Start succesvol als high level VA! - LIFETIME TOEGANG-

Ambitieuze vrouwen die naar de TOP van de VA-branche willen groeien krijgen LIFETIME TOEGANG inclusief A-level support

=

Unieke en exclusief samengestelde certificeringsopleiding van zeer hoog kwaliteitsniveau gegeven door een team van experts. Je krijgt alle handvatten die nodig zijn om die gelijkwaardige vA-player® (virtuele A-player) en sparringpartner voor ondernemers te worden

=

Met de beproefde VA-LIKE methode® leer jij hoe jij naar de TOP van de VA-branche groeit. Je leert hoe je jouw bedrijf op een hoog niveau opzet, slim inricht en snel klanten krijgt

=

Complete opleiding met 5 maanden persoonlijke begeleiding zowel live als online voor Nederlandse en Belgische vrouwen

=

Toegang tot de uitgebreide database met videolessen van veel gebruikte top tools/programma’s voor VA’s

=

Team van experts staat klaar om jou te helpen zodat jij je sneller ontwikkelt waardoor je jouw klanten op de best mogelijke manier helpt

=

Lifetime toegang inclusief ondersteuning, dus ook na je opleiding.

"Tijdens het programma vond ik de klanten waar ik nu mee werk."

"Ik kan er nu niet alleen perfect voor mijn klanten zijn, maar ook voor mijn gezin."

Gratis en vrijblijvend intakegesprek voor jou

Voor ambitieuze vrouwen die graag snel resultaten halen, bieden wij een gratis intakegesprek van 30 min. Uiteraard is niet alleen het gesprek gratis, maar ook vrijblijvend.

Herken jij dit? Je …

R

baalt ervan dat je te weinig vrijheid hebt om je werktijden precies af te stemmen op wat jouw gezin nodig heeft;

R

voelt je gefrustreerd omdat je meer in je hebt en 100%  je talenten wilt inzetten;

R

wordt futloos van je werkzaamheden. Je hebt te weinig afwisseling en mist uitdaging in je werk;

R

voelt dat je vastzit. Je mist betrokkenheid. Je hebt te weinig zelf in te brengen. Je ideeën kroppen zich op omdat je ze niet kwijt kan in je werk;

R

wilt echt betaald worden naar de waarde die je levert en voor wat je betekent voor je klanten;

R

bent beperkt in je werkzaamheden en je wil meer creativiteit en verantwoordelijkheid in je werk. Je wilt die A-player sparringpartner zijn;

R

wordt moedeloos omdat je te weinig waardering en respect krijgt voor de inzet die je levert;

R

wilt impact hebben op het succes van andere ondernemers en tegelijkertijd de vrijheid hebben om werk en gezin beter te combineren?

"Ik denk er nu al over om iemand aan te nemen om mij te ondersteunen."

"Ik weet nu dat echt alles wat ik wil mogelijk is."

Als je niets verandert blijf je …

R

worstelen om je tijd en aandacht te verdelen tussen je werk en je gezin. Je kunt er niet zijn op tijden dat ze je echt nodig hebben;

R

met een onverzadigd gevoel zitten omdat je je talenten niet volledig benut;

R

hunkeren naar meer plezier, ontwikkeling en uitdaging omdat je dagen er even saai uit blijven zien;

R

radeloos op zoek naar mogelijkheden naar een hoger inkomen;

R

je lusteloos voelen omdat je niet begrijpt waarvoor je het doet. Je blijft je afvragen wanneer je nu die waardering krijgt die je zo verdient;

R

op zoek naar voldoening en meer verantwoordelijkheid en inbreng in je werk.

Door te starten als vA-player neem jij het heft in eigen hand!

Een vA-player® (virtuele A-player) is een professional die op afstand, vanuit eigen locatie, ondernemers op het hoogste niveau helpt in de groei van hun bedrijf. Een online sparringpartner die een grote impact heeft op haar klanten. Als jij start als vA-player ben jij de baas van jouw eigen bedrijf. Je krijgt die vrijheid die jij en je gezin nodig hebben. Word onafhankelijk van anderen. Jij bepaalt zelf met wie jij werkt, waar en wanneer. Thuis, vanuit de wachtkamer in het ziekenhuis of vanuit het buitenland. It’s up to you. Jij kiest voor de leukste werkzaamheden waar je energie van krijgt. Je voelt je betrokken bij je klanten. Ze waarderen jouw inbreng omdat je zo van betekenis bent voor ze, omdat je ze helpt groeien naar een hoger niveau. Je hebt een goed inkomen en je dagen zijn afwisselend. Je pakt nieuwe kansen en gaat de uitdaging aan. Je wordt helemaal blij van het leren van nieuwe dingen en de ontwikkeling die je doormaakt.

Een goede VA is een virtuele A-player die precies begrijpt hoe succesvol ondernemen in elkaar zit. Ze schakelt snel tussen strategie en uitvoering. Ziet kansen en mogelijkheden. Brengt ideeën in. Scherpt aan waar nodig. Daagt haar klant uit. Heeft aan één woord genoeg. En niet onbelangrijk, levert geld op.

Een A-player staat voor de hoogste kwaliteit, is gedreven, zet door, daagt zichzelf uit, investeert in haar ontwikkeling en heeft haar kennis altijd up-to-date. Ze zet haar ambities in, benut al haar talenten en haalt het maximale uit zichzelf om haar klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ze is een high-level sparringpartner.

Ondernemers staan bijna letterlijk te springen om virtuele A-players! Dus houd jezelf niet in. Wees die A-player en ga ervoor. Zij hebben jou harder nodig dan andersom. Ook al denk je misschien van niet.

Been there done that

Ondanks dat ik al 10 jaar werkte, was ook ík altijd op zoek naar balans en geluk in mijn werk. Ik had het verlangen een eigen bedrijf te starten, het liefst vanuit huis. Ik wist alleen niet waar ik moest beginnen. Misschien herken je het wel. Toen ik moeder werd, voelde ik mij gevangen in mijn vrijheid door de combinatie van werk en zorg. In 2007 startte ik naast mijn parttimebaan mijn eerste eigen bedrijf. Ons gezin groeide en net nadat mijn partner – en wij als gezin dus ook – een zware periode doorgemaakt had, startte ik mijn tweede bedrijf als virtueel assistent. We kozen ervoor het beetje spaargeld dat we hadden, in mijn nieuwe VA-bedrijf te stoppen. En dat was de beste keus ooit, want ik vond eindelijk waar ik al die tijd naar op zoek was geweest. Plezier, uitdaging, balans en voldoening in mijn werk!

Binnen een jaar verdubbelde ik mijn inkomen en 1,5 jaar later werkte ik samen met 2 VA’s en was mijn inkomen met 237% gestegen. Mijn werk als VA was perfect te combineren met de zorg en aandacht die mijn gezin nodig had. Ik koos voor mijn groei en ontwikkeling en bloeide op als persoon. Mijn talenten kwamen eindelijk écht tot zijn recht.

En het mooie is: wat ik kan, kan jij ook. Je hoeft alleen maar de stap te zetten! Een A-player ben ik altijd geweest. Ik sta voor de hoogste kwaliteit en ga altijd voor het beste. Door mijn growthmindset ontwikkel ik mezelf voortdurend. Dat betekent dat ik continu opleidingen volg in binnen- en buitenland. Inmiddels heb ik al ruim € 100.000 geïnvesteerd. Deze kennis geef ik in onze opleiding tot virtual assistant weer aan jou door. Dat ik dat doe is voor mij vanzelfsprekend, zodat ik de hoogste kwaliteit weer overdraag aan vA-players® en ze die A-player worden waar ondernemers om zitten te springen. De afgelopen jaren heb ik vele ondernemers succesvol mogen begeleiden. Graag help ik jou ook met al mijn passie en enthousiasme om jouw succesvol VA-bedrijf op te zetten op jouw voorwaarden. Zodat jij net zo gelukkig wordt en de balans vindt in je leven.

Kies vandaag nog voor balans, plezier, uitdaging, ontwikkeling, waardering en vrijheid! Start je eigen bedrijf als virtueel assistent.

Wanneer we vrouwen 1 op 1 begeleiden om VA te worden zijn we beperkt in het aantal VA's die we kunnen helpen gezien de tijdsinvestering. De investering voor zo'n traject begint vanaf € 15000.

Omdat onze tijd beperkt is en we graag zo veel mogelijk vrouwen willen helpen, hebben we besloten om een opleiding tot virtual assistant te ontwikkelen die (grotendeels) online plaatsvindt waarin we al onze kennis en ervaring in hebben gestopt. Je hebt dan flexibiliteit omdat je de modules volgt in de tijd die jou het beste uitkomt. Je hebt toegang tot de inhoud inclusief updates, waardoor je alles later nog eens kunt bekijken. Daarbij zitten ook 3 gespreide live dagen waardoor je een nóg grotere transformatie doormaakt en snellere en grotere stappen met je bedrijf zet wanneer je kiest voor de 'meest gekozen' of 'beste keuze' variant.

Bij alle opleidingen krijg je lifetime toegang incl. business & technisch support. Je komt dus nooit vast te zitten. Ook niet na je opleiding. Je betaalt een eenmalig bedrag en geniet voor de rest van je ondernemerscarrière van A-level support zonder extra bijbetaling.

In deze opleiding van 5 maanden helpen wij je jouw eigen VA-bedrijf op te zetten. Waarom 5 maanden? Omdat er bij het opzetten van je eigen bedrijf veel bij komt kijken. Tijdens deze periode word je intensief begeleid en leer je veel over alle facetten van het (online) ondernemerschap en gaan we de diepte in op vlak van je eigen marketing en sales. Deze stevige basis heb je nodig zodat je hier je hele ondernemerschap plezier van hebt en sneller de juiste klanten vindt. 90% van de deelnemers vindt binnen 5 maanden klanten.

”Start succesvol als virtueel assistent”

Tijdens de opleiding komen alle essentiële onderdelen aan bod, zodat jij jouw bedrijf succesvol, als een vA-player, in de markt zet. Je leert wat nodig is om je eigen bedrijf op te zetten en ook wat nodig is om jouw klant succesvol te helpen. Het is een praktische opleiding waarbij je wat je leert direct in de praktijk toepast. De opleiding wordt zowel online gegeven als live. Het online gedeelte kun je thuis volgen achter je computer. De 3 live dagen vinden plaats in de omgeving van Eindhoven en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Tijdens deze opleiding krijg je minimaal 5 maanden persoonlijke begeleiding met een hoge betrokkenheid en kwaliteitsniveau. Na afloop blijf je begeleiding houden vanuit de VA Business Community. Tijdens deze opleiding word je opgeleid om die vA-player® te worden waar ondernemers om zitten te springen!

Deze opleiding tot virtual assistant gaat op het diepste niveau in op de theorie en is inhoudelijk afgestemd op zowel Nederlandse als Belgische ondernemers. Als vA-player steek je er met kop en schouders boven uit in de VA-branche omdat wij verder gaan, dan waar anderen stoppen.

"Je leert meteen hoe je de nieuwe kennis toepast in de praktijk."

"In de vijf maanden van de opleiding ben ik meer gegroeid dan in de tien jaar daarvoor."

Module 1 - Leg de basis voor jouw succes
We gaan aan de slag met alle belangrijke onderdelen die nodig zijn om daadwerkelijk jouw eigen bedrijf te starten. Wat moet je allemaal regelen? Wat komt er precies bij kijken? Waar moet je extra op letten? Wat is minder belangrijk en kun je later nog regelen? Het komt allemaal aan bod.
Module 2 - Word een VA die als een klantmagneet zorgt voor een continue stroom aan inkomen
Een continue stroom aan inkomen, hoe krijg je dat voor elkaar? Welke vormen kun je allemaal gebruiken, nu en ook als je doorgroeit als VA? En wat vraag je ervoor? Hoeveel wil je precies verdienen? In deze module ga je aan de slag met je eigen inkomensdoel en het ontdekken van je passie. Waar word jij blij van? Dat is de basis van jouw ondernemerschap.
1e live dag – Leer, visualiseer en definieer
We ontmoeten elkaar live op een locatie rondom Eindhoven. Je leert het belang van goede marketing voor jezelf. Daardoor begrijp je je klanten ook beter vanuit jouw rol als ondernemer. We gaan actief aan de slag met het kiezen van jouw ideale klant en welke werkzaamheden je wilt gaan uitvoeren als virtueel assistent. Deze dag wordt extra bijzonder door de bonus die je bij deze training krijgt. Aan de hand van een door jou ingevulde Management Drives vragenlijst krijg je inzicht in jouw drijfveren en talenten. Drijfveren bepalen namelijk in hoge mate de manier waarop mensen functioneren. Datgene wat iemand drijft, bepaalt diens gedrag, diens waarneming, diens motivatie om dingen wel of niet te doen en de zaken waar hij of zij graag energie aan geeft. Drijfveren komen voort uit hoe we naar de wereld kijken. Er zijn zes verschillende wereldbeelden, die allemaal in verschillende mate aanwezig zijn. Ze zorgen ervoor dat iedereen verschillend naar situaties kijkt, er wat bij voelt en erop reageert. Inzicht in je drijfveren is van toegevoegde waarde omdat je hierdoor:

  • weet waar je passie naar uitgaat, waar je energie van krijgt en waar je energie op verliest. Kortom: je weet wat bijdraagt aan jouw werkplezier;
  • weet waar jij jouw competenties en talenten voor wilt inzetten;
  • weet welke waarde jij toevoegt voor je klanten;
  • weet wat dat betekent voor de samenwerking;
  • weet waar de aandacht naar uit moet gaan als je patronen wilt veranderen;
  • veel beter weet wie jouw ideale klant is die het beste bij jou past.

Aart Brezet, arbeids- en organisatiepsycholoog, vertelt je deze dag meer over de achtergrond van deze methode en jouw eigen profiel. Een bijzonder waardevolle start van jouw eigen VA-bedrijf!

Deze dag werd beoordeeld door de deelnemers aan het programma met:

"Erg waardevol" "Veel geleerd" " Zeer inspirerend" " Echt bouwen aan jezelf" 

Module 4 - Ontwikkel je financiële ondernemersmindset
Als je start als ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor het beheer van je financiële gegevens. Het is belangrijk om daar inzicht in te hebben en te weten wat je moet doen om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is. Geen zorgen, we nemen je helemaal bij de hand. Stap voor stap word je alles uitgelegd, zodat jij met zekerheid en vertrouwen jouw bedrijf financieel in de hand hebt en begrijpt.
Module 5 - Zorg dat alles juridisch goed geregeld is
Het is van groot belang dat je de zaken juridisch op de juiste manier vastlegt. Bij de start van een bedrijf komt immers van alles kijken! Van overeenkomsten tot algemene voorwaarden, je wilt ze goed begrijpen en kunnen uitleggen aan je klant. Na deze training weet je zeker dat de inhoud van deze zaken op jouw bedrijf is afgestemd en volledig is. Met een gerust hart ga je straks aan de slag met jouw klant. Module 4 en 5 worden mede gegeven door Mandy van Brunschot van Trust Advocatuur. Mandy heeft ruime ervaring met het begeleiden van ondernemers. Ze voorkomt dat zij in ‘financieel zwaar weer’ terechtkomen en helpt ze bij alle juridische aspecten in hun ondernemerschap.
Module 6 - Bouw een sterk bedrijfsfundament
De basis van jouw eigen bedrijfsactiviteiten is cruciaal. In deze module leer je hoe jij jouw eigen bedrijf organiseert en welke mogelijkheden er zijn om je bedrijf in te richten. Je leert hoe je online werkt met je klant en hoe je je bedrijfsactiviteiten beschermt of herpakt bij technische tegenslagen.
Module 7 - Word zichtbaar voor je ideale klant
Marketing is een belangrijk onderdeel van het ondernemerschap. Je wilt in beeld komen bij je ideale klanten, zodat deze een dienst bij je afnemen. Hoe werken (online) marketing en branding? Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Je leert niet alleen wat voor jou belangrijk is, maar ook hoe jij je klant ermee kunt helpen.

Je leert dit met de door mij ontwikkelde 'VA-LIKE' methode. Ik leer jou hoe je jezelf als een echte 'vA-player' in de markt zet. Je hoeft daardoor nooit meer koude acquisitie te doen, want klanten komen naar jou toe.

Module 8 - Leer de kracht van waarderende communicatie
Communicatie is een belangrijk en krachtig middel om ervoor te zorgen dat de samenwerking met je klant goed verloopt. Door goed te communiceren, weet je waar je klant echt mee geholpen is en weet jouw klant wat hij van jou kan verwachten. Als er dan nog rimpels in de samenwerking ontstaan, is het zaak die glad te strijken. In beide gevallen is het essentieel om steeds de focus te hebben op de positieve kant. Wat is de wens achter het probleem? Wat is de droom achter de frustratie? Wat werkte wél en is van waarde? Leer in deze module hoe je op een positieve en waarderende manier contact maakt met je klant en diens vertrouwen wint. Zodat jullie samen een stevige basis leggen om op te gaan bouwen.
2e live dag - Maak van jouw VA-business een blijvend succes

Je bedrijf opbouwen doe je door het toepassen van positieve communicatie en de juiste zichtbaarheid in de markt. Tijdens deze live dag gaan we de diepte in op vlak van waarderende communicatie en contentmarketing. We nemen alle belangrijke facetten onder de loep om jouw bedrijf stevig in de markt te zetten zodat jij je als een echte vA-player® aan iedereen presenteert.

Module 9 - Krijg klanten zonder te verkopen
Niks is zo vervelend als jezelf te moeten verkopen. De kracht van verkopen zit hem dan ook in het verkopen zonder te verkopen. Je leert hoe je dat doet, hoe verkoop in de basis in elkaar zit en wat belangrijke elementen zijn. Zo wordt jezelf verkopen niet iets om tegenop te zien. Het wordt juist een feestje!
Module 10 - Start succesvol met je klant
Je hebt al veel geleerd. Nu is het tijd om te leren hoe je succesvol omgaat met je eerste klant. Wat moet je bij de start allemaal regelen? Waar moet je extra op letten? Hoe werk je op een effectieve manier samen en welke fouten kun je voorkomen? Het komt allemaal aan bod zodat jij met zelfvertrouwen start.
Module 11 - Leer deze onmisbare toptools kennen
Als virtueel assistent kun je niet zonder tools. Tools zijn (online) programma’s waarin jij en je klanten samenwerken. Je krijgt de beschikking over een unieke database met videolessen, waar je gedurende je hele carrière als virtueel assistent gebruik van kunt maken (zolang je aangesloten bent bij de VA Business Community). In deze videolessen word je bij de hand genomen, zodat jij met rust en vertrouwen succesvol start. Ook zit Yvonne Ruckert in het team van de VA Business Academy als technische vA-player® expert die jou helpt bij al je vragen over de techniek.
3e live dag - Trek je ideale klanten aan als een sterke magneet

Je eigen marketing en sales goed opzetten, dat valt niet mee. Juist daarom besteden we tijdens de live dagen hier veel aandacht aan.

Naast je zakelijke ontwikkeling besteden we ook veel aandacht aan persoonlijke groei. Wat zijn jouw talenten en waar wil jij je verder in ontwikkelen? Wat wil je, zowel persoonlijk als zakelijk, bereiken? Door het stellen van doelen blijf je werken aan je succes. Tijdens deze live dag bespreken we deze belangrijke punten. Als afsluiting van de opleiding geef je een korte presentatie over jouw bedrijf en wat je tot nu toe geleerd hebt. 


Je bent klaar om vol zelfvertrouwen een succesvolle start te maken met jouw eigen bedrijf als virtueel assistent. Maar let op, de kans is heel groot dat je inmiddels al meerdere klanten hebt gevonden en dat je bedrijf volop loopt. Het zou zomaar kunnen, want met deze opleiding behaal je snel grote resultaten.

Je ontvangt het vA-player certificaat als bewijs van deelname aan de opleiding ‘Start succesvol als virtueel Assistent’. Deze mag je in al je marketing en communicatie uitingen gebruiken, zodat potentiële klanten zien dat jij een kwalitatief hoogwaardige basis hebt gelegd met jouw VA-bedrijf. Daarmee vergroot je het vertrouwen. We sluiten de opleiding live af. Het laatste onderdeel ontvang je als bonus.

Gratis bonus training

Bouw je eigen website. Nu je al deze belangrijke kennis hebt opgedaan, kun je aan de slag met het maken van je eigen website. Als bonus krijg je een volledige training over het maken van je website met WordPress. Je leert alle ins en outs zodat jij, ook al heb je geen kennis van website bouwen, toch je eigen site kan bouwen. En wellicht ook straks van je klanten. Alles komt aan bod. De hele shebang om van A t/m Z je site te bouwen, beveiligen etc.
De lessen worden gegeven door Mirjan van der Meijden, expert in het bouwen van websites en online tools.

Inhoud van onze virtual assistant opleiding

Wat kun je nu precies verwachten van deze opleiding en wat zit er allemaal in?

=

Je krijgt direct toegang tot alle videoles(sen). Alles is dus vanuit huis (online) te volgen. Wil je nog sneller je VA-bedrijf opzetten, dan kan dat!

=

Er zijn 3 online Q&A-gesprekken met de groep waarin je al je vragen kunt stellen. Deze gesprekken worden opgenomen zodat je ze later nog eens terug kunt kijken. Ook handig als je er bijvoorbeeld niet bij kon zijn.

=

Intensieve persoonlijke coaching door Daniëlle Leuvering, VA Business Coach en haar team. In de opleiding zijn twee 1-op-1 gesprekken van 30 minuten inbegrepen.

=

Drie intensieve live dagen waarin we de diepte in gaan op vlak van persoonlijke ontwikkeling, waarderende communicatie, online marketing en sales t.w.v. € 1197.

=

Checklists en stap voor stap werkdocumenten t.w.v. € 997.

=

Juridisch goedgekeurde contracten en algemene voorwaarden t.w.v. € 997.

=

Je wordt opgenomen in de exclusieve vA-player database op de website van de VA Business Academy zodat ondernemers jou makkelijk vinden. Ook ontvang je aanvragen van ondernemers die via de VA Business Academy binnenkomen, zodat je jouw zakelijk netwerk verder uitbreidt en dus meer klanten en opdrachten vindt.

=

Unieke database met videolessen en updates t.w.v. € 597.

=

Lifetime toegang tot de besloten community t.w.v. € 247 per jaar incl. videodatabase van technische tools. In deze groep kun je al je vragen stellen en ervaringen delen met andere ondernemers. Het is jouw veilige haven waar je altijd terechtkunt. Waar je gesteund wordt en je ervaringen kunt delen. En daarbij vergroot je je kans op klanten.

=

Je mag gratis of met korting deelnemen aan speciale online en live bijeenkomsten als lid van de VA Business Community.

=

Als deelnemer van deze opleiding krijg je ook begeleiding van het team van experts van de VA Business Academy waardoor je jouw kennis en ervaring in een sneltrein tempo verhoogt. Je hebt dit team van experts altijd ter beschikking om jou te helpen bij alle vragen die je hebt.

=

Het ‘VA Business Certificaat’ voor vA-players op jouw eigen naam, welke je in al je marketing en communicatie uitingen mag gebruiken.

=

Lifetime toegang tot de opleiding inclusief updates, Business Community & Support.

=

De totale waarde van de opleiding is € 9700.

Gratis bonussen

=

Bonus 1:

Management Drives drijfveren vragenlijst inclusief uitleg en het ‘Management Drives Mastering Leadership’ boek met een uitgebreide omschrijving van jouw profiel waardoor jij precies jouw drijfveren en kwaliteiten weet en daarmee jouw ideale klant aantrekt. Tevens draagt dit profiel bij aan de professionalisering van jouw bedrijf, t.w.v. € 597

=

Bonus 2:

Training ‘Bouw je eigen website’ incl nr 1 software om je website te bouwen t.w.v. € 486

=

Bonus 3:

Alle juridische documenten die jij nodig hebt om aan de AVG-wet te voldoen met jouw bedrijf t.w.v. € 97

=

Bonus 4:

Persoonlijke ontwikkelingstraining om nog sneller door te breken naar de TOP van de VA-branche t.w.v. € 1614

De inhoud van het programma is volledig afgestemd op zowel Nederlandse als Belgische VA’s.

Het volgen van de VA Business Opleiding zorgt ervoor dat je een high level vA-player® wordt doordat je leert om op hoog niveau te sparren met ondernemers. Ondernemers zitten te springen om vA-players! Het resultaat is dat je snel een nr#1 VA-bedrijf neerzet waarmee je in een snel tempo jouw ideale klanten aantrekt en een continue hoge stroom aan inkomen realiseert.

Dit zeggen deelnemers over onze virtual assistant opleiding:

"Ik heb nu een VA-bedrijf staan met een stevig fundament en verdien bijna € 100.000 per jaar."

Praktische informatie

De VA Business Academy is bestemd voor ambitieuze vrouwen die een ondersteunende functie op HBO-denkniveau hebben of ambiëren en een high level sparringpartner willen zijn voor hun klanten. Daardoor worden ze die gelijkwaardige vA-player® die het bedrijf van hun klant laat groeien. Vanwege hun onschatbare waarde worden ze zeer aantrekkelijk voor hun eigen klanten. Deze virtual assistant opleiding is dus voor jou geschikt als je échte groeiambitie hebt!

De groep van mei is vol! De eerstvolgende opleiding start op 1 september 2021 met de online modules. Wil je eerder starten? Dat kan! Je kunt meteen instromen. Vraag naar de mogelijkheden tijdens jouw intakegesprek. De live dagen voor de groep van september vinden plaats op 27 september 2021, 17 december 2021 en 28 januari 2022 van 9.00 tot 17.00 uur op een prachtige locatie midden in de natuur vlakbij Eindhoven.

De Q&A-sessies vinden in de avonden plaats. Wil je je aanmelden voor de opleiding? Je kunt je nu nog inschrijven. Let op, wacht niet te lang want de vorige groep was binnen enkele weken vol! Heb je interesse, meld je dan aan voor het vrijblijvende intakegesprek.

 

Je investering in jouw VA-succes

Garantie

Daniëlle Leuvering is dé NR1 Business Strateeg die virtuele A-players, high level sparringpartners, op een deskundige manier met haar unieke methodiek leert hoe ze ondernemers op een dieper level ondersteunen om naar een omzet van 7 cijfers te groeien. Daardoor zetten de door haar opgeleide VA's zich aan de TOP van de VA-branche.

Daniëlle laat zich door gerenommeerde coaches en trainers in binnen- en buitenland trainen waardoor ze de beste kennis continu doorgeeft aan jou.

En als deelnemer van deze virtual assistant opleiding krijg je ook begeleiding van het team van experts van de VA Business Academy waardoor je jouw kennis en ervaring in een sneltrein tempo verhoogt. Daarom staat de VA Business Academy ook garant voor de kwaliteit van de opleidingen. Mocht blijken, tot 1 week na de start van de opleiding, dat de opleiding niet aan je verwachtingen voldoet, dan krijg je het betaalde bedrag terug. Dit na teruggave van al je materialen en op een niet-restitueerbaar bedrag van € 197 incl. btw voor administratie- en overige gemaakte kosten na. Ben je niet tevreden, geef dit dan uiterlijk 1 week na de start aan.

Gratis en vrijblijvend intakegesprek voor jou

Ambitieuze vrouwen die graag snel resultaten halen, bieden wij een gratis intakegesprek van 30 min. Uiteraard is ons gesprek gratis en vrijblijvend.

Dit zeggen deelnemers over onze virtual assistant opleiding:

"Daniëlle is een groot voorbeeld. Zij doet het gewoon, dan kan ik het ook!"

"Mijn bedrijf staat, mijn website is af en ik heb klanten. Het loopt nu gewoon!"

Wie is Daniëlle Leuvering?

Mijn naam is Daniëlle Leuvering, business strateeg. Sinds 2007 heb ik drie succesvolle bedrijven opgezet. Ik ken de ins en outs van het succesvol ondernemerschap. Dat het goed mogelijk is een winstgevend VA-bedrijf op te bouwen als vA-player, heb ik zelf ondervonden, naast mijn drukke gezin met 3 kinderen. En ik weet, wat ik kan, kun jij ook. Je hoeft alleen zelf de eerste stap te zetten. Vanaf de dag dat ik begon te ondernemen, wilde ik meer impact hebben op de wereld om mij heen. Ik zag als A-player snel waar bedrijven kunnen optimaliseren om meer succes te hebben in hun business. Ondernemen is fantastisch. De balans tussen werk en privé is het allerbelangrijkste. Je bouwt je business om je lifestyle heen en niet je lifestyle om je business. Daarom help ik je graag om jouw succesvol bedrijf op te zetten en te laten groeien zodat jij jouw bedrijf afstemt op de lifestyle die jij wilt. Dit gun ik jou, uit het diepst van mijn hart!

Dit zeggen deelnemers over onze virtual assistant opleiding:

"Daniëlle geeft je op het juiste moment net even dat duwtje in de rug."

“Daniëlle kijkt naar bedrijfsdoelen, snapt het ondernemerschap en is strategisch sterk. Ze is professioneel, betrouwbaar en heeft kennis van zaken. Is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. En zeker niet onbelangrijk: ze is een ongelooflijk prettige, warme persoonlijkheid. Heb je serieuze ambities met je bedrijf, dan raad ik je Daniëlle van harte aan.”

Anne Quaars

Gratis en vrijblijvend intakegesprek voor jou

Ambitieuze vrouwen die graag snel resultaten halen, bieden we een gratis gratis intakegesprek van 30 min. Uiteraard is ons gesprek gratis en vrijblijvend.

Misschien twijfel je en denk je:

“Ik start zelf wel met mijn eigen VA-bedrijf zonder deze opleiding.”
Het is een afweging in heel veel opzichten. Tijd is geld. Wanneer je deze kennis zelf moet gaan uitzoeken, ben je over een jaar nog niet klaar en zal je kwaliteitsniveau vele malen lager zijn. Hoeveel had je in die tijd al kunnen verdienen met jouw eigen bedrijf als virtueel assistent? Reken maar uit, dan is het de investering dubbel en dwars waard! En dan heb ik het nog niet gehad over wat je er in de opleiding allemaal bij krijgt. Denk ook nog aan hoe je door coaching juist grotere stappen zet met je bedrijf, aan mijn grote netwerk waar je klanten uit kan krijgen en aan hoe je op de hoogte gehouden wordt van de laatste ontwikkelingen. Je hoeft geen werkdocumenten en checklisten zelf te maken en geen advocaat in te schakelen om juridisch alles goed te regelen. En bovenal zorgt deze training ervoor dat je zelf echt transformeert naar een top vA-Player waar de markt om schreeuwt.  Door deze opleiding leg je een fundament waardoor je klanten veel beter begrijpt en ze beter helpt in de groei van hun bedrijf. Daardoor zet jij jezelf aan de TOP van de VA-branche met zekerheid voor de toekomst.
"Ik werk in een andere branche en heb geen ervaring als virtueel assistent, kan ik dit dan toch gaan doen?"

Ja, ook als je nu in een andere branche werkt kun je virtueel assistent worden. Je leert namelijk alles door het gewoon te gaan doen. Door de opleiding krijg je alles aangereikt waardoor jij jouw eigen bedrijf opzet. Door de begeleiding van mij en mijn team van experts, het krachtige VA-netwerk waar je in komt en de inhoud van de opleiding maak jij een super start. Uiteindelijk is het dus gewoon het gaan doen. Wat wel enorm belangrijk is, is dat jij doorzettingsvermogen hebt, hoge kwaliteit levert aan klanten, betrouwbaar bent en je afspraken nakomt (zie ook de eigenschappen in het e-book deel 1). Als je deze eigenschappen hebt, dan kom je er! In de markt zit veel kwaliteitsverschil tussen virtuele assistenten. Dat komt mede door deze eigenschappen. Zeer hoge kwaliteit willen geven en daar vol voor gaan, dat is de sleutel tot succes. Iedere VA heeft ooit aan de start gestaan en allemaal hebben ze het geleerd door de sprong te wagen. Zorg dat je je omringt met de juiste coach die het zelf ervaren heeft en omring je met VA’s zodat je er niet alleen voor staat. Iedere VA heeft andere kwaliteiten en samen kunnen we enorm veel ondernemers goed helpen. En onthoud, er is geen grotere leerschool dan de praktijk. En wil je jezelf onderscheiden in de markt, zorg er dan voor dat je een virtuele A-player wordt.

“Hoe kom ik aan klanten?”
In de opleiding zit een module waarin ik je leer hoe jij in beeld komt bij potentiële klanten en hoe je ze tot klant maakt. Verkopen zonder te verkopen, zo noem ik dat. Vanuit je hart. En met mijn beproefde methodiek leer ik jou hoe je nooit zonder klanten komt te zitten. Zo ben je niet afhankelijk van mij.

Daarnaast maak je jouw bedrijf extra zichtbaar via de VA database op de website van de VA Business Academy zodat ondernemers jou ook daar kunnen vinden.

De VA Business Academy heeft een groot netwerk van ondernemers die VA's zoeken doordat ik mijzelf continu laat trainen door top coaches in binnen- en buitenland. Ik spreek veel ondernemers. Ook help ik je op deze manier om aan klanten te komen.

“Ik heb nu al een goede baan. Ik zie er tegenop om weer onderaan te beginnen.”
Bij een nieuwe stap hoort een nieuw level. Natuurlijk ben je nu bekend in de branche en het bedrijf waar je nu werkt. Door deze stap te nemen ga je buiten je comfortzone en maak je een nieuwe start. Maar wel op jouw manier en op het niveau waar je nu al zit. Je kennis en ervaring neem je weer mee en daar trek je de klanten mee aan die jouw kennis en ervaring zoeken. Iedere VA werkt dus op het niveau dat bij ze past en helpt daarmee haar eigen ideale klant. Een mooie nieuwe uitdaging dus om je nog verder te ontwikkelen en de uitdaging te zoeken die jij wilt!
“Ik vind de investering te hoog.”
Ga eerst na, wat wil jij verdienen? Wat is jouw inkomenswens? En hoeveel geld en tijd kost het je door het niet te doen? Ondernemen is investeren. Een gemiddelde ondernemer investeert tienduizenden euro's of misschien wel tonnen bij het starten van zijn eigen zaak. Dan is zo'n investering daar niets bij. Natuurlijk begrijp ik dat het voor jou wel een hele investering kan zijn. Het is daarom belangrijk dat je altijd denkt, hoeveel keer kan ik mijn investering terug verdienen? Je gaat minstens 20 keer je investering terug verdienen omdat we tijdens de opleiding o.a. op vlak van marketing en sales de diepte ingaan. Deze kennis blijf je je hele ondernemerschap toepassen. 90% van de deelnemers van de opleiding start binnen de opleiding met klanten en verdienen hun investering direct weer terug. Als zij dat kunnen dan kun jij dat met deze begeleiding ook.

En het beroep virtueel assistent is niet voor niets uitgeroepen tot één van de beroepen van de toekomst. Je zet hiermee een stevige basis voor jouw toekomstbestendig bedrijf. Kijk dus naar wat het oplevert en kijk niet alleen naar de kosten.

“Hoeveel moet ik investeren om mijn VA-bedrijf op te zetten?”
De opleiding is, naast het investeren in een goede laptop (als je die nog niet hebt) en snelle internetverbinding, de beste investering om jouw bedrijf op te zetten. Met deze opleiding leg je de beste basis om te starten als virtueel assistent en je op een unieke manier te positioneren in de markt als vA-player.
“Waarom duurt deze opleiding 5 maanden?”
Deze opleiding is geen 'standaard' VA opleiding. Tijdens deze opleiding nemen we je mee de diepte in op vlak van o.a. marketing en sales. Deze stappen worden vaak kort uitgelegd, maar wij denken daar anders over. Een bedrijf goed in de markt zetten vraagt kennis en ervaring op deze essentiële gebieden. Daarom besteden wij hier veel aandacht aan.

Een gedegen bedrijf opbouwen doe je niet 'even vlug'. Wil je een stevig fundament als vA-player opbouwen, dan is het belangrijk om de tijd te nemen om alle facetten van je eigen bedrijf helemaal uit te diepen. We gaan voor kwaliteit! Tijdens deze opleiding ga je volledig de diepte in. Essentieel om snel goede resultaten te behalen en met ideale klanten te starten. Via de online modules en de 3 gespreide live dagen word je stap voor stap begeleid om jouw bedrijf hoogwaardig in de markt te zetten als een echte high-level VA.

Je wordt tijdens deze opleiding op hoog niveau getraind en gecoacht door experts zodat jij na 5 maanden helemaal jouw bedrijf hebt staan. En de kans is 90% dat jij binnen de looptijd van de opleiding al één of meerdere klanten hebt gevonden met de beproefde methodiek waarmee gewerkt wordt zodat jij direct jouw investering weer terug verdient. Start before you are ready 🙂

“Ik wil nú starten, kan dat?”
Ja dat kan! Je kunt op elk moment instromen in de groep en alvast starten met de theorie die in onze leeromgeving staat. Informeer tijdens het intakegesprek naar de mogelijkheden.
“Ik werk momenteel in loondienst, kan ik dit er wel bij doen?”
Jazeker, dat is heel goed mogelijk. Omdat de opleiding grotendeels online plaatsvindt, kun je vanuit huis via je computer alle lessen volgen in de tijd dat het jou uitkomt. Alles wordt opgenomen, behalve de live dagen, zodat je alles nog eens terug kunt beluisteren. Ook is het heel goed mogelijk om je VA-bedrijf op te bouwen naast je baan. Zelf heb ik het in het verleden ook zo gedaan. Het is dus heel goed mogelijk. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
“Als ondernemer heb je toch een onzeker inkomen. Ik weet niet of ik het dan wel moet doen?”
Als virtueel assistent kun je heel goed een stabiel inkomen opbouwen omdat je vaak voor meerdere klanten tegelijk werkt en op structurele basis. Ten opzichte van veel andere ondernemers loop je met jouw VA-bedrijf een aanzienlijk lager risico op grote inkomensschommelingen. Natuurlijk ben je ondernemer en kunnen inkomensschommelingen voorkomen. Gemiddeld ga je veel meer verdienen dan dat je nu doet, waardoor je ook geld reserveert voor vakantieperiodes, pensioen etc. En vergeet zeker niet dat het beroep behoort tot het beroep van de toekomst. Veel ondernemers kennen het begrip VA nog niet. Er liggen dus ontzettend veel kansen en mogelijkheden.
"Ik vind het spannend om als ondernemer te starten”
Starten als zelfstandig ondernemer is vaak spannend. Dat is heel menselijk en iedereen die dat gaat doen ervaart dat. Je bent dus niet de enige. Laat je daarom ondersteunen door mensen die jou begrijpen en die de kennis en expertise hebben om jou te laten groeien als ondernemer. Daardoor zet je zelf de beste stappen om te groeien. De opleiding sluit hier uiteraard geheel op aan. Je wordt stap voor stap begeleid om je bedrijf op te bouwen. Vele vrouwen die het net als jij ook spannend vonden, zijn je succesvol voorgegaan.
“Is het ondernemerschap wel voor mij weggelegd?”
Het ondernemerschap is niet voor iedereen geschikt. Ik denk dat je diep van binnen wel voelt of het iets voor je zou kunnen zijn, ondanks de twijfels die je misschien wel eens hebt. Heb je er al eens vaker in je leven aan gedacht en verlang je naar meer balans, uitdaging, voldoening, waardering en vooral meer vrijheid? Laat je niet weerhouden door gedachten die voortkomen uit bepaalde (logische) belemmerende overtuigingen of angsten. Als jij echt van binnen voelt dat het kriebelt, dan zeg ik: go for it! Het gaat je ontzettend veel brengen. Als jij je hart maar volgt. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. De opleiding en de persoonlijke begeleiding door experts nemen je bij de hand om stap voor stap jouw bedrijf op te bouwen. Na de opleiding zeg jij "wat heb ik veel geleerd en wat ben ik gegroeid!" Een enorme positieve transformatie die jouw leven verandert waardoor jij de koers van jouw dromen gaat varen.
“Is het wel slim om mijn vaste baan hiervoor op te geven omdat de zekerheid dan wegvalt?”
Als je start, zeg dan niet meteen je baan op, maar bouw eerst je VA-bedrijf ernaast (gedeeltelijk) op. Zo spreid je het risico om meteen in het (financiële) diepe te springen. Zekerheid heb je tegenwoordig nergens meer. Het voordeel van zelfstandig ondernemer worden is dat je een hoger inkomen verdient dan in loondienst. Ook hoef je vaak, in verhouding tot loondienst, minder te werken voor hetzelfde inkomen. Werk je dus meer, dan spaar je dat bedrag en bouw je een reserve op. En daarnaast is het belangrijk om jezelf de volgende vragen te stellen: word jij er gelukkig van om in loondienst te blijven werken? Waarom zou jij het ondernemerschap in willen stappen? Wat brengt het jou, je gezin en je omgeving? In loondienst zijn of de vrijheid en uitdaging hebben als ondernemer, dat is een mega verschil. Als je wilt gaan ondernemen, dan doe je dat omdat je in een behoefte wilt voorzien die je in loondienst nu niet krijgt.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om te gaan ondernemen (naast hun baan), dat is de marktontwikkeling waar we in zitten. Je bent niet de enige! Ga voor jouw uitdaging, voldoening, zelf ontwikkeling en je vrijheid. Je komt niet voor niets op deze website. Je hebt ergens een brandend verlangen. Laat je niet tegenhouden door angsten en twijfels. Ik had er ook last van. Laat mij je helpen. Ik weet dat als ik het kan, jij het ook kunt! Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden.

“Ik voel mij weleens onzeker, is dit dan wel de juiste stap voor mij?”
Als je voelt dat jij hiervoor wilt gaan, laat je dan niet tegenhouden door onzekerheid. Elke startende VA heeft hier last van. Je overwint dit. In de opleiding komen allerlei zaken aan bod die jou helpen een goede basis te leggen, zodat je vol zekerheid start. En onthoud: de beste leerschool is de praktijk. Je zult merken dat je al doende steeds zekerder wordt. Het is een groeiproces en ik help je hier graag bij.
“Ik kom uit een burn-out, is dit wel de juiste timing voor mij?”
Wanneer jij voelt dat je de juiste energie weer hebt en de vlinders in je buik voelt kriebelen omdat je hier heel blij van wordt. Dan is het jouw moment om je dromen waar te maken en te kiezen voor datgene wat jou gelukkig maakt.
“Mijn omgeving/partner begrijpt deze stap niet zo goed en ik mis de steun hierin”
Het begrip VA is lang nog niet bekend bij iedereen. Anderen vinden het vaak moeilijk om het te begrijpen. Daardoor kun je jezelf niet gesteund voelen. Laat je hierdoor niet tegenhouden. Ga voor jouw geluk. Cijfer jezelf niet weg als jij hierin gelooft. Als jij ervoor gaat, dan wordt het straks ook makkelijker om duidelijk te maken aan anderen wat je doet. Omring je met mensen die jou wel steunen, dan volgt de rest vanzelf. Het leven is te kort om niet voor jouw geluk te gaan!
“Ik heb nu weinig tijd, is het dan slim om deze opleiding nu te volgen?”
Hoeveel tijd heb je beschikbaar? Omdat de opleiding grotendeels online plaatsvindt, kun je vanuit huis via je computer alle lessen volgen op het moment dat het jou uitkomt. Alles wordt opgenomen, behalve de live dagen, zodat je alles nog eens terug kunt beluisteren. Natuurlijk is het belangrijk dat je tijd hebt om de lessen te volgen en je vragen te stellen. Houd rekening met minimaal 6-8 uur per week. Met de VA Business Academy streef ik naar een hoge kwaliteit. Dat betekent ook dat ik commitment belangrijk vind. Neem daarom even contact met mij op om dit persoonlijk te bespreken.
“Ik heb al een ander soort bedrijf, is deze opleiding dan wel nodig voor mij?”
In deze opleiding komen alle aspecten aan bod die jij nodig hebt om jouw VA-bedrijf succesvol in de markt te zetten. Sommige onderdelen zullen niet compleet nieuw voor je zijn. Toch zul je nog veel leren om succesvol te starten als virtueel assistent. Ik laat mijzelf door de top coaches in binnen- en buitenland trainen. Alles wat ik daar leer, geef ik weer aan je door. Ondanks dat ik ook al ondernemer was voordat ik startte als VA, heb ik ook geïnvesteerd in een opleiding. Ik dacht dat ik al veel wist als ondernemer, maar toen ik in het VA-schap stapte ontdekte ik dat er bij online ondernemen veel meer kwam kijken dan ik eerst dacht.

De eerste investering is het voor mij dubbel en dwars waard geweest want anders had ik niet zo snel mijn VA-bedrijf als vA-player staan. En had ik € 50.000 aan omzet laten liggen. Dus tijd en tempo zijn belangrijk om jouw bedrijf snel goed neer te zetten zodat je de investering minstens weer 20 keer terug gaat verdienen.

Twijfel je nog steeds? Vraag dan het gratis intakegesprek aan om te kijken wat voor jou past. Ik zal je eerlijk aangeven wat jij nodig hebt.

“Ik twijfel over iets anders…”
Vraag het gratis en vrijblijvend intakegesprek aan, zodat we alles samen goed door kunnen nemen. Aangezien de opleiding niet voor iedereen geschikt is, zal ik je oprecht aangeven of de opleiding passend is voor jou. Met zijn tweeën kom je sneller tot een besluit dan wanneer je er alleen over blijft piekeren. Met mijn jarenlange ervaring als ondernemer doorzie ik snel jouw mogelijkheden, waardoor je zelf sneller het besluit neemt.
"Kan ik zelf mijn werktijden en werkdagen bepalen?”
Natuurlijk kun jij je eigen werktijden indelen. Je maakt daarover afspraken met je klanten. Communicatie hierover is belangrijk. Je zal ook moeten zorgen dat ze op jou kunnen rekenen zoals je met ze hebt afgesproken. Hierin moet je zelf je verantwoordelijkheid nemen. Natuurlijk heb je flexibiliteit, je start immers niet voor niets als ondernemer. Belangrijk is dus om duidelijk te communiceren.

"Tijdens mijn loopbaan heb ik mijn dienstbaarheid in kunnen zetten in veel bedrijven in de reiswereld. Maar sinds begin 2017 ben ik op zoek gegaan hoe ik mijn dienstbaarheid kon inzetten waardoor ik er zelf ook wat aan zou hebben. En daarnaast was er in mijn huidige baan geen mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen. De stap om ondernemer te worden vond ik wel ontzettend spannend. Maar na een gesprek met Daniëlle werd het me duidelijk dat dit wel de volgende stap in mijn leven is. Virtueel Assistent worden gaf mij ontzettend veel energie en ik zag het al helemaal voor me. Ik ben het gewoon gaan doen. Door de VA Business Academy heb ik nu een goede basis als Virtueel Assistent en kan ik mijn klanten het beste bieden. Er is aan alles gedacht. Je krijgt alle handvatten aangereikt om echt je VA-bedrijf uit te bouwen en op te zetten. Tijdens het eerste telefoongesprek met Daniëlle had ik gelijk een klik met haar. Ze is echt zonder oordeel en dat vind ik heel erg belangrijk. En als ik ergens in vastloop, stelt ze de juiste vragen zodat ik daarmee aan de slag kan. En uiteindelijk is de hindernis weer genomen. Ik voel echt haar gedrevenheid en passie waarmee ze ons alles wil leren over het VA-schap. Dat maakt haar een zeer goede mentor. Het is ook heel fijn dat de opleiding niet alleen theoretisch gericht is, maar ook werkt aan je mindset. Hoe kom je over op je klanten en eigenlijk naar iedereen toe in je leven.?Aan het einde van de opleiding had ik al 4 klanten en mijn investering in de opleiding ruimschoots terugverdiend."

Wendy Jansen

“Ik kom uit België en ik ben al werkzaam als zelfstandige freelancer. Ik werk op locatie bij een klant. Toen ik eenmaal hoorde over het VA-schap, dacht ik: “Dit wil ik doen!”. Ik werk nl. graag vanuit huis. Ook wilde ik graag mijn vaardigheden bijschaven en uitbreiden naar klanten toe. Ik twijfelde echter of ik wel de juiste en voldoende skills had. Met name van de bestaande tools. Ik ken er al wel veel, maar toch niet alle tools. Dus ik twijfelde enorm of ik dit wel zou kunnen. Uiteindelijk heb ik toch gekozen om te starten als Virtueel Assistent, omdat de vrijheid van het thuiswerken en het kiezen van je eigen klanten mij zeer aansprak. Na het eerste Skypegesprek met Daniëlle was het direct “Yes, bij haar moet ik zijn!” De opleiding is zeer waardevol. We werken stap voor stap. We bepalen als eerste onze niche, onze ideale klant en onze passie op het gebied van vaardigheden. Ik raad de opleiding aan iedereen aan, die erop gebrand is om voor zichzelf te beginnen, om eigen baas te zijn. Twijfel niet, kies voor de VA Business Academy. Aan het einde van de opleiding had ik al 3 klanten voor wie ik mijn VA-werkzaamheden kon uitvoeren. En binnen 2 maanden had ik mijn investering in de opleiding terugverdiend.”

Anja van Impe

Gratis en vrijblijvend intakegesprek voor jou

Ambitieuze vrouwen die graag snel resultaten halen, bieden wij een gratis gratis intakegesprek van 30 min. Uiteraard is ons gesprek gratis en vrijblijvend.

Vol = vol

Het aantal plaatsen is beperkt. Heb je interesse? Wacht niet te lang en vraag direct het gratis intakegesprek aan voordat de groep vol zit.

Je favoriete online professionals

Je kan een lijst van deze professionals naar jezelf mailen.