Start succesvol als high level VA+ helpt jou om continu vol klanten te raken.

Ja, ik doe mee!

Opleiding Virtueel Assistent: in 5
maanden je eigen online bedrijf
met persoonlijke 1 op 1 begeleiding.

Helpt jou om continu vol klanten te raken.

Weet hoe je een succesvol high level VA-bedrijf neerzet als een A-player, hoe je continue klanten aantrekt en verdien je investering binnen enkele maanden terug.

Deelnemers die deze opleiding gevolgd hebben zijn echte virtuele A-players. Ze worden door ondernemers als de beste VA’s van Nederland & België gezien.

“Je kan precies zien wanneer een VA opgeleid is door de VA Business Academy. Het zijn echte A-players. Een groot contrast met andere VA’s in de markt. Daarom werk ik graag samen met VA’s die deze opleiding bij de VA Business Academy gedaan hebben.”

Yvonne Rückert

ActiveCampaign expert en e-mailmarketing

Gratis en vrijblijvend intakegesprek voor jou

Voor ambitieuze vrouwen die graag snel de beste resultaten halen, bieden wij een gratis intakegesprek van 30-45 min. Uiteraard is niet alleen het gesprek gratis, maar ook vrijblijvend.

Plan je gesprek in door ons een e-mail te sturen zodat we samen kijken hoe jij jouw talenten het beste in kan zetten. 

Is het niet eens tijd dat JIJ aan bod komt?

Vrouw zijn is fantastisch. Of je nu kinderen hebt, getrouwd of alleen bent. Maar sinds je druk bent met werk, je geliefden of je kinderen, plaats je jezelf steeds verder naar de achtergrond. Je telt voor de buitenwereld minder mee. Je moest genoegen nemen met werk dat steeds minder voldoening geeft.

Terwijl je weet dat je meer kan. Maar de uitdagende banen waar je ook nog eens tijd voor je gezin en jezelf overhoudt, liggen niet voor het oprapen.

Dus blijf je je zitten waar je zit. Wachten totdat het 17.00 uur is.

Maar er is een antwoord waardoor je wel het leven kan leiden dat jij voor ogen hebt. Die toekomstbestendig is.

Want er zijn altijd meerdere opties.

  1. Je blijft doorrennen. Proberen alle ballen in de lucht te houden terwijl jij jezelf steeds afvraagt waarvoor je dit eigenlijk allemaal doet.
  2. Of je neemt het heft in eigen handen.
    Door de opleiding tot high level Virtueel Assistent te volgen, doe je het laatste.

Als Virtueel Assistent & online professional zorg je zelf voor werk dat voldoening geeft. Je bepaalt je eigen werktijden zodat je tijd hebt voor je gezin of geliefden. En je verdient er ook nog eens een goed inkomen mee.

Met deze complete opleiding, waardevolle bonustrainingen en persoonlijke 1 op 1 begeleiding geef jij jezelf en je gezin/geliefden de kans op een fijner leven. Naast dat je leert om je eigen VA+ bedrijf op te zetten en klanten aan te trekken, is deze opleiding uniek door de exclusief samengestelde inhoud op zakelijk vlak en ook door het persoonlijk groeiproces waar je doorheen gaat.

Want hoeveel je ook van je kinderen en geliefden houdt, jij bent er ook nog.

Ik wilde wat anders in mijn werk. Ik wilde graag meer rust en voor mijn dochter thuis zijn. Daniëlle heeft mij naar de top gebracht. Ze kan heel goed haar kennis, kunde en ervaring overbrengen.
Door het programma kreeg ik meer zelfvertrouwen. Zakelijk heb ik een aantal hele leuke opdrachten gevonden. En dat bracht financieel een goed resultaat.”

Simone Jagtenberg

"Ik kwam uit het onderwijs en twijfelde erg. “Wat kan ik nou?” Maar door de opleiding weet ik waar ik voor sta en heb ik meer vertrouwen in mijn kunnen.

Nu zit ik vol met klanten, verdien goed én ik kan thuis zijn en voor mijn gezin zorgen als ze uit school komen. En mijn bedrijf blijft maar groeien. Daar zit voorlopig nog geen einde aan!"

Patricia Matherus

De winnende methode voor persoonlijke én zakelijke groei

Inner circle
R

Compleet

Geen versnipperde modules maar je leert hoe je een online bedrijf van A tot Z opzet zodat je op die stevige fundering een toekomstbestendige onderneming bouwt.

Niet alleen het zakelijke deel komt aan bod. Maar ook door je persoonlijk te ontwikkelen. 80% van je succes komt van je mindset af, daarom wordt je hier ook in getraind en begeleid.

R

Praktisch

Naast de theorie ga je tijdens de opleiding direct aan de slag met het opzetten van je bedrijf.

Aan het einde van de opleiding kan jij je website hebben staan, je marketing op orde hebben en gestart zijn met je eerste klanten waar je hart een sprong van maakt.

R

Persoonlijk

Als mensgericht bedrijf sta jij als klant bij ons op de eerste plaats. Tijdens dit programma begeleiden we je persoonlijk op het hoogste niveau, één op één, wanneer gewenst bestaat er ook de mogelijkheid om in contact te komen met gelijkgestemde deelnemers. Op dit niveau zul je nergens anders deze exclusieve vorm van begeleiding vinden.

Persoonlijke wensen? We denken graag met je mee onder het genot van een kop thee.

R

Bewezen praktijk

Met de VA Business Academy hebben we al ruim 600 ambitieuze vrouwen geholpen om hun eigen high level VA-bedrijf te starten.


Tijd om het anders te gaan doen

Het leven leiden dat jij voor ogen hebt

Soms is het makkelijk om het er maar bij te laten zitten. Te blijven bij die parttimebaan waar je niet al te hoge verwachtingen van hebt. Worstelend om je tijd en aandacht te verdelen tussen je werk en je gezin/privé leven. Het hoort er nu eenmaal bij.

Met als gevolg dat je met een onverzadigd gevoel blijft zitten omdat je je talenten niet volledig benut.

Je dagen voorbij glijden omdat ze allemaal op elkaar lijken. Terwijl je eigenlijk naar meer balans, plezier, meer uitdaging, voldoening en ontwikkeling hunkert.

Je steeds meer en meer lusteloos voelt. Want waar doe je het eigenlijk allemaal voor? Het antwoord weet je niet.

Is het niet tijd om het anders te gaan doen?

Tijd om te worden wie je echt bent. De potentie die in jou zit, naar buiten laten komen. Zodat je gelukkiger wordt door te zijn wie je écht bent. En eindelijk het leven leidt dat zinvol is voor jou, je gezin of andere geliefden in je leven.

We hebben altijd geleerd om netjes in de pas te lopen

En daarom hebben we ons de weg laten wijzen. Door onze ouders, het schoolsysteem en de heersende cultuur. Keurig lopen we het pad dat voor ons uitgestippeld is.

We vertellen elkaar wat wel en niet kan. Hoe we ons horen te gedragen.
Hoe we het juiste doen. Want zo is het ons geleerd.

En we kregen altijd te horen dat we ons werk helemaal niet leuk hoeven te vinden. Want het is maar een maar baan. Niet je leven.

Dus blijven we zitten. Draaien we onze uren om in de korte tijd die we na werk hebben, te doen wat echt belangrijk voor ons is.

Ons gezin, onze geliefden. De dingen we die we leuk vinden maar waar we zo weinig tijd voor hebben.

En als iedereen het zo doet, kan het niet erg zijn, toch?
Maar waarom schuurt het dan zo?

Leven en werken op jouw voorwaarden

Wat als je niet meer netjes in de pas loopt, maar je eigen pad kiest.

Als je de dag niet begint met haasten of in de file staan, maar jij zelf bepaalt wanneer je werkdag start.

Je lunchpauze niet een half uurtje is waar je snel wat boterhammen naar binnen propt, maar je gezellig met je kinderen kan eten of in dat ene leuke tentje.

Terwijl je ook nog eens werkt met de mensen die je zelf hebt uitgekozen. Klanten waar je blij van wordt en veel waardering van krijgt.

Werkzaamheden doet waar je echt voor gekozen hebt en die jouw talenten tot z’n recht laten komen.

En je veel meer verdient dan toen je nog moest rennen en vliegen voor een werkgever.

Dat is geen utopie. Het is werkelijkheid.

Mijn werkelijkheid en misschien straks ook wel de jouwe.

Als Virtueel Assistent en online professional help je ondernemers in de groei van hun bedrijf.

Je bent niet zomaar een VA. Nee een high level vA-player. Je bent een online sparringspartner die een grote impact heeft op haar klanten. Helpt in de uitvoering, maar tegelijk ook strategisch meedenkt.

Daarom waarderen ze je ook zo. Jij helpt hen groeien. Ook al heb je nog nooit een eigen bedrijf gehad. Ook al kom je uit een totaal andere branche. Met deze opleiding leg jij zo’n sterk fundament neer dat dat je ook helpt om deze rol te pakken en jezelf sterk neer te zetten.

Je schept orde in de chaos of zorgt ervoor dat alles goed loopt.

Plant bijvoorbeeld afspraken in of zorgt ervoor dat jouw klant die ene factuur niet vergeet te betalen. Dat je klant continu zichtbaar is in de markt door het marketingvliegwiel aan te houden als je dat leuk lijkt.

Doet de follow up nadat een potentiële klant heeft aangegeven dat hij interesse heeft of je zorgt ervoor dat de teksten op de website up to date zijn.

Als jij een kans ziet voor jouw klant, geef je dat aan. Natuurlijk wil je dat oppakken. Graag zelfs.

Wat als jij je laptop iedere dag voldaan kan dichtklappen? Dat je terugdenkt aan de dag met een kriebeltje in je buik. Want vandaag was fijn. Je kon werken op de tijden dat het jou uitkwam. En toen de kinderen uit school kwamen, was jij net klaar met je laatste online meeting. Vanavond wil je even nog wat lezen als voorbereiding op je afspraak met een klant.

Want morgen, morgen is weer zo’n leuke afwisselende dag.

Uitdaging en groeimogelijkheden genoeg. Precies dat waar jij naar op zoek bent. En het mooie, jij bepaalt het allemaal zelf.

"Het aanbod in de training is heel compleet en waardevol doordat Daniëlle al haar kennis, opgedaan bij andere topcoaches en traingingen, daarvoor inzet.
Een van de sterke punten van haar is dat ze je weet te motiveren om net dat stapje extra te doen en het beste uit jezelf te halen.
Het brengt me ontzettend veel plezier om als VA te werken. Ik ben er trots op dat ik het lef heb getoond en nu volledig zelfstandig ondernemer ben als alleenstaande moeder en 2 pubers."

Marieke Steenbakkers

"Ik was lang zoekende naar wat ik nou precies wilde gaan doen. Tijdens de opleiding heb ik een grote persoonlijke en zakelijke groei doorgemaakt. Daniëlle is heel puur en eerlijk. En wat zo leuk is, is dat ze ook moeder is en vanuit huis is begonnen. Ze liet mij zien dat alles mogelijk is.

In de paar maanden van de opleiding ben ik meer gegroeid dan in de tien jaar daarvoor. Ik heb nu hele mooie klanten. Het is allemaal zo snel gegaan."

Sissy Wulms

Ga voor persoonlijke en zakelijke groei

Kies voor jezelf en maak dit je beste jaar ooit

R

Complete opleiding met 5 maanden persoonlijke & zakelijke 1 op 1 begeleiding zowel live als online voor Nederlandse en Belgische vrouwen waar ze ook ter wereld wonen.

R

Unieke en exclusief samengestelde certificeringsopleiding waar je alle handvatten krijgt die nodig zijn om een gelijkwaardige vA-player (virtuele A-player), online professional en sparringpartner voor ondernemers te worden zodat ze nooit meer zonder je willen.

R

Leer door middel van de bewezen VA-LIKE methode® hoe je naar de TOP van de VA-branche groeit waardoor je jouw bedrijf op een hoog niveau opzet, slim inricht en snel klanten krijgt.

R

Krijg direct toegang tot de uitgebreide database met videolessen.

R

Bouw een stevig fundament onder je bedrijf en vind geweldig leuke klanten door middel van persoonlijke 1 op 1 coaching van Daniëlle. Op dit hoogste niveau zul je nergens anders deze exclusieve vorm van begeleiding vinden.

R

Team van experts staat naast Daniëlle klaar om jou te helpen zodat jij je sneller ontwikkelt waardoor je jouw klanten op de best mogelijke manier helpt.

R

Lifetime toegang inclusief ondersteuning, ook na de opleiding

"Tijdens de start van de opleiding had ik nooit durven dromen dat ik nu al 4 klanten heb. Dat ik om tafel durf te zitten met ondernemers. Dat ik mezelf durf aan te bieden. Dat ik zeg dat ik het kan.
Ik ben gegroeid als mens. Ik ben zakelijk gegroeid. En ik heb 4 klanten.
Mijn bedrijf staat, mijn website is af en ik werk met leuke klanten. Ben ontzettend blij dat ik de stap gezet heb. Dat ik voor mezelf gekozen heb en trots dat mijn bedrijf nu staat.”

Anita Hobo

Gratis en vrijblijvend intakegesprek voor jou

Voor ambitieuze vrouwen die graag snel de beste resultaten halen, bieden wij een gratis intakegesprek van 30-45 min. Uiteraard is niet alleen het gesprek gratis, maar ook vrijblijvend.

Plan je gesprek in door ons een e-mail te sturen zodat we samen kijken hoe jij jouw talenten het beste in kan zetten.

Module 1 - Leg de basis voor jouw succes
We gaan aan de slag met alle belangrijke onderdelen die nodig zijn om daadwerkelijk jouw eigen bedrijf te starten. Wat moet je allemaal regelen? Wat komt er precies bij kijken? Waar moet je extra op letten? Wat is minder belangrijk en kun je later nog regelen? Het komt allemaal aan bod.
Module 2 - Word een VA die als een klantmagneet zorgt voor een continue stroom aan inkomen

Een continue stroom aan inkomen, hoe krijg je dat voor elkaar? Welke vormen kun je allemaal gebruiken? Nú, maar ook als je doorgroeit als VA? En wat vraag je ervoor? Hoeveel wil je precies verdienen? 
In deze module ga je aan de slag met je eigen inkomensdoel en het ontdekken van je passie. Waar word jij blij van? Dat is de basis van jouw ondernemerschap. Deze module helpt je voor het starten van je VA-bedrijf, maar ook als je daarna verder door wilt groeien.

Leer, visualiseer en definieer

Leer je het belang van een goed businessmodel voor je eigen onderneming. We gaan actief aan de slag met het kiezen van jouw ideale klant, je tarieven en welke werkzaamheden je wilt uitvoeren als Virtueel Assistent. We gaan aan de slag zodat je straks vol zelfvertrouwen aan tafel zit met je potentiële klanten. En zij graag een samenwerking met jou aangaan 🙌🏻

Module 4 - Ontwikkel je financiële ondernemersmindset

Als je start als ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor het beheer van je financiële gegevens. Het is belangrijk om daar inzicht in te hebben en te weten wat je moet doen om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is. Geen zorgen, we nemen je helemaal bij de hand. Stap voor stap word je alles uitgelegd, zodat jij met zekerheid en vertrouwen jouw bedrijf financieel in de hand hebt en begrijpt.

Module 5 - Zorg dat alles juridisch goed geregeld is

Het is van groot belang dat je de zaken juridisch op de juiste manier vastlegt. Bij de start van een bedrijf komt immers van alles kijken! Van overeenkomsten tot algemene voorwaarden, je wilt ze goed begrijpen en kunnen uitleggen aan je klant. Na deze training weet je zeker dat de inhoud van deze zaken op jouw bedrijf is afgestemd en volledig is.
Met een gerust hart ga je straks aan de slag met jouw klant.
Module 4 en 5 worden mede gegeven door Mandy van Brunschot van Trust Advocaten. Mandy heeft ruime ervaring met het begeleiden van ondernemers. Ze voorkomt dat zij in ‘financieel zwaar weer’ terechtkomen en helpt ze bij alle juridische aspecten in hun ondernemerschap.

Module 6 - Bouw een sterk bedrijfsfundament

De basis van jouw eigen bedrijfsactiviteiten is cruciaal. In deze module leer je hoe jij jouw eigen bedrijf organiseert en welke mogelijkheden er zijn om je bedrijf in te richten. Je leert hoe je online werkt met je klant en hoe je je bedrijfsactiviteiten beschermt of herpakt bij technische tegenslagen.

Module 7 - Word zichtbaar voor je ideale klant

Marketing is een belangrijk onderdeel van ondernemerschap. Daarom besteden we hier veel aandacht aan. Je wilt in beeld komen bij je ideale klanten, zodat zij jouw diensten afnemen. Hoe werkt (online) marketing en branding? Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Je leert niet alleen wat voor jou belangrijk is, maar past het ook meteen toe, zodat je direct in contact komt met je ideale klanten.

Module 8 - Leer de kracht van waarderende communicatie

Waarderende communicatie is een belangrijk en krachtig middel om ervoor te zorgen dat de samenwerking met je klant goed verloopt. Door goed te communiceren, weet je waar je klant echt mee geholpen is en weet jouw klant wat hij van jou kan verwachten. Als er dan nog rimpels in de samenwerking ontstaan, is het zaak die glad te strijken.
In beide gevallen is het essentieel om steeds de focus te hebben op de positieve kant. Wat is de wens achter het probleem? Wat is de droom achter de frustratie? Wat werkte wél en is van waarde? Leer in deze module hoe je op een positieve en waarderende manier contact maakt met je klant en diens vertrouwen wint. Zodat jullie samen een stevige basis leggen om op te gaan bouwen.

Maak van jouw VA-business een blijvend succes

Je bedrijf opbouwen doe je door het toepassen van positieve communicatie en de juiste zichtbaarheid in de markt. We gaan de diepte in op vlak van waarderende communicatie en contentmarketing. We nemen alle belangrijke facetten onder de loep om jouw bedrijf stevig in de markt te zetten zodat jij je als een echte vA-player® aan iedereen presenteert.

Module 9 - Krijg klanten zonder te verkopen

Niks is zo vervelend als jezelf te moeten verkopen. De kracht van verkopen zit hem dan ook in het verkopen zonder te verkopen. Je leert hoe je dat doet, hoe verkoop in de basis in elkaar zit en wat belangrijke elementen zijn. Zo wordt jezelf verkopen niet iets om tegenop te zien. Het wordt juist een feestje!

Module 10 - Start succesvol met je klant

Je hebt al veel geleerd. Nu is het tijd om te leren hoe je succesvol omgaat met je eerste klant. Wat moet je bij de start allemaal regelen? Waar moet je extra op letten? Hoe werk je op een effectieve manier samen en welke fouten kun je voorkomen? Het komt allemaal aan bod zodat jij met zelfvertrouwen start.

Leer deze onmisbare toptools kennen

Als Virtueel Assistent kun je niet zonder tools. Tools zijn (online) programma’s waarin jij en je klanten samenwerken. Tijdens het persoonlijk begeleidingstraject maak je kennis met de belangrijkste tools voor het maken van een goede start met je bedrijf.

Trek je ideale klanten aan als een sterke magneet

Je eigen marketing en sales goed opzetten, dat valt niet mee. Juist daarom besteden we hier veel aandacht aan, en word je op het hoogste niveau persoonlijk 1 op 1 gecoacht.

Naast je zakelijke ontwikkeling besteden we ook veel aandacht aan persoonlijke groei. Want 80% van je succes komt voort uit je mindset. Daarom groei je tijdens dit programma enorm op alle fronten.

Je bent klaar om vol zelfvertrouwen een succesvolle start te maken met jouw eigen bedrijf als virtueel assistent. Maar let op, de kans is heel groot dat je inmiddels al meerdere klanten hebt gevonden en dat je bedrijf volop draait. Het zou zomaar kunnen, want met deze opleiding behaal je snel grote resultaten.

Je ontvangt het vA-player certificaat als bewijs van deelname aan de opleiding 'Start succesvol als high-level virtueel assistent'. Deze mag je in al je marketing- en communicatie-uitingen gebruiken, zodat potentiële klanten zien dat jij een kwalitatief hoogwaardige basis hebt gelegd met jouw VA-bedrijf. Daarmee vergroot je het vertrouwen. We sluiten de opleiding live op locatie af.

Danielle Leuvering visualiseren waar sta je

Gratis extra bonussen & complete online trainingen

Je legt hiermee de beste basis in je onderneming. Maar dit is nog lang niet alles.
Want je zou geen vA-player zijn zonder de bijzondere bonussen die je nu tijdelijk bij deze opleiding krijgt.

Verder op deze pagina vind je alle bonussen terug t.w.v. € 3694,-. Dus neem snel actie als je hiervan gebruik wilt maken.

Inhoud van onze virtual assistant opleiding

Wat kun je nu precies verwachten van deze opleiding en wat zit er allemaal in?

=

Door dit traject leer je alle skills die je nodig hebt en effectieve marketingvaardigheden waardoor je continu vol klanten raakt met een wachtrij aan klanten.

=

Exclusieve persoonlijke 1 op 1 coaching door Daniëlle Leuvering en haar team. Je leert de fijne kneepjes van het VA-vak en ondernemerschap. Op dit hoogste niveau zul je nergens anders deze exclusieve vorm van begeleiding vinden t.w.v. € 2997.

=

Je krijgt direct toegang tot alle videoles(sen). Alles is dus vanuit huis (online) te volgen. Wil je nog sneller dan 5 maanden je VA-bedrijf opzetten, dat kan! Heb je meer tijd nodig? Geen enkel probleem. Je bent volledig flexibel in dit programma.

=

Trainingen waarin we de diepte in gaan op vlak van persoonlijke ontwikkeling, waarderende communicatie, online marketing en sales t.w.v. € 1197.

=

Checklists en stap voor stap werkdocumenten t.w.v. € 997.

=

Juridisch goedgekeurde contracten en algemene voorwaarden t.w.v. € 997.

=

Je wordt opgenomen in de exclusieve vA-player database zodat ondernemers jou makkelijk vinden als online professional.
Je ontvangt hierdoor aanvragen van ondernemers die via de VA Business Academy binnenkomen, zodat je jouw zakelijk netwerk verder uitbreidt en dus meer klanten en opdrachten vindt. Dus meer vindbaarheid en zichtbaarheid voor jou!

=

Lifetime GRATIS toegang tot de besloten community t.w.v. € 247 per jaar. In deze groep kun je al je vragen stellen en ervaringen delen met andere medecursisten. Het is jouw veilige haven waar je altijd terechtkunt en 24/7 je vragen kunt stellen, waar je gesteund wordt en je ervaringen kunt delen. En daarbij vergroot je je kans op klanten.

=

Je mag gratis of met korting deelnemen aan speciale online en live bijeenkomsten als lid van de VA Business Community.

=

Als deelnemer van deze opleiding krijg je ook begeleiding van het team van experts van de VA Business Academy waardoor je jouw kennis en persoonlijke ontwikkeling in een sneltrein tempo verhoogt. Je hebt dit team van experts altijd ter beschikking om jou te helpen bij alle vragen die je hebt.

=

Het ‘VA Business Certificaat’ voor vA-players op jouw eigen naam, welke je in al je marketing en communicatie uitingen mag gebruiken.

=

Lifetime toegang tot de opleiding inclusief updates, business & mindset support. Ook na de opleiding staan we voor jou klaar!

=

De totale waarde van de opleiding is € 9700. Dat is niet wat we ervoor vragen. Verder op deze pagina vind je de verschillende investeringsmogelijkheden die fiscaal aftrekbaar zijn.

Praktische informatie

De VA Business Academy is bestemd voor ambitieuze vrouwen die een ondersteunende functie op HBO-denkniveau hebben of ambiëren en een high level sparringpartner willen zijn voor hun klanten. Daardoor worden ze die gelijkwaardige vA-player® en online professional die het bedrijf van hun klant helpt te groeien. Vanwege hun onschatbare waarde worden ze zeer aantrekkelijk voor hun eigen klanten. Deze virtual assistant opleiding is dus voor jou geschikt als je échte groeiambitie hebt!

Bij het starten van deze opleiding heb je de keuze uit verschillende begeleidingsopties: een online zelfstudievariant en een variant met persoonlijke 1-op-1 begeleiding en high-level support.

Ongeacht welke variant je kiest, kun je direct beginnen en meteen aan het fundament van je bedrijf gaan werken.

Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Aarzel niet en schrijf je nu in. Houd er rekening mee dat het aantal beschikbare plaatsen voor sommige varianten beperkt is.

Heb je interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om een gesprek te boeken. We kijken ernaar uit om je te spreken! 🙂

Bespaar jezelf tijd, geld en energie

Leun op 16 jaar ondernemerservaring en 100.000 euro aan coaching door topondernemers

Door deze VA Business Opleiding te doen krijg je de inzichten en ervaring van:

R

4 bedrijven die Danielle heeft opgezet en tot een succes heeft gemaakt.

R

Honderden uren aan ontvangen coaching.

R

800+ gegeven 1-op-1 coaching sessies.

R

500+ uur training gegeven aan cursisten.

R

16 jaar aan ondernemerschap en het bouwen van diverse goedlopende bedrijven.

R

100.000 euro aan gevolgde trainingen en opleidingen.

Been there done that

Ooit stond ik zelf op het punt waar jij nu staat. Ik wist en voelde dat ik veel meer te geven had dan dat er uitkwam. Ik voelde dat ik zelf nog zo veel meer wilde groeien en dat ik daar ook anderen bij wilde helpen. Maar ik wist niet hoe.

Ik startte als VA en groeide door naar een hoogwaardige vA-player. Een strategische sparringpartner waar klanten enorm behoeften aan hadden. De vraag van een enorme stroom klanten kon ik niet aan. Zelfs niet met een team van VA's.

Ik ben in mijn beginjaren als ondernemer in valkuilen getrapt en heb daardoor duizenden euro’s verspild. Dat wil ik jou besparen. Voorkom dat je tijd, geld en energie verspild.

Deze VA Business Opleiding bevat geen theoretische trucjes maar is opgebouwd uit de bewezen praktijk. Zodat jij een succesvol VA-bedrijf opzet en je richt op datgene wat er écht toe doet.

Waar ik 200% voor ga?
Dat je
 ten volle je leven zinvol leeft door te ontdekken wie je in essentie bent. Te kiezen voor jezelf en wat je écht gelukkig maakt. Loslaat wat je niet meer dient. Groeit en ontwikkelt. Je talenten naar boven haalt. Naar je top van je kunnen gaat. Alles eruit haalt wat erin zit. Zodat je leeft vol energie. Blijdschap en voldoening ervaart. Bewust leeft. In balans. Met innerlijke rust. En aandacht voor wat echt belangrijk is: Jezelf en je geliefden.

Haal het maximale uit life en business. Leef vol innerlijke vrede, en zingeving.

Dit is mijn vuur!

Want ik weet dat er nog veel meer in jou zit dan dat er nu uitkomt. En die liefdevolle schop onder je kont geef ik je. Gegarandeerd!

Alleen wanneer je je nu inschrijft krijg je tijdelijk ook deze bonussen t.w.v. meer dan € 3694,- extra: 

Om jou de beste start te geven, niet alleen de ondernemer, maar ook jij als vrouw.

=

Bonus 1: Complete online training ‘Bouw je eigen website’

Nu je al deze belangrijke kennis hebt opgedaan, kun je aan de slag met het maken van je eigen website. Als bonus krijg je een volledige online training over het maken van je website met WordPress. Je leert alle ins en outs zodat jij, ook al heb je geen kennis van website bouwen, toch je eigen site kan bouwen. En wellicht ook straks van je klanten. Alles komt aan bod. De hele shebang om van A t/m Z je site te bouwen, beveiligen etc.
De lessen worden gegeven door Mirjan van der Meijden, expert in het bouwen van websites en online tools. T.w.v. € 1000

De training ‘Bouw je eigen website’ krijg je inclusief de nr 1 software om je website te bouwen. Je ontvangt in het pakket de plugin (software) ‘Divi’ t.w.v. € 189,- waarmee je makkelijk jouw eigen website bouwt. Totaal t.w.v. € 1189,-

Let op, het gaat dus om een complete training en niet een klein onderdeel wat je bij anderen ziet. Wij gaan voor het beste, dan geven we je het beste op A-level niveau.

“Ik ben super blij met deze training!!! Erg fijne en duidelijke uitleg, ook om snel even iets terug te kijken als je bezig bent met het bouwen van je website. Love it!”

Els Doorakkers

=

Bonus 2: Alles juridisch op orde

Jij hoeft niet meer uit te zoeken wat er in de algemene voorwaarden hoeft te staan of hoe je een verwerkersovereenkomst opstelt. Je krijgt alle juridische documenten die jij nodig hebt om aan de AVG-wet te voldoen met jouw bedrijf via Trust Advocaten t.w.v. € 97

=

Bonus 3: Marketing Masterclass

Tijdens deze marketing masterclass leer je hoe jij jouw bedrijf krachtig in de markt zet zodat klanten naar jou toe komen, t.w.v. 794

=

Bonus 4: Persoonlijke ontwikkelingstraining ‘Intuïtief Ondernemen’* om nog sneller door te breken naar de TOP van de VA-branche

Leer jezelf nog beter kennen. Ontdek hoe jij je laat leiden door emoties en oude patronen. En hoe je deze doorbreekt met een prachtig goedlopend bedrijf als resultaat.

Krijg meer rust in je leven door te leren luisteren naar de juiste stem in jezelf. Zet je intuïtie op scherp tijdens de training ‘Intuïtief Ondernemen’. Want daar liggen je antwoorden voor succes. Je persoonlijke groei vloeit uit naar zakelijke groei want 80% van je succes komt van je mindset af. Naast deze training begeleiden we je ook extra indien nodig. Totaal t.w.v. € 1614 (*Afhankelijk van welke variant je kiest).

De training Intuïtief Ondernemen heeft ervoor gezorgd dat ik zowel privé als zakelijk, meer zelfvertrouwen heb gekregen. Ik voel mij sterker, waardoor ik ook voel dat ik waardevol en uniek ben. Daarvan bewust te zijn is gaaf. Dat wist ik wel, maar het voelt nu anders. Ik kom nu makkelijker uit mijn comfortzone. En dat is precies wat nodig is om te groeien. Persoonlijke groei en daardoor een succesvolle groei met mijn bedrijf.”

Carmen Planije

"De extra training over intuïtief ondernemen was werkelijk een eye-opener, vooral in combinatie met het High Level VA+ programma. Samen vormen ze een krachtige combinatie die je in staat stelt dieper na te denken over jezelf en je bedrijf. Mijn beeld over mijn bedrijf is nu helderder en ik voel veel beter wat ik wil. Het was een ontdekkingsreis waarbij ik leerde om nog beter naar mijn innerlijke stem te luisteren. Dit heeft me geholpen om mijn bedrijf nog nauwkeuriger af te stemmen op datgene waar ik echt blij van word. Ik raad absoluut aan om deze training te volgen. Het brengt niet alleen verdieping in je ondernemerschap, maar ook in jezelf."

Iris de Ruiter

=

Bonus 5: Ontdek jouw ondernemerskracht met Human Design

Echt succes bereik je door te gaan ondernemen vanuit wie jij werkelijk bent. Daarom krijg je een bonustraining in Human Design.

Human Design is een populaire tool voor zelfkennis en zelfontwikkeling. Het laat je jouw blauwdruk zien die jij vanaf je geboorte mee hebt gekregen.

Wanneer je vanuit jouw eigen blauwdruk gaat ondernemen, ervaar je sneller succes en veel meer plezier.

Je krijgt daarom toegang tot een waardevolle training in Human Design. Je ontdekt jouw eigen blauwdruk. Je ontdekt wat jouw unieke manier is om de beste keuzes te maken en welke strategische manieren voor jou werken. Hier word je ook op gecoacht. Totaal t.w.v. € 797,-.

=

Bonus 7: Persoonlijke ontwikkelingstraining 'Activeer je Manifestatiekracht'*

Deze persoonlijke ontwikkelingstraining helpt jou zodat je zelfverzekerder wordt om als ondernemer je eigen bedrijf op te zetten en vol vertrouwen klaar staat voor je eerste klanten. Je wordt krachtiger waardoor je sneller een goedlopend bedrijf neerzet en meer succes, geld, geluk en vrijheid aantrekt. Deze training duurt 5 mnd en je krijgt lifetime toegang! Totaal t.w.v. € 1997 (*Afhankelijk van welke variant je kiest).

Voor meer informatie over de inhoud, klik hier.

 

 

Bekijk en lees hier de ervaringen van ambitieuze vrouwen die dit VA Business programma al met veel plezier en succes hebben doorlopen.

Verdieping was echt belangrijk voor me, want ondernemer was ik al jaren. Ik heb jarenlang een groot MKB bedrijf gehad en dat uiteindelijk verkocht. In het VA-schap vond ik na een lange zoektocht weer werk waarin ik zelfstandig was, waarin ik mezelf kwijt kon en dat goed te combineren was met twee jonge kinderen. Maar het was ook een hele andere tak van sport. Er kwam veel nieuws op mijn pad. Ik had hiervoor nooit echt iets online gedaan, laat staan marketing.

In het programma heb ik me daarin goed ontwikkeld. Bovendien werd het me dankzij de coaching van Daniëlle steeds duidelijker welke richting ik echt op wilde. Daardoor heb ik nu een prachtig bedrijf staan waar ik enorm veel voldoening uit haal."

Ingrid van Westen

Gratis en vrijblijvend intakegesprek voor jou

Ambitieuze vrouwen die graag snel de beste resultaten halen, bieden wij een gratis intakegesprek van 30-45 min. Uiteraard is ons gesprek gratis en vrijblijvend.

Plan je gesprek in door ons een e-mail te sturen zodat we samen kijken hoe jij jouw talenten het beste in kan zetten.

Hi, ik ben Daniëlle

Moeder, vrouw van Dennis, ondernemer en gek op dieren en de natuur. Sinds 2007 ben ik aan het ondernemen. Mijn baan in loondienst voelde niet goed. Ik kon meer, wilde meer, maar wilde er ook zijn voor mijn gezin. Een onmogelijke spagaat, dacht ik.

Totdat ik voor mezelf begon. Ik heb zelf ondervonden dat het wél mogelijk is. Succesvol ondernemen, moeder zijn van 3 geweldige kinderen en daarnaast nog genoeg tijd over te houden.

Voor mij betekent het, dat ik het leven leid dat ik graag wil leiden. Met voldoening omdat ik niet alleen grote stappen heb gezet in het ondernemerschap. Meer impact kan maken en meer mensen kan helpen. Maar vooral omdat ik er ook kan zijn voor mijn gezin en genoeg me-time heb. Ik noem dat het maximale uit mijn leven halen.

En als ik het kan. Kan jij het ook.

Het gaat om die eerste stap, weet ik uit ervaring. Het besluit nemen om je leven te veranderen. Om naar jezelf te luisteren. Naar wat jij wil, ook al doet jouw omgeving iets anders. En daarna? Doen. Het voelt als een sprong in het diepe maar als je eenmaal bent gesprongen, zwem je vanzelf.

Hoe heerlijk is het als jij je business om je leven heen kan bouwen. In plaats dat jij je leven aan moet passen aan je werk. Ik vind het fantastisch en gun jou dat ook van harte. Daarom wil ik je graag helpen met het opzetten van een succesvol VA-bedrijf.

“Daniëlle kijkt naar bedrijfsdoelen, snapt het ondernemerschap en is strategisch sterk. Ze is professioneel, betrouwbaar en heeft kennis van zaken. Is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. En zeker niet onbelangrijk: ze is een ongelooflijk prettige, warme persoonlijkheid. Heb je serieuze ambities met je bedrijf, dan raad ik je Daniëlle van harte aan.”

Anne Quaars

’The Messaging Artist’ & Inspirational speaker

Lifetime support  🤩

Bij deze opleiding krijg je lifetime toegang incl. business & mindset support (niet voor de online variant). Je komt dus nooit vast te zitten. Onze klanten staan op nr1 en kunnen altijd bij ons terecht voor vragen of support. 

Een investering die je leven verandert en zorgt voor persoonlijke-, zakelijke- en financiële groei.

Fiscaal voordeel  

Wanneer je start als ondernemer mag je de zakelijke kosten die je beroepsmatig maakt, aftrekken van de belasting. Naast de btw die je terug krijgt, voer je de investering van deze opleiding op bij je belastingaangifte.  Het bedrag wat je investeert is dus aftrekbaar van je belasting. Dus je krijgt dan 37% - 50% terug, afhankelijk van je situatie.

Soms wordt dit verward met het aftrekken van opleidingen die opgevoerd worden bij de persoonlijke belastingaangifte. Dat is hier niet ter sprake, omdat je start als ondernemer. Zie dit artikel van de Belastingdienst. Investeringen als ondernemer zijn dus fiscaal aftrekbaar. 

"Ik heb nu een VA-bedrijf staan met een stevig fundament. Verdien € 8.000 per maand. En daarnaast run ik ook nog mijn gezin."

Jolande Geertsema

‘Wat ik iedereen gun? Om deze investering in zichzelf te doen. Ik ben blij dat ik dat durfde en gedaan heb. Tijdens de opleiding heb ik mijn investering direct terugverdient. Ik zit vol met klanten.’

Sabrina Nijs

Garantie

We snappen dat een investering in jezelf spannend is. Daarom hebben we er ook voor gezorgd dat jij het béste van het béste krijgt.

Naast de persoonlijke 1 op 1 begeleiding van Daniëlle Leuvering die inmiddels al meer dan 600 vrouwen heeft geholpen om een eigen VA-bedrijf op te zetten, krijg je ook trainingen gegeven door experts op hun vakgebied waardoor jij jouw kennis en vaardigheden in een sneltreinvaart verhoogt.

Deze opleiding heeft zich inmiddels bewezen als beste opleiding voor Virtueel Assistenten, welke de +600 ambitieuze vrouwen die je zijn voorgegaan, beamen.

Daarom staat de VA Business Academy ook garant voor de kwaliteit van de opleiding. Mocht blijken, tot 1 week na de start van de opleiding, dat de opleiding niet aan je verwachtingen voldoet, dan krijg je het betaalde bedrag terug.

Dit na teruggave van al je materialen en op een niet-restitueerbaar bedrag van € 197 excl. btw voor administratie- en overige gemaakte kosten na. Ben je niet tevreden, geef dit dan uiterlijk 1 week na de start aan.

Kan ik dit wel? Dat hield mij in eerste instantie tegen. Terwijl ik ook de overtuiging had dat dit is wat ik eigenlijk wil.
Ik heb weer een doel in mijn dag. Het gevoel dat ik iets voor iemand kan betekenen. Persoonlijk ben ik enorm gegroeid. Dat heeft mij gebracht waar ik nu sta. Ik stap uit mijn comfortzone.
Tot nu toe heb ik bereikt dat ik durf te netwerken, klanten krijg en mezelf verder te ontwikkelen. Daniëlle heeft een bijzondere gave dat ze je weet te motiveren, overtuigen en op de juiste tijd dat duwtje in de rug te geven. Ik heb heel veel respect voor haar en ben blij dat zij mij geholpen heeft samen met haar team.”

Ingrid van Westen

Gratis en vrijblijvend intakegesprek voor jou

Ambitieuze vrouwen die graag snel de beste resultaten halen, bieden wij een gratis intakegesprek van 30-45 min. Uiteraard is ons gesprek gratis en vrijblijvend.

Plan je gesprek in door ons een e-mail te sturen zodat we samen kijken hoe jij jouw talenten het beste in kan zetten.

Als je tot hier gekomen bent, waarom zou je niet doorpakken?

Kies vandaag nog voor balans, plezier, uitdaging, ontwikkeling, voldoening, waardering en vrijheid! 

 

Er is iets in jou dat op zoek is naar meer. Meer vrijheid. Meer balans. Meer plezier. Uitdaging. Of meer inkomen.

En toch word je geplaagd door de gedachte dat nu niet het juiste moment is. Dat het ook wel lukt om een VA-bedrijf op te zetten zonder opleiding. En ja, met Google en You Tube kom je wel ergens. Maar ga je het daarna ook echt doen? Alles implementeren in je eentje? Het kost ook veel tijd. Waardoor je omzet laat liggen. In een klein deel van die tijd verdien je de investering in dit programma al terug. Met meer plezier en zelfvertrouwen.

Hoeveel tijd heb je om de juiste mensen te vinden die je verder kunnen helpen? Om de juiste kennis op te zoeken en die ook nog eens toe te passen. Met vallen en opstaan. Keer op keer. Je verspilt energie. En krijgt niet die A-level kwaliteit waar je naar op zoek bent om je klanten op het hoogste niveau te helpen. 

Wat zou het voor jou betekenen als je door deze high level VA-opleiding je bedrijf stevig opzet, snel grote stappen maakt en zelf bepaalt hoe laat je dag begint en eindigt. Met wie je werkt. Waar je werkt.

Wat zou het betekenen als je meer zou verdienen dan nu in loondienst, zonder zorgen. Omdat je weet hoe je structureel klanten moet aantrekken.

Wat zullen al die veranderingen bij elkaar opgeteld betekenen voor jouw leven? In tijd. In geld. En in energie.

Ga voor maximaal leven en ondernemen. Haal al je talenten naar boven voor een succesvol bedrijf als virtuele A-player. Start vandaag nog met deze opleiding en zet jezelf op het hoogste niveau als online professional in de markt.

 

Veelgestelde vragen

“Kan ik zelf bepalen wanneer ik start? En kan ik ook langer of korter over de opleiding doen?”

Zeker weten. Na betaling ontvang je een e-mail met toegang tot de online leeromgeving. Je kunt zelf starten wanneer je wilt, en je coaching begint op het moment dat je het nodig hebt. Dit plan je zelf in. Je hebt levenslange toegang tot het programma. Als je meer dan 5 maanden nodig hebt, geen probleem! Jij bepaalt jouw eigen tijd en tempo. Wil je er sneller doorheen? Dat kan ook prima. Jij hebt de regie! 😊

“Kan ik mij later inschrijven bij de KvK en kan ik dan de kosten alsnog aftrekken?”

De meesten schrijven zich tijdens de opleiding in bij de KvK (of soms pas daarna). Je hoeft je dus nog niet in te schrijven. Je kunt daarna met terugwerkende kracht je zakelijke kosten opvoeren, waardoor je de btw terugkrijgt en het bedrag excl. btw aftrekbaar is voor je inkomstenbelasting.

“Ik kan het toch ook zelf doen? Om Virtueel Assistent te worden heb ik toch geen opleiding nodig? ”

Het is altijd een afweging in veel opzichten. De realiteit is dat van alle starters, 30% binnen een jaar stopt. Na 5 jaar is 60% gestopt. Waarom? Omdat ze niet hebben geleerd hoe ze een bedrijf succesvol kunnen opstarten. Hoe ze een goede basis leggen waar ze op verder kunnen bouwen.

Zonde, want alles zelf uitzoeken en leren kost enorm veel tijd. En terwijl jij aan het puzzelen bent met je aanbod, je marketing en je verdienmodel, had je ook al klanten kunnen helpen.

Reken maar uit, dan is het de investering dubbel en dwars waard. En dan heb ik het nog niet gehad over wat je er in de opleiding allemaal bij krijgt. Denk ook nog aan hoe je door coaching juist grotere stappen zet met je bedrijf, aan mijn grote netwerk waar je klanten uit kan krijgen en aan hoe je op de hoogte gehouden wordt van de laatste ontwikkelingen. Je hoeft geen werkdocumenten en checklisten zelf te maken en geen advocaat in te schakelen om juridisch alles goed te regelen. En bovenal zorgt deze training ervoor dat je zelf echt transformeert naar een top vA-Player waar de markt om schreeuwt. Door deze opleiding leg je een fundament waardoor je klanten veel beter begrijpt en ze beter helpt in de groei van hun bedrijf. Daardoor zet jij jezelf aan de TOP van de VA-branche met zekerheid voor de toekomst.

“Is de VA- opleiding ook voor Belgische VA’s?”

De inhoud van het programma is volledig afgestemd op zowel Nederlandse als Belgische VA’s. Waar je ook woont, je kunt deze opleiding altijd volgen.

“Ik start zelf wel met mijn eigen VA-bedrijf zonder deze opleiding.”

Het is een afweging in heel veel opzichten. Tijd is geld. Wanneer je deze kennis zelf moet gaan uitzoeken, ben je over een jaar nog niet klaar en zal je kwaliteitsniveau vele malen lager zijn. Hoeveel had je in die tijd al kunnen verdienen met jouw eigen bedrijf als virtueel assistent? Reken maar uit, dan is het de investering dubbel en dwars waard! En dan heb ik het nog niet gehad over wat je er in de opleiding allemaal bij krijgt. Denk ook nog aan hoe je door coaching juist grotere stappen zet met je bedrijf, aan mijn grote netwerk waar je klanten uit kan krijgen en aan hoe je op de hoogte gehouden wordt van de laatste ontwikkelingen. Je hoeft geen werkdocumenten en checklisten zelf te maken en geen advocaat in te schakelen om juridisch alles goed te regelen. En bovenal zorgt deze training ervoor dat je zelf echt transformeert naar een top vA-Player waar de markt om schreeuwt.  Door deze opleiding leg je een fundament waardoor je klanten veel beter begrijpt en ze beter helpt in de groei van hun bedrijf. Daardoor zet jij jezelf aan de TOP van de VA-branche met zekerheid voor de toekomst. En reken maar uit, je krijgt bijna de helft van de opleiding terug (fiscaal aftrekbaar). Dat heb je met 1 klant al meteen terug verdient in een paar maanden. Dus bespaar jezelf veel worstelingen en maak meteen de beste, snelste en leukste start.

"Ik werk in een andere branche en heb geen ervaring als virtueel assistent, kan ik dit dan toch gaan doen?"

Ja, ook als je nu in een andere branche werkt kun je virtueel assistent worden. Je leert namelijk alles door het gewoon te gaan doen. Door de opleiding krijg je alles aangereikt waardoor jij jouw eigen bedrijf opzet. Door de begeleiding van mij en mijn team van experts, het krachtige VA-netwerk waar je in komt en de inhoud van de opleiding maak jij een super start. Uiteindelijk is het dus gewoon het gaan doen. Wat wel enorm belangrijk is, is dat jij doorzettingsvermogen hebt, hoge kwaliteit levert aan klanten, betrouwbaar bent en je afspraken nakomt (zie ook de eigenschappen in het e-book deel 1). Als je deze eigenschappen hebt, dan kom je er! In de markt zit veel kwaliteitsverschil tussen virtuele assistenten. Dat komt mede door deze eigenschappen. Zeer hoge kwaliteit willen geven en daar vol voor gaan, dat is de sleutel tot succes. Iedere VA heeft ooit aan de start gestaan en allemaal hebben ze het geleerd door de sprong te wagen. Zorg dat je je omringt met de juiste coach die het zelf ervaren heeft en omring je met VA’s zodat je er niet alleen voor staat. Iedere VA heeft andere kwaliteiten en samen kunnen we enorm veel ondernemers goed helpen. En onthoud, er is geen grotere leerschool dan de praktijk. En wil je jezelf onderscheiden in de markt, zorg er dan voor dat je een virtuele A-player wordt.

“Hoe kom ik aan klanten?”

In de opleiding zit een module waarin ik je leer hoe jij in beeld komt bij potentiële klanten en hoe je ze tot klant maakt. Verkopen zonder te verkopen, zo noem ik dat. Vanuit je hart. En met mijn beproefde methodiek leer ik jou hoe je nooit zonder klanten komt te zitten. Zo ben je niet afhankelijk van mij.

Daarnaast maak je jouw bedrijf extra zichtbaar via de VA database zodat je via ons opdrachten krijgt aangeboden.

De VA Business Academy heeft een groot netwerk van ondernemers die VA's zoeken doordat ik mijzelf continu laat trainen door top coaches in binnen- en buitenland. Ik spreek veel ondernemers. Ook help ik je op deze manier om aan klanten te komen.

“Ik heb nu al een goede baan. Ik zie er tegenop om weer onderaan te beginnen.”

Bij een nieuwe stap hoort een nieuw level. Natuurlijk ben je nu bekend in de branche en het bedrijf waar je nu werkt. Door deze stap te nemen ga je buiten je comfortzone en maak je een nieuwe start. Maar wel op jouw manier en op het niveau waar je nu al zit. Je kennis en ervaring neem je weer mee en daar trek je de klanten mee aan die jouw kennis en ervaring zoeken. Iedere VA werkt dus op het niveau dat bij ze past en helpt daarmee haar eigen ideale klant. Een mooie nieuwe uitdaging dus om je nog verder te ontwikkelen en de uitdaging te zoeken die jij wilt!

“Ik vind de investering te hoog.”

Ga eerst na, wat wil jij verdienen? Wat is jouw inkomenswens? En hoeveel geld en tijd kost het je door het niet te doen? Ondernemen is investeren. Een gemiddelde ondernemer investeert tienduizenden euro's of misschien wel tonnen bij het starten van zijn eigen zaak. Dan is zo'n investering daar niets bij. Natuurlijk begrijp ik dat het voor jou wel een hele investering kan zijn. Het is daarom belangrijk dat je altijd denkt, hoeveel keer kan ik mijn investering terug verdienen? Je gaat minstens 20 keer je investering terug verdienen omdat we tijdens de opleiding o.a. op vlak van marketing en sales de diepte ingaan. Deze kennis blijf je je hele ondernemerschap toepassen. 90% van de deelnemers van de opleiding start binnen de opleiding met klanten en verdienen hun investering direct weer terug. Als zij dat kunnen dan kun jij dat met deze begeleiding ook.

En het beroep virtueel assistent is niet voor niets uitgeroepen tot één van de beroepen van de toekomst. Je zet hiermee een stevige basis voor jouw toekomstbestendig bedrijf. Kijk dus naar wat het oplevert en kijk niet alleen naar de kosten.

“Hoeveel moet ik investeren om mijn VA-bedrijf op te zetten?”

De opleiding is, naast het investeren in een goede laptop (als je die nog niet hebt) en snelle internetverbinding, de beste investering om jouw bedrijf op te zetten. Met deze opleiding leg je de beste basis om te starten als virtueel assistent en je op een unieke manier te positioneren in de markt als vA-player.

“Waarom duurt deze opleiding 5 maanden?”

Omdat er bij het opzetten van je eigen bedrijf veel bij komt kijken. Tijdens deze periode word je intensief in je persoonlijke ontwikkeling begeleid en leer je veel over alle facetten van het (online) ondernemerschap. We gaan we de diepte in op vlak van je eigen marketing en sales. Deze stevige basis heb je nodig zodat je hier je hele ondernemerschap plezier van hebt en sneller de juiste klanten vindt. 90% van de deelnemers vindt binnen 5 maanden klanten.

Wil je er korter of langer over doen dan is dat geen enkel probleem. Jij bepaalt jouw tempo in het opzetten van je bedrijf!

“Ik wil nú starten, kan dat?”

Ja dat kan! Je kunt op elk moment starten!

“Ik werk momenteel in loondienst, kan ik dit er wel bij doen?”

Jazeker, dat is heel goed mogelijk. Omdat de opleiding grotendeels online plaatsvindt, kun je vanuit huis via je computer alle lessen volgen in de tijd dat het jou uitkomt. Alles wordt opgenomen zodat je alles nog eens terug kunt beluisteren. Ook is het heel goed mogelijk om je VA-bedrijf op te bouwen naast je baan. Zelf heb ik het in het verleden ook zo gedaan. Het is dus heel goed mogelijk. Jij bepaalt jouw eigen tempo. Je kunt het VA-schap zelfs blijven combineren met je baan in loondienst als je dat liever niet loslaat. Jij bepaalt.

“Als ondernemer heb je toch een onzeker inkomen. Ik weet niet of ik het dan wel moet doen?”
Als virtueel assistent kun je heel goed een stabiel inkomen opbouwen omdat je vaak voor meerdere klanten tegelijk werkt en op structurele basis. Ten opzichte van veel andere ondernemers loop je met jouw VA-bedrijf een aanzienlijk lager risico op grote inkomensschommelingen. Natuurlijk ben je ondernemer en kunnen inkomensschommelingen voorkomen. Gemiddeld ga je veel meer verdienen dan dat je nu doet, waardoor je ook geld reserveert voor vakantieperiodes, pensioen etc. En vergeet zeker niet dat het beroep behoort tot het beroep van de toekomst. Veel ondernemers kennen het begrip VA nog niet. Er liggen dus ontzettend veel kansen en mogelijkheden.
"Ik vind het spannend om als ondernemer te starten”
Starten als zelfstandig ondernemer is vaak spannend. Dat is heel menselijk en iedereen die dat gaat doen ervaart dat. Je bent dus niet de enige. Laat je daarom ondersteunen door mensen die jou begrijpen en die de kennis en expertise hebben om jou te laten groeien als ondernemer. Daardoor zet je zelf de beste stappen om te groeien. De opleiding sluit hier uiteraard geheel op aan. Je wordt stap voor stap begeleid om je bedrijf op te bouwen. Vele vrouwen die het net als jij ook spannend vonden, zijn je succesvol voorgegaan.
“Is het ondernemerschap wel voor mij weggelegd?”

Het ondernemerschap is niet voor iedereen geschikt. Ik denk dat je diep van binnen wel voelt of het iets voor je zou kunnen zijn, ondanks de twijfels die je misschien wel eens hebt. Heb je er al eens vaker in je leven aan gedacht en verlang je naar meer balans, uitdaging, voldoening, waardering en vooral meer vrijheid? Laat je niet weerhouden door gedachten die voortkomen uit bepaalde (logische) belemmerende overtuigingen of angsten. Als jij echt van binnen voelt dat het kriebelt, dan zeg ik: go for it! Het gaat je ontzettend veel brengen. Als jij je hart maar volgt. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. De opleiding en de persoonlijke begeleiding door experts nemen je bij de hand om stap voor stap jouw bedrijf op te bouwen. Na de opleiding zeg jij "wat heb ik veel geleerd en wat ben ik gegroeid!" Een enorme positieve transformatie die jouw leven verandert waardoor jij de koers van jouw dromen gaat varen.

“Is het wel slim om mijn vaste baan hiervoor op te geven omdat de zekerheid dan wegvalt?”
Als je start, zeg dan niet meteen je baan op, maar bouw eerst je VA-bedrijf ernaast (gedeeltelijk) op. Zo spreid je het risico om meteen in het (financiële) diepe te springen. Zekerheid heb je tegenwoordig nergens meer. Het voordeel van zelfstandig ondernemer worden is dat je een hoger inkomen verdient dan in loondienst. Ook hoef je vaak, in verhouding tot loondienst, minder te werken voor hetzelfde inkomen. Werk je dus meer, dan spaar je dat bedrag en bouw je een reserve op. En daarnaast is het belangrijk om jezelf de volgende vragen te stellen: word jij er gelukkig van om in loondienst te blijven werken? Waarom zou jij het ondernemerschap in willen stappen? Wat brengt het jou, je gezin en je omgeving? In loondienst zijn of de vrijheid en uitdaging hebben als ondernemer, dat is een mega verschil. Als je wilt gaan ondernemen, dan doe je dat omdat je in een behoefte wilt voorzien die je in loondienst nu niet krijgt.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om te gaan ondernemen (naast hun baan), dat is de marktontwikkeling waar we in zitten. Je bent niet de enige! Ga voor jouw uitdaging, voldoening, zelf ontwikkeling en je vrijheid. Je komt niet voor niets op deze website. Je hebt ergens een brandend verlangen. Laat je niet tegenhouden door angsten en twijfels. Ik had er ook last van. Laat mij je helpen. Ik weet dat als ik het kan, jij het ook kunt! Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden.

“Ik voel mij weleens onzeker, is dit dan wel de juiste stap voor mij?”

Als je voelt dat jij hiervoor wilt gaan, laat je dan niet tegenhouden door onzekerheid. Elke startende VA heeft hier last van. Je overwint dit. In de opleiding komen allerlei zaken aan bod die jou helpen een goede basis te leggen, zodat je vol zekerheid start. En onthoud: de beste leerschool is de praktijk. Je zult merken dat je al doende steeds zekerder wordt. Het is een groeiproces en ik help je hier graag bij.

“Ik kom uit een burn-out, is dit wel de juiste timing voor mij?”

Wanneer jij voelt dat je de juiste energie weer hebt en de vlinders in je buik voelt kriebelen omdat je hier heel blij van wordt. Dan is het jouw moment om je dromen waar te maken en te kiezen voor datgene wat jou gelukkig maakt.

“Mijn omgeving/partner begrijpt deze stap niet zo goed en ik mis de steun hierin”
Het begrip VA is lang nog niet bekend bij iedereen. Anderen vinden het vaak moeilijk om het te begrijpen. Daardoor kun je jezelf niet gesteund voelen. Laat je hierdoor niet tegenhouden. Ga voor jouw geluk. Cijfer jezelf niet weg als jij hierin gelooft. Als jij ervoor gaat, dan wordt het straks ook makkelijker om duidelijk te maken aan anderen wat je doet. Omring je met mensen die jou wel steunen, dan volgt de rest vanzelf. Het leven is te kort om niet voor jouw geluk te gaan!
“Ik heb nu weinig tijd, is het dan slim om deze opleiding nu te volgen?”

Hoeveel tijd heb je beschikbaar? Omdat de opleiding online plaatsvindt, kun je vanuit huis via je computer alle lessen volgen op het moment dat het jou uitkomt. Natuurlijk is het belangrijk dat je tijd hebt om de lessen te volgen en je vragen te stellen. Maar jij bepaalt jouw tempo. Het opleiding duurt gemiddeld 5 maanden, maar als jij er langer over doet is dat helemaal prima. Jij bepaalt jouw tempo.

“Ik heb al een ander soort bedrijf, is deze opleiding dan wel nodig voor mij?”
In deze opleiding komen alle aspecten aan bod die jij nodig hebt om jouw VA-bedrijf succesvol in de markt te zetten. Sommige onderdelen zullen niet compleet nieuw voor je zijn. Toch zul je nog veel leren om succesvol te starten als virtueel assistent. Ik laat mijzelf door de top coaches in binnen- en buitenland trainen. Alles wat ik daar leer, geef ik weer aan je door. Ondanks dat ik ook al ondernemer was voordat ik startte als VA, heb ik ook geïnvesteerd in een opleiding. Ik dacht dat ik al veel wist als ondernemer, maar toen ik in het VA-schap stapte ontdekte ik dat er bij online ondernemen veel meer kwam kijken dan ik eerst dacht.

De eerste investering is het voor mij dubbel en dwars waard geweest want anders had ik niet zo snel mijn VA-bedrijf als vA-player staan. En had ik € 50.000 aan omzet laten liggen. Dus tijd en tempo zijn belangrijk om jouw bedrijf snel goed neer te zetten zodat je de investering minstens weer 20 keer terug gaat verdienen.

Twijfel je nog steeds? Vraag dan het gratis intakegesprek aan om te kijken wat voor jou past. Ik zal je eerlijk aangeven wat jij nodig hebt.

“Ik twijfel over iets anders…”

Vraag het gratis en vrijblijvend intakegesprek aan, zodat we alles samen goed door kunnen nemen. Met zijn tweeën kom je sneller tot een besluit dan wanneer je er alleen over blijft piekeren. Met jarenlange ervaring als ondernemers doorzien we snel jouw mogelijkheden, waardoor je zelf sneller het besluit neemt.

"Kan ik zelf mijn werktijden en werkdagen bepalen?”
Natuurlijk kun jij je eigen werktijden indelen. Je maakt daarover afspraken met je klanten. Communicatie hierover is belangrijk. Je zal ook moeten zorgen dat ze op jou kunnen rekenen zoals je met ze hebt afgesproken. Hierin moet je zelf je verantwoordelijkheid nemen. Natuurlijk heb je flexibiliteit, je start immers niet voor niets als ondernemer. Belangrijk is dus om duidelijk te communiceren.

Gratis en vrijblijvend intakegesprek voor jou

Ambitieuze vrouwen die graag snel de beste resultaten halen, bieden wij een gratis intakegesprek van 30-45 min. Uiteraard is ons gesprek gratis en vrijblijvend.

Plan je gesprek in door ons een e-mail te sturen zodat we samen kijken hoe jij jouw talenten het beste in kan zetten.

"Tijdens mijn loopbaan heb ik mijn dienstbaarheid in kunnen zetten in veel bedrijven in de reiswereld. Maar sinds begin 2017 ben ik op zoek gegaan hoe ik mijn dienstbaarheid kon inzetten waardoor ik er zelf ook wat aan zou hebben. En daarnaast was er in mijn huidige baan geen mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen. De stap om ondernemer te worden vond ik wel ontzettend spannend. Maar na een gesprek met Daniëlle werd het me duidelijk dat dit wel de volgende stap in mijn leven is. Virtueel Assistent worden gaf mij ontzettend veel energie en ik zag het al helemaal voor me. Ik ben het gewoon gaan doen. Door de VA Business Academy heb ik nu een goede basis als Virtueel Assistent en kan ik mijn klanten het beste bieden. Er is aan alles gedacht.

Het is ook heel fijn dat de opleiding niet alleen theoretisch gericht is, maar ook werkt aan je mindset.

Hoe kom je over op je klanten en eigenlijk naar iedereen toe in je leven? Aan het einde van de opleiding had ik al 4 klanten en mijn investering in de opleiding ruimschoots terugverdiend."

Wendy Jansen

“Ik kom uit België. Toen ik eenmaal hoorde over het VA-schap, dacht ik: “Dit wil ik doen!”. Ik werk namelijk graag vanuit huis. Ook wilde ik graag mijn vaardigheden bijschaven en uitbreiden naar klanten toe. Ik twijfelde echter of ik wel de juiste en voldoende skills had. Met name van de tools. Ik twijfelde enorm of ik dit wel zou kunnen. Uiteindelijk heb ik toch gekozen om te starten als Virtueel Assistent, omdat de vrijheid van het thuiswerken en het kiezen van je eigen klanten mij zeer aansprak.

Na het gesprek wist ik direct “Yes, hier moet ik zijn!”

De opleiding is zeer waardevol. Ik raad de opleiding aan iedereen aan, die erop gebrand is om voor zichzelf te beginnen, om eigen baas te zijn. Twijfel niet, kies voor de VA Business Academy. Aan het einde van de opleiding had ik al 3 klanten voor wie ik mijn VA-werkzaamheden kon uitvoeren. En binnen 2 maanden had ik mijn investering in de opleiding terugverdiend.”

Anja van Impe

Je favoriete online professionals

Je kan een lijst van deze professionals naar jezelf mailen.