maken (zolang je aangesloten bent bij de VA Business Community). In deze videolessen word je bij de hand genomen, zodat jij met rust en vertrouwen succesvol start.

Ook zit Yvonne Ruckert in het team van de VA Business Academy als technische vA-player® expert die jou helpt bij al je vragen over de techniek.

Module 12 - Maak van jouw VA-business een blijvend succes - Live dag

Zakelijk succes bereik je door het zetten van zakelijke stappen én door je persoonlijke ontwikkeling. We besteden dus ook aandacht aan jou als persoon. Wat doe je als het tegenzit? Wat zegt die situatie over jou en wat kun je daarvan leren en meenemen in de toekomst? Je krijgt effectieve methodes aangereikt die je helpen op jouw weg naar succes. Tijdens deze live dag wordt je ook gecoacht door LifeStyle coach Mandy Visser.

Wat zijn jouw talenten en waar wil jij je verder in ontwikkelen? Wat wil je, zowel persoonlijk als zakelijk, bereiken? Door het stellen van doelen blijf je werken aan je succes. Tijdens deze live dag bespreken we deze belangrijke punten. Als afsluiting van de opleiding geef je een korte presentatie over jouw bedrijf en wat je tot nu toe geleerd hebt. Je bent nu klaar om vol zelfvertrouwen een succesvolle start te maken met jouw eigen bedrijf als virtueel assistent. Of wellicht ben je inmiddels al begonnen met je eerste klant als je op dit punt bent beland. Het zou zomaar kunnen.

Je ontvangt het certificaat als bewijs van deelname aan het programma ‘Start succesvol als virtueel Assistent in 3 maanden’. Deze mag je in al je marketing- en communicatie-uitingen gebruiken, zodat potentiële klanten zien dat jij een goede basis hebt gelegd met jouw VA-bedrijf. Daarmee vergroot je het vertrouwen.

We sluiten de training live af. Het laatste onderdeel ontvang je als bonus.

Gratis bonus module 13

Bouw je eigen website

Nu je al deze belangrijke kennis hebt opgedaan, kun je aan de slag met het maken van je eigen website. Als bonus krijg je een kennismakingstraining over het maken van je website met WordPress. Je leert de basis van WordPress, hoe je je website kunt bouwen met een content builder en hoe je je website back-upt en beveiligt. Na het volgen van deze lessen heb jij een goede basiskennis om zelf aan de slag te gaan. De lessen worden gegeven door Rosanne Raubun van Stijlvol Creatie, expert in het bouwen van websites voor vrouwelijke onderneemsters.

Inhoud van de training

Wat kun je nu precies verwachten van deze training en wat zit er allemaal in?

=

Je krijgt direct toegang tot alle videoles(sen). Alles is dus vanuit huis (online) te volgen. Wil je nog sneller je VA-bedrijf opzetten, dan kan dan!

=

Elke week is er een online Q&A-gesprek met de groep waarin je al je vragen kunt stellen. Deze gesprekken worden opgenomen zodat je ze later nog eens terug kunt kijken.
Ook handig als je er bijvoorbeeld niet bij kon zijn.

=

Intensieve coaching door Daniëlle Leuvering, VA Business Coach. In het programma zijn twee 1-op-1-gesprekken van 30 minuten inbegrepen.

=

Twee live dagen ‘Word een VA die als een klantmagneet zorgt voor een continue stroom aan inkomen’ en ‘Maak van jouw VA-business een blijvend succes’ t.w.v. € 697

=

Checklists en werkdocumenten t.w.v. € 997

=

Juridisch goedgekeurde contracten en algemene voorwaarden t.w.v. € 997

=

Database met videolessen en updates t.w.v. € 597

=

Één jaar gratis toegang tot de besloten Facebookgroep van de VA Business Community t.w.v. € 247 per jaar incl. videodatabase. In deze groep kun je al je vragen stellen en ervaringen delen met andere VA’s. Het is jouw veilige haven waar je altijd terechtkunt. Waar je gesteund wordt en je ervaringen kunt delen. En daarbij vergroot je je kans op klanten doordat je naar elkaar kan doorverwijzen.

=

Je wordt opgenomen in de VA-database zodat ondernemers jou makkelijk vinden. Ook ontvang je aanvragen van ondernemers die via de VA Business Academy binnenkomen, zodat je jouw zakelijk netwerk verder uitbreidt en dus klanten en opdrachten vindt.

=

Je mag gratis of met korting deelnemen aan speciale online en live bijeenkomsten als lid van de VA Business Community.

=

Als deelnemer van deze opleiding krijg je ook begeleiding van het team van experts van de VA Business Academy waardoor je jouw kennis en ervaring in een sneltrein tempo verhoogt. Je hebt dit team van experts altijd ter beschikking om jou te helpen bij alle vragen die je hebt.

=

Het ‘VA Business Certificaat’ op jouw eigen naam, welke je in al je marketing en communicatie-uitingen mag gebruiken.

=

De totale waarde van de opleiding is € 5000 

Gratis bonussen

=

Bonus 1:

Management Drives drijfverentest inclusief uitleg en het ‘Management Drives mastering leadership’ boek met een uitgebreide omschrijving van jouw profiel waardoor jij precies jouw drijfveren en kwaliteiten weet en daarmee jouw ideale klant aantrekt. Tevens draagt dit profiel bij aan de professionalisering van jouw bedrijf. T.w.v. € 597

=

Bonus 2:

Kennismakingstraining ‘Bouw je eigen website’ t.w.v. € 297

=

Bonus 3:

Drie maanden extra coaching na afloop van het programma d.m.v. twee online masterminds en 1 online samenwerkingsdag t.w.v.
€ 347

De inhoud van het programma is volledig
afgestemd op zowel Nederlandse als Belgische VA’s.

Het volgen van de VA Business Opleiding zorgt ervoor dat je een echte vA-player® wordt doordat je leert om op hoog niveau te sparren met ondernemers. Ondernemers zitten te springen om vA-players®! Het resultaat is dat je snel een nr#1 VA-bedrijf neerzet waarmee je jouw ideale klanten aantrekt, een continue hoge stroom aan inkomen realiseert en je een toekomstig VA-bedrijf neerzet.

Praktische informatie

De VA Business Academy is bestemd voor vrouwen die een ondersteunende functie op HBO-denkniveau hebben of ambiëren. En daarnaast sparringpartner willen zijn voor hun klanten. Daardoor worden ze die gelijkwaardige vA-player® die het bedrijf van hun klant laat groeien. Vanwege hun onschatbare waarde worden ze zeer aantrekkelijk voor hun eigen klanten.

Deze opleiding is dus voor jou geschikt als je échte groeiambitie hebt!

De opleiding start op 6 maart 2018 met de online modules. Wil je eerder starten? Dat kan! Je kunt eerder instromen. Vraag naar de mogelijkheden tijdens jouw intakegesprek.

De live dagen vinden plaats op vrijdag 6 april en donderdag 21 juni 2018 van 8.30 tot 17.30 uur in het centrum van Eindhoven. De wekelijkse Q&A-sessies vinden op dinsdagavond plaats.

Wil je je aanmelden voor de opleiding? Je kunt je nu nog inschrijven. Let op, wacht niet te lang. De vorige groep was binnen enkele weken volgeboekt!

Heb je interesse, meld je dan aan voor het vrijblijvende intakegesprek.

Je investering in jouw VA-succes

Mijn garantie

Ik laat mij door top coaches en trainers in binnen en buitenland trainen waardoor ik de beste kennis continu doorgeef aan VA’s. En als deelnemer van deze opleiding krijg je ook begeleiding van het team van experts van de VA Business Academy waardoor je jouw kennis en ervaring in een sneltrein tempo verhoogt. Daarom sta ik ook garant voor de kwaliteit van mijn programma’s. Mocht blijken, tot 1 week na de start van de opleiding, dat het programma niet aan je verwachtingen voldoet, dan krijg je het betaalde bedrag terug. Dit na teruggave van al je materialen en op een niet-restitueerbaar bedrag van € 197 incl. btw voor administratie- en overige gemaakte kosten na. Ben je niet tevreden, geef dit dan uiterlijk 1 week na de start aan.

Graag ga ik met je om tafel. In dit, uiteraard kosteloze, gesprek geef ik eerlijk aan of het programma geschikt is voor jou.

Wie is Daniëlle Leuvering?

Mijn naam is Daniëlle Leuvering. Ik ben gecertificeerd als Virtueel Business Manager en VA Business Coach. Sinds 2007 heb ik drie succesvolle bedrijven opgezet en ik ken de ins & outs van het ondernemen vanuit passie, vrijheid en plezier. Ik heb zelf ondervonden dat het goed mogelijk is een winstgevend VA-bedrijf op te bouwen. In mijn eigen tijd, naast mijn drukke gezin.

Mijzelf ontwikkelen en daarmee anderen weer helpen het succes te behalen, in alle opzichten, daar geniet ik ontzettend van! 

Daarom blijf ik investeren in mijn kennis en laat ik mij door de beste top coaches in binnen en buitenland trainen zodat ik het weer doorgeef aan jou. Omdat ik ga voor de hoogste kwaliteit én jouw succes en geluk!

“Daniëlle kijkt mee naar mijn bedrijfsdoelen, snapt het ondernemerschap en is strategisch sterk. Voor mij is het belangrijk dat ik met iemand kan sparren die mijn ambities snapt, en die mij ook een ander perspectief kan laten zien en waar nodig tegenwicht kan bieden. Soms heb je dat gewoon nodig. Daniëlle doet dat absoluut en ik ben daar heel blij mee. Ze is professioneel, betrouwbaar en heeft kennis van zaken. Is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. En zeker niet onbelangrijk: ze is een ongelooflijk prettige, warme persoonlijkheid waar ik op kan rekenen en fijn mee samenwerk.

Heb je serieuze ambities met je bedrijf, dan raad ik je Daniëlle van harte aan.”

Anne Quaars helpt als Business Coach ambitieuze ondernemers en creatieve freelancers zichzelf zó in de markt te zetten dat geen klant meer om ze heen kan.

Anne Quaars

Graag ga ik met je om tafel. In dit, uiteraard kosteloze, gesprek geef ik eerlijk aan of het programma geschikt is voor jou.

Misschien twijfel je en denk je:

“Ik wil nú starten, kan dat?”
Ja dat kan! Je kunt op elk moment instromen in de groep, mits er plaats is. Informeer tijdens het intakegesprek naar de mogelijkheden.
“Hoeveel moet ik investeren om mijn VA-bedrijf op te zetten?”
De opleiding is, naast het investeren in een goede laptop (als je die nog niet hebt) en snelle internetverbinding, de beste investering om jouw bedrijf op te zetten. Met deze opleiding leg je de beste basis om te starten als virtueel assistent.
“Ik vind de investering te hoog.”
Ga eerst na, wat wil jij verdienen? Wat is jouw inkomenswens? En hoeveel geld en tijd kost het je door het niet te doen? Ondernemen is investeren. Een gemiddelde ondernemer investeert tienduizenden euro’s of misschien wel tonnen bij het starten van zijn eigen zaak. Dan is zo’n investering daar niets bij. Investeren in een goede fundering is belangrijk voor een gezond en toekomstbestendig VA-bedrijf. Je verdient deze investering weer snel terug omdat jij jouw vA-bedrijf snél en met kwaliteit op de kaart zet. Virtueel assistent is niet voor niets uitgeroepen tot een van de beroepen van de toekomst. Je zet hiermee een stevige basis voor jouw toekomstbestendig bedrijf. Kijk dus naar wat het oplevert en kijk niet alleen naar de kosten.
“Ik heb nu al een goede baan. Ik zie er tegenop om weer onderaan te beginnen.”
Bij een nieuwe stap hoort een nieuw level. Natuurlijk ben je nu bekend in de branche en het bedrijf waar je nu werkt. Door deze stap te nemen ga je buiten je comfortzone en maak je een nieuwe start. Maar wel op jouw manier en op het niveau waar je nu al zit. Je kennis en ervaring neem je weer mee en daar trek je de klanten mee aan die jouw kennis en ervaring zoeken.

Iedere VA werkt dus op het niveau dat bij ze past en helpt daarmee haar eigen ideale klant. Een mooie nieuwe uitdaging dus om je nog verder te ontwikkelen en de uitdaging te zoeken die jij wilt!

“Ik werk momenteel in loondienst, kan ik dit er wel bij doen?”
Jazeker, dat is heel goed mogelijk. Omdat het programma grotendeels online plaatsvindt, kun je vanuit huis via je computer alle lessen volgen in de tijd dat het jou uitkomt. Alles wordt opgenomen, behalve de live dagen, zodat je alles nog eens terug kunt luisteren.

Ook is het heel goed mogelijk om je VA-bedrijf op te bouwen naast je baan. Zelf heb ik het in het verleden ook zo gedaan. Het is dus heel goed mogelijk. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

“Als ondernemer heb je toch een onzeker inkomen; ik weet niet of ik het dan wel moet doen?”
Als virtueel assistent kun je heel goed een stabiel inkomen opbouwen omdat je vaak voor meerdere klanten tegelijk werkt en op structurele basis. Ten opzichte van veel andere ondernemers loop je met jouw VA-bedrijf een aanzienlijk lager risico op grote inkomensschommelingen.

Natuurlijk ben je ondernemer en kunnen inkomensschommelingen voorkomen. Gemiddeld ga je veel meer verdienen dan dat je nu doet, waardoor je ook geld reserveert voor vakantieperiodes, pensioen etc.

En vergeet zeker niet dat het beroep behoort tot het beroep van de toekomst. Veel ondernemers kennen het begrip VA nog niet. Er liggen dus ontzettend veel kansen en mogelijkheden.

"Ik vind het spannend om als ondernemer te starten”
Starten als zelfstandig ondernemer is vaak spannend. Dat is heel menselijk en iedereen die dat gaat doen ervaart dat. Je bent dus niet de enige. Laat je daarom ondersteunen door mensen die jou begrijpen en die de kennis en expertise hebben om jou te laten groeien als ondernemer. Daardoor zet je zelf de beste stappen om het snels te laten groeien. Het programma sluit hier uiteraard geheel op aan. De investering in het programma verdien je daarom heel snel weer terug.
“Is het ondernemerschap wel voor mij weggelegd?”
Het ondernemerschap is niet voor iedereen geschikt. Ik denk dat je diep van binnen wel voelt of het iets voor je zou kunnen zijn. Heb je er al eens vaker in je leven aan gedacht en verlang je naar meer uitdaging, voldoening, waardering en meer vrijheid? Laat je niet weerhouden door gedachten die voortkomen uit een bepaalde (logische) belemmerende overtuigingen of angsten. Als jij echt van binnen voelt dat het kriebelt, dan zeg ik: go for it! Het gaat je ontzettend veel brengen. Als jij je hart maar volgt.
“Is het wel slim om mijn vaste baan hiervoor op te geven omdat de zekerheid dan wegvalt?”
Als je start, zeg dan niet meteen je baan op, maar bouw eerst je VA-bedrijf ernaast (gedeeltelijk) op. Zo spreid je het risico om meteen in het (financiële) diepe te springen.

Zekerheid heb je tegenwoordig nergens meer. Het voordeel van zelfstandig ondernemer worden is dat je een hoger tarief verdient dan in loondienst. Ook hoef je vaak, in verhouding tot loondienst, minder te werken voor hetzelfde inkomen. Werk je dus meer, dan spaar je dat bedrag en bouw je een reserve op.

En daarnaast is het belangrijk om jezelf de volgende vragen te stellen:
Word jij er gelukkig van om in loondienst te blijven werken?
Waarom zou jij het ondernemerschap in willen stappen? Wat brengt het jou, je gezin en je omgeving?
In loondienst zijn of de vrijheid en uitdaging hebben als ondernemer, dat is een mega verschil. Als je wilt gaan ondernemen, dan doe je dat omdat je in een behoeften wilt voorzien die je in loondienst nu niet krijgt.

Ook zullen steeds meer mensen in de toekomst gaan ondernemen, dat is de marktontwikkeling waar we in zitten. Je bent niet de enige! Ga voor jouw uitdaging, voldoening, zelf ontwikkeling en je vrijheid. Je komt niet voor niets op deze website. Je hebt ergens een brandend verlangen. Laat je niet tegenhouden door angsten en twijfels. Ik help je daarbij, omdat ik weet dat jij dat ook kan!

“Hoe kom ik aan klanten?”
In het programma zit een module waarin ik je leer hoe jij in beeld komt bij potentiële klanten en hoe je ze tot klant maakt. Verkopen zonder te verkopen, zo noem ik dat. Vanuit je hart.

Daarnaast heb ik een groot netwerk van ondernemers die VA’s zoeken doordat ik mijzelf continu laat trainen door de top coaches in binnen- en buitenland. Ik spreek veel ondernemers. Ook help ik je op deze manier om aan klanten te komen.

“Ik voel mij weleens onzeker, is dit dan wel de juiste stap voor mij?”
Als je voelt dat jij hiervoor wilt gaan, laat je dan niet tegenhouden door onzekerheid. Je overwint dit! In het programma komen allerlei zaken aan bod die jou helpen een goede basis te leggen, zodat je met meer zekerheid start. En onthoud: de beste leerschool is de praktijk. Je zult merken dat je al doende steeds zekerder wordt. Het is een groeiproces en ik help je hierbij.
“Ik kom uit een burn-out is dit wel de juiste timing voor mij?”
Wanneer jij weer voelt dat je de juiste energie weer hebt en de vlinders in je buik voelt kriebelen omdat je hier heel blij van wordt. Dan is het jouw moment om je dromen waar te maken en te kiezen voor datgene wat jou gelukkig maakt.
“Mijn omgeving/partner begrijpt deze stap niet zo goed en ik mis de steun hierin”
Het begrip VA is lang nog niet bekend bij iedereen. Anderen vinden het vaak moeilijk om het te begrijpen. Daardoor kun je jezelf niet gesteund voelen.

Laat je hierdoor niet tegenhouden. Ga voor  jouw geluk. Cijfer jezelf niet weg als jij hierin gelooft. Als jij ervoor gaat, dan wordt het straks ook makkelijker om duidelijk te maken aan anderen wat je doet. Omring je met mensen die jou wel steunen, dan volgt de rest vanzelf.

Het leven is te kort om niet voor jouw geluk te gaan!

“Ik heb nu weinig tijd, is het dan slim om deze training nu te volgen?”
Hoeveel tijd heb je beschikbaar?
Omdat het programma grotendeels online plaatsvindt, kun je vanuit huis via je computer alle lessen volgen op het moment dat het jou uitkomt. Alles wordt opgenomen, behalve de live dagen, zodat je alles nog eens terug kunt luisteren. Natuurlijk is het belangrijk dat je tijd hebt om de lessen te volgen en je vragen te stellen. Houd rekening met minimaal 6-8 uur per week.
Met de VA Business Academy streef ik naar een hoge kwaliteit. Dat betekent ook dat ik committent belangrijk vind. Neem daarom even contact met mij op om dit persoonlijk te bespreken.
“Ik start zelf wel met mijn eigen VA-bedrijf zonder deze training.”
Het is een afweging in heel veel opzichten. Tijd is geld. Wanneer je dit hele programma zelf moet gaan uitzoeken, ben je over een jaar nog niet klaar en zal je kwaliteitniveau vele malen lager zijn. Hoeveel had je in die tijd al kunnen verdienen met jouw eigen bedrijf als virtueel assistent?

Reken maar uit, dan is het de investering dubbel en dwars waard! En dan heb ik het nog niet gehad over wat je er in het programma allemaal bij krijgt. Denk ook nog aan hoe je door coaching juist grotere stappen zet met je bedrijf, aan mijn grote netwerk waar je klanten uit kan krijgen en aan hoe je op de hoogte gehouden wordt van de laatste ontwikkelingen.

Je hoeft geen werkdocumenten en checklisten zelf te maken en geen advocaat in te schakelen om juridisch alles goed te regelen. En bovenal zorgt deze training ervoor dat je zelf echt transformeert naar een top vA-Player waar de markt om schreeuwt.  Door deze opleiding leg je een fundament waardoor je klanten veel beter begrijpt en ze beter helpt in de groei van hun bedrijf. Daardoor zet jij jezelf veel krachtiger in de markt, waardoor je een toekomstbestendig vA-bedrijf opzet.

“Ik heb al een ander soort bedrijf, is deze training dan wel nodig voor mij?”
In deze training komen alle aspecten aan bod die jij nodig hebt om jouw VA-bedrijf succesvol in de markt te zetten. Sommige onderdelen zullen niet compleet nieuw voor je zijn. Toch zul je nog veel leren om succesvol te starten als virtueel assistent. Ik laat mijzelf door de top coaches in binnen en buitenland trainen. Alles wat ik daar leer, geef ik weer aan je door.

Ondanks dat ik ook al ondernemer was voordat ik startte als VA, heb ik ook geïnvesteerd in een training en die investering is het voor mij dubbel en dwars waard geweest. Twijfel je nog steeds? Vraag dan het gratis intakegesprek aan om te kijken wat voor jou past. Ik zal je eerlijk aangeven wat jij nodig hebt.

“Ik twijfel over iets anders…”
Vraag het gratis en vrijblijvend intakegesprek aan, zodat we alles samen goed door kunnen nemen. Aangezien het programma niet voor iedereen geschikt is, zal ik je oprecht aangeven of deze training of het beroep als VA iets voor jou is. Met zijn tweeën kom je sneller tot een besluit dan wanneer je er alleen over blijft piekeren. Met mijn jarenlange ervaring als ondernemer doorzie ik snel jouw mogelijkheden, waardoor je zelf sneller het besluit neemt.
“Ah lekker, ik kan altijd werken wanneer ik maar wil, toch?”
Natuurlijk kun jij je eigen werktijden indelen, maar je maakt daarover ook afspraken met je klanten. Communicatie hierover is belangrijk. Je zal ook moeten zorgen dat ze op jou kunnen rekenen zoals je met ze hebt afgesproken. Hierin moet je zelf je verantwoordelijkheid nemen. Natuurlijk heb je flexibiliteit, je start immers niet voor niets als ondernemer.
"Ik werk in een andere branche en heb geen ervaring als virtueel assistent, kan ik dit dan toch gaan doen?"
Ja, ook als je nu in een andere branche werkt kun je virtueel assistent worden. Je leert namelijk alles door het gewoon te gaan doen. Door de opleiding krijg je alles aangereikt waardoor jij jouw eigen bedrijf opzet. Door mijn begeleiding, het krachtige VA-netwerk waar je in komt en de inhoud van de opleiding maak jij een super start. Uiteindelijk is het dus gewoon het gaan doen. Wat wel enorm belangrijk is, is dat jij doorzettingsvermogen hebt, hoge kwaliteit levert aan klanten, betrouwbaar bent en je afspraken nakomt (zie ook de eigenschappen in het e-book deel 1). Als je deze eigenschappen hebt, dan kom je er!

In de markt zit veel kwaliteitsverschil tussen virtuele assistenten. Dat komt mede door deze eigenschappen. Zeer hoge kwaliteit willen geven en daar vol voor gaan, dat is de sleutel tot succes. Iedere VA heeft ooit aan de start gestaan en allemaal hebben ze het geleerd door de sprong te wagen. Zorg dat je je omringt met de juiste coach die het zelf ervaren heeft en omring je met VA’s zodat je er niet alleen voor staat. Iedere VA heeft andere kwaliteiten en samen kunnen we enorm veel ondernemers goed helpen.

En onthoud, er is geen grotere leerschool dan de praktijk.

“Daniëlle heeft de laatste nieuwe kennis in huis en blijft zich ontwikkelen. De samenwerking met haar heeft mij heel veel opgeleverd. Ze heeft geholpen om mijn bedrijf vanaf nul op te zetten. Ik waardeer het dat ze goed uitleg geeft. Ze is slim, snel en flexibel. Ze denkt goed mee en is een echte sparringpartner. Ze streeft naar een hoog kwaliteitsniveau en is enorm betrouwbaar.  

Ik raad haar zeker aan andere virtuele assistenten aan die worstelen met het opzetten van hun eigen bedrijf.”

Jacqueline Spaans helpt ambitieuze marketing- en communicatieprofessionals en zelfstandig ondernemers om op een slimme manier foto’s te maken en te gebruiken, zodat ze veel meer opvallen bij hun klanten en daardoor meer klanten krijgen en meer omzet maken.

Jacqueline Spaans

“Daniëlle helpt je je bedrijf professioneel op te zetten en te laten groeien! Ze is slim, pro-actief, zakelijk, professioneel en heeft veel kennis die nodig is om bedrijven te laten groeien. Ze draagt haar kennis goed over, waardoor mijn bedrijf een extra boost heeft gekregen. Naast deze kwalificaties is het ook nog eens een buitengewoon fijne, warme vrouw. Wil je groeien? Ik raad Daniëlle aan iedere ondernemer aan!”

Mirjam van Gaalen helpt als Business Coach MKB-ondernemers en zelfstandige dienstverleners te bouwen aan een succesvol bedrijf.

Mirjam van Gaalen

Vol = vol

Het aantal plaatsen is beperkt. Heb je interesse? Wacht niet te lang en vraag direct het gratis intakegesprek aan voordat de groep vol zit.

Graag ga ik met je om tafel. In dit, uiteraard kosteloze, gesprek geef ik eerlijk aan of het programma geschikt is voor jou.

Pin It on Pinterest

Share This