Online Business groei

Het meest complete programma van Nederland dat dieper dan anderen in de markt gaat zodat jij gegarandeerd sneller groeit met jouw online bedrijf

 

Start vandaag met dit Online Business programma
en bouw een succesvol online bedrijf

=

Pak nu deze prachtige kans. Zet jezelf als VA Master of Online Business Expert/Manager in de markt en haal het maximale uit jezelf en uit je klanten.

=

Of zet je eigen online programma in de markt voor een passief inkomen. Trek continu de beste klanten aan voor een hogere winst in minder tijd en meer vrijheid.

=

Of wil je coach/trainer worden? Dit is het beste fundament voor een goedlopend online bedrijf met hoge omzet en ultieme vrijheid.

=

Welke richting je ook op wilt, dit programma brengt je precies wat je nodig hebt om alles uit je eigen bedrijf en je klanten te halen.

Voor wie?

Speciaal voor ambitieuze vrouwen die voelen dat ze nog veel meer in zich hebben,
en hun talenten maximaal willen ontdekken en inzetten.

Want jij wilt:

=

Meer dan een 'standaard' VA of teamlid zijn. Maar juist als een hoogwaardig sparringpartner of dé expert gezien worden;

=

Dat klanten als 'vanzelf' naar je toe komen;

=

Succesvol groeien met jouw aanbod en online bedrijf;

=

Je verborgen talenten verder ontdekken en volledig tot bloei laten komen;

=

Een grote impact hebben op het succes van jouw klanten zodat ze niet eens hoeven te twijfelen om met jou samen te werken;

=

Je kennis uitbreiden of samenvoegen zodat je weet hoe je de 'complete puzzel' legt in business groei en (online) ondernemen;

=

Je hand niet meer omdraaien voor de volgende online business-uitdaging;

=

Je onderscheiden van anderen in jouw (groeiende) branche;

=

Een succesvolle (nieuwe) business vrouw worden die persoonlijk en zakelijk sterk in haar schoenen staat;

=

Financiële zekerheid en doorbreken naar 50.000, 100.000 of zelfs het 10 voudige daarvan.

Waarom kiezen voor dit online business programma?

=

Op dit level werken zeer weinig online professionals en online ondernemers. Je laat direct jouw meerwaarde zien. Jij wéét de 'wat', de 'hoe' en 'met wie'. De complete  business strategieën. Dit gaat dieper dan 'business coaching' alleen en vind je nergens anders in deze samenstelling terug;

=

Doelgerichte training door High Level Business & Mindset Coach Daniëlle Leuvering en andere gerenommeerde experts om jou als dé expert aan de top te zetten;

=

Exclusief en uniek samengestelde certificeringsprogramma waarin je de '7 Figures Growth Strategy®' methode leert zodat jouw bedrijf (en die van jouw klanten) flink groeien. Anything is possible.

=

UNIEK IN DE MARKT: de beste en meest complete strategische kennis op het gebied van marketing-, sales-, en overall online business groei. Hierdoor onderscheid jij je direct van anderen waardoor klanten niet eens meer hoeven te twijfelen om 'ja' te zeggen tegen jou.

Graag gaan we met je aan tafel. In dit, uiteraard kosteloze, gesprek geven we eerlijk aan of het programma geschikt is voor jou.

Herken jij dit? Je …

R

Mist nog diepgaande kennis op het gebied van online marketing en online ondernemen;

R

Hebt het gevoel dat je veel meer te geven hebt dan dat er op dit moment uitkomt. Je weet nog niet precies waar je kracht en toegevoegde waarde ligt;

R

Wilt een hogere omzet en financiële vrijheid;

R

Hebt al diverse trainingen gedaan, maar toch kun je nog te weinig met die kennis omdat het allemaal losse 'stukjes' in je hoofd zijn. Je kunt de 'complete puzzel' nog niet leggen om flink door te groeien op de manier zoals jij wilt;

R

Kunt nu niet verder groeien met je bedrijf en zit vast in het uurtje-factuurtje model;

R

Wilt nog meer groeien zonder knetterhard te blijven werken;

Als je niet het heft in eigen hand neemt:

=

Word je ingehaald door anderen die wel naar een hoger level groeien;

=

Zullen klanten, als gevolg daarvan, eerder voor iemand anders kiezen;

=

Blijf je struggelen om door te groeien met je bedrijf;

=

Blijft het een chaos in je hoofd aan kennis die je niet op de meest effectieve manier toepast;

=

Blijf je tegen een inkomensplafond aanhikken;

=

Haal je te weinig voldoening uit je leven. En krijg je een gebrek aan zingeving om van grotere betekenis te zijn.

Door je bedrijf naar het hoogste level te trekken, word jij dé expert in de 'online business' sector waar klanten naar hunkeren.

 

Als Online Business Expert ben jij die high level ondernemer en sparringpartner die snel schakelt. Jij ziet én grijpt kansen die je anders nooit had gezien en gegrepen. Je zet het direct in jouw bedrijf in. Daardoor straal jij die expert uit en weten klanten direct dat ze bij jou moeten zijn. 

"In plaats van allerlei losse trainingen, koos ik voor dit programma. Het is zo compleet, alles zit erin."

"Mijn online bedrijf was nooit zo’n succes geworden zonder dit programma."

Wat zijn de voordelen van het opdoen van online business kennis

Hebt je eigen 'marketing leadmachine' en trekt daarmee continu klanten aan tegen een hoog tarief;

Ziet de complete ‘puzzel’, het strategische geheel van online ondernemerschap, en vertaalt dat naar de uitvoering. Je hebt daarmee direct impact op het succes van je eigen bedrijf en dat van je klanten;

Zet jezelf stevig in de markt als Online Business Expert®. Je wordt onweerstaanbaar aantrekkelijk zodat klanten niet eens hoeven te twijfelen om 'ja' te zeggen tegen jouw aanbod;

Gaat volledig werken vanuit passie en helpt  droomklanten;

Zet jezelf aan de TOP. Je weet precies hoe jij je moet onderscheiden in de markt;

Zet je eigen aanbod, groei-traject of (online) programma vol trots in de markt;

Zit daarmee snel vol met klanten en wordt uitstekend betaald door het vragen van hogere tarieven;

Ziet nieuwe en grote kansen en mogelijkheden voor jezelf en voor je klanten;

Ontdekt je passie en verborgen talenten en zet ze 100% in;

Brengt jouw bedrijf naar ‘the next highest level’ en neemt jouw expertpositie in, wat jouw volgende groeistap weer mogelijk maakt.

Groei maximaal in winst en vrijheid
met jouw Online Business

 

Al mijn kennis en ervaring van de afgelopen jaren ter waarde van ruim
€ 100.000,-
geef ik aan jou door tijdens dit programma!

Tijdens dit programma leer je exact hoe je op hoog niveau online bedrijven bouwt en daarmee meer dan goed verdient. Je bouwt je eigen 'lead machine' op en trekt continu jouw ideale klanten aan.

“Online Business Jaarprogramma”

Tijdens dit jaartraject leer je de beproefde ‘7 Figure Growth Strategy®’, zodat jij het complete strategische business plan weet uit te voeren voor bedrijfsgroei naar een miljoen.

We duiken in het diepste niveau in online marketing, social media, communicatie, sales, financiën, business strategieën en projectmanagement. De kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan bij gerenommeerde coaches in binnen- en buitenland leer jij tijdens dit programma. En niet alleen dat. Ik leerde overal ‘losse flodders’. Dat zorgde voor onoverzichtelijkheid en het niet efficiënt en effectief kunnen opbouwen van bedrijven. Deze ‘losse flodders’ heb ik gebundeld en omgevormd tot mijn eigen methode genaamd de ‘7 Figures Growth Strategy®‘.

Je leert met deze methode hoe je de complete puzzel van online ondernemen legt. Dit vind je nergens anders in deze vorm terug. Daarom is dit certificeringsprogramma uniek.

Je weet precies hoe je ideeën effectief opzet. Daardoor ga jij jouw aanbod sterk in de markt zetten. Door dit programma ken je alle strategieën en zet ze op jouw eigen manier succesvol in de markt.

Je wordt op het hoogste niveau getraind zodat jij jouw klanten weer op het hoogste niveau helpt. Niet alleen op zakelijk vlak maar ook op vlak van persoonlijke ontwikkeling. Zakelijk succes valt of staat met persoonlijke ontwikkeling. Daarom werken we ook samen met meerdere topexperts die jou tijdens dit programma op beide vlakken begeleiden. Ik geloof namelijk in het bundelen van krachten en expertises. Dit maakt dit programma ook uniek. Een hoge kwaliteit leveren, persoonlijk betrokken zijn bij onze klanten staat 200% voorop. Jij staat voor ons op nummer 1!

"Ik kan mijn ambitieuze, high-level klanten nu echt bieden wat zij nodig hebben om te groeien."

"Binnen 3 maanden na de start van het programma had ik zoveel klanten dat ik vol zat. "

Praktisch & resultaatgericht

Wat het programma typeert is dat deze heel resultaatgericht en praktisch is. Ik geloof namelijk dat je alleen iets leert door het toe te passen in de praktijk. Dus in je eigen bedrijf. Er zit namelijk een groot verschil tussen iets weten en iets toepassen. Daarom pas je wat je leert direct toe in je eigen bedrijf zodat je direct vanaf de start al nieuwe klanten aantrekt en je omzet vergroot.

Inhoud en mogelijkheden van het Online Business programma

Tijdens dit programma krijg je toegang tot een exclusieve besloten online leeromgeving. 

In 9 modules gaan we flink de diepte in op alle cruciale onderdelen zodat jij die expert wordt aan de top van de branche. Je ondersteunt, adviseert en/of coacht, en hebt impact op het succes van jouw klanten.

Bekijk de video hieronder voor een uitgebreid overzicht wat je tijdens het programma kunt verwachten van de inhoud.

Eerste kwartaal

Marketingstrategie – Branding & Contentmarketing
Na deze trainingen heb jij het marketingplan, de contentstrategie, lancering en funnel scherp. Je zet op de meest effectieve manier verdienmodellen in de markt.

Strategische marketing (online en offline)

Om een business succesvol op te bouwen is het nodig om de juiste klanten aan te trekken. Om dat goed te doen pas je verschillende marketingstrategieën toe. Welke strategieën zijn er mogelijk? Hoe werken deze strategieën? En hoe zet je ze slim in? Dit en nog veel meer komt allemaal in deze module aan bod.

Tijdens deze module leer je alle ins en outs op vlak van o.a.:

 • Online marketing
 • Marketingstrategieën
 • Marketingplan opstellen
 • Listbuilding
 • Contentmarketing
 • E-commerce
 • Events
 • Webinars
 • Marketingstrategieën voor high level ondernemers
 • De tools & technieken die erbij komen kijken
 • En krijg je de laatste updates op vlak van marketing

Converterende salesfunnels & lanceringen

Om de juiste klanten sneller en met meer gemak te converteren maak je gebruik van doordachte salesfunnels en strategische lanceringen. Hoe zit een strategische funnel precies in elkaar? Hoe bouw je technisch een funnel? Hoe zet je strategisch een goede lancering op? Wat komt er allemaal bij kijken zodat de juiste klanten worden aangetrokken en overgaan tot aankoop? Dit en nog veel meer komt allemaal in deze module aan bod.

Tijdens deze module leer je alle ins en outs op vlak van o.a.:

 • Succesvol lanceren
 • Lanceringsplanningen maken & uitvoeren
 • Strategisch sterke salesfunnels bouwen
 • Doordachte salespages maken
 • Statistieken bijhouden
 • High-end funnels & lanceringen ontwerpen
 • De tools & technieken die erbij komen kijken

Impactvolle contentmarketing

Een goede marketing valt of staat met goede en relevante content. Wat is contentmarketing? Welke strategie gebruik je in contentmarketing? En hoe pas je het óh zo krachtige storytelling toe met de juiste strategie? Dit en nog veel meer komt allemaal in deze module aan bod.

Tijdens deze module leer je alle ins en outs op vlak van o.a.:

 • Contentmarketing
 • Neuromarketing
 • Storytelling
 • Contentmarketingplan opstellen
 • Content op websites optimaliseren
 • High level contentmarketing strategie

Tweede kwartaal

Social Media – Sterke Branding
Na deze trainingen heb je de branding en social media strategie helder. Je bent continu op de beste manier onderscheidend zichtbaar in de markt en trekt goedbetalende klanten aan.

Social media & advertising

Een van de gemakkelijkste en snelste manieren van dit moment is het inzetten van social media. Wat moet je doen om er resultaat uit te halen? Met welke belangrijke aspecten moet je rekening houden om de juiste klant aan te trekken? Hoe zet je contentmarketing goed in? Hoe analyseer je, scherp je aan en laat je de business groeien? Dit en nog veel meer komt allemaal in deze module aan bod.

Tijdens deze module leer je alle ins en outs op vlak van o.a.:

 • Social media strategie opzetten
 • Content voor social media posts 
 • Social media continu resultaatgericht inzetten
 • Crossmedia marketing
 • Statistieken bijhouden
 • Social media analyseren en evalueren
 • Aanscherpen aan de hand van analyses
 • De tools & technieken die erbij komen kijken

Sterke branding

Een bedrijf wordt onweerstaanbaar doordat het een sterk merk is. Een sterk merk valt of staat met een goede branding. Wat is een sterk merk? Hoe zit dat precies in elkaar en wat komt erbij kijken? Aan welke voorwaarden voldoet een sterk merk? En hoe zet je een merk onderscheidend en strategisch sterk in de markt? Dit en nog veel meer komt allemaal in deze module aan bod.

Tijdens deze module leer je alle ins en outs op vlak van o.a.:

 • Wat belangrijk is bij het bouwen van een sterk merk
 • Brand essence & strategy
 • Brand communication
 • Brand identity
 • Branding touchpoints
 • Corporate identity

Derde kwartaal

Knettergoede Sales – Business- & Projectplan
Na deze trainingen heb jij het salesplan helder en weet je precies hoe je online bedrijven opschaalt.

Knettergoede sales

Versterk je marketing door een knettergoede salesstrategie. We gaan de diepte in met sales. Hoe verkoop je makkelijk jouw nieuwe aanbod aan je klanten? Hoe ga je om met bezwaren? Wat zijn belangrijke acties voor en na een sale? En hoe zorg je voor een goede planning en continue stroom aan klanten? Dit en nog veel meer komt allemaal in deze module aan bod.

Tijdens deze module leer je alle ins en outs op vlak van o.a.:

 • Je eigen aanbod creëren
 • Je eigen online leeromgeving bouwen
 • Salesstrategieën en -processen
 • Presales
 • Aftersales
 • Salesgesprekken
 • Optimalisatie salesprocessen
 • Optimalisatie marketingprocessen n.a.v. de salesanalyse
 • Snelle winacties
 • Statistieken
 • Laatste ontwikkelingen op het gebied van sales
 • High end sales
 • Betaalprocessen
 • De tools & technieken die erbij komen kijken

Business- en projectplan

De basis van een succesvol bedrijf start met een doordacht plan. Leer alle facetten van een goed business- en projectplan. Welke businessmodellen zijn er? Blijf je in de uitvoering of ga je meer richting advisering en coaching met behulp van je eigen aanbod of (online) programma? Is het (financieel) realistisch en haalbaar? Hoe werk je efficiënt met doordachte projectplanningen? En hoe breek je door je omzetplafond heen? Dit en nog veel meer komt allemaal tijdens deze module aan bod.

Tijdens deze module leer je alle ins en outs op vlak van o.a.:

 • Businessmodellen
 • Financieel doel & plan
 • Opbouw van businessmodellen
 • Kansen in de markt
 • Projectmanagement
 • Procesbeschrijvingen
 • De tools & technieken die erbij komen kijken

Vierde kwartaal

Aansturen Op Cijfers – Leiderschap & Krachtig Coachen
Na deze trainingen heb jij grip op financiële groei en weet je hoe je de omzet bereikt waar je van droomt! Je neemt je leiderschap en begeleidt je klanten op de juiste manier door ze krachtig te coachen.

Aansturen op cijfers

Door bewust bezig te zijn met de cijfers van je bedrijf weet je precies hoe je door je inkomensplafond heen breekt. Dit is cruciaal en mag je niet overslaan in het ondernemerschap. Test, meet, analyseer en stuur aan op de cijfers om naar het volgende niveau te groeien. Dan pas kun je de conversie of winst omhoog krijgen. Dit en nog veel meer komt allemaal in deze module aan bod.

Tijdens deze module leer je alle ins and outs op vlak van o.a.:

 • Cijfers analyseren die je de afgelopen maanden hebt bijgehouden van de funnels
 • Inkoop & verkoop; het draait om winst
 • Waar kan bespaard worden?
 • Wat is de winst en waar kan geoptimaliseerd worden?
 • Wat is de status van het financiële plan?
 • Analyseren en aanscherpen op basis van strategieën
 • Aansturen op cijfers
 • De tools & technieken die erbij komen kijken

Leiderschap & krachtig coachen

Ook jouw klanten hebben te maken met moeilijke periodes. Momenten dat ze minder richting en focus hebben. Hoe kun je ze tijdens dit proces helpen om weer in de flow te komen? Je bent hierdoor een professional die op elk niveau meeleeft, meedenkt en voor een boost zorgt. Een A-player en een leider. Je zorgt voor verandering en groei.

Tijdens deze module leer je alle ins en outs op vlak van o.a.:

 • Krachtig coachen
 • De leiding nemen
 • Klant helpen bij het behouden van focus

Aan het einde van dit programma heb jij jouw aanbod sterk in de markt staan. En daarmee trek je de leukste en goedbetalende klanten aan.

"Daniëlle is zo motiverend. Je wilt er gewoon voor gaan als je naar haar luistert. "

"Ik ben nu echt een sparringpartner en denk met mijn klanten mee over hun bedrijfsgroei. "

Inhoud van het programma

Wat kun je nu precies verwachten en wat zit er allemaal in?

=

Je krijgt toegang tot een exclusieve leeromgeving met videolessen. Hierin zit alle kennis en ervaring die Business Strateeg Daniëlle Leuvering de afgelopen jaren heeft opgedaan t.w.v. € 100.000,-;

=

Je wordt getraind door Daniëlle Leuvering, gecertificeerd High Level Business Coach en andere topexperts om jouw kennis naar een high level te brengen zodat jij je aan de top van de branche positioneert;

=

Checklist & werkdocumenten t.w.v. € 2000,-;

=

Toegang tot de Technische Business Expert Tool Database en toegang tot persoonlijk technisch support t.w.v. € 1297,-;

=

Toegang tot een exclusieve besloten community. In deze groep kun je al je vragen stellen en ervaringen delen met andere ambitieuze vrouwelijke ondernemers. Het is jouw veilige haven waar je altijd terecht kunt;

=

Je wordt opgenomen in de database, zodat ondernemers die een Online Business Expert zoeken, jou gemakkelijk vinden. Daardoor vergroot je je kans op topklanten;

=

Het certificaat ‘Online Business Expert’ op jouw eigen naam, welke je in al je marketing- en communicatie-uitingen mag gebruiken;


Bonussen

 

Trainingen door top experts t.w.v. € 5000,-

Bij dit waardevolle programma, waar je levenslang veel profijt en plezier van hebt, ontvang je de volgende COMPLETE bonustrainingen.

Mirjan van der Meijden

Online leeromgevingen en websites bouwen

Zet succesvol jouw online programma en website op

"Bij deze de cursus bouw je eigen leeromgeving afgerond. Fijn dat de programma's ook goed en duidelijk worden uitgelegd wat je er allemaal mee kunt. Waardevolle training!"
- Mandy Peters Rit -

De inhoud van dit programma biedt jou de mogelijkheid om op de snelste manier door te groeien met je bedrijf

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Online Business programma - Online

Ben jij ambitieus en wil jij doorbreken naar een goede omzet? Wil je de kennis zelf tot je nemen en opgenomen lessen volgen? Dan is de 'online' de beste en voordeligste beslissing voor jou.

Heb je interesse in het 'online' traject? Wacht dan niet te lang en plan een vrijblijvend gesprek in.

Online Business programma - 1 op 1 met Daniëlle Leuvering

Ben jij ambitieus en wil jij doorbreken naar een omzet van 1 ton tot een miljoen? Wil jij individueel aan de slag en sneller grote stappen zetten door 1 op 1 begeleiding van Daniëlle Leuvering? Dan is de '1-op-1' keuze de beste beslissing voor jou. Let op, alleen voor een selectief aantal ambitieuze ondernemers is dit mogelijk. Prijs op aanvraag en wordt na een persoonlijk gesprek met Daniëlle toegelicht. Alleen wanneer je in aanmerking komt voor dit 1 op 1 traject.

Heb je interesse? Wacht dan niet te lang en plan een vrijblijvend gesprek in. Het aantal plaatsen is zeer beperkt.

 

"Het programma heeft alles in zich. Misschien zelfs wel meer dan ik oorspronkelijk dacht te zoeken. "

"Ik heb ontdekt dat online marketing mijn ding is en ben me daarin gaan specialiseren. Daar sta ik nu echt voor."

Je investering in jouw Online Business groei

Wat wordt er van jou verwacht?

=

Jouw volledige commitment om je talenten 100% in te zetten om het maximale uit jezelf en je klant(en) te halen;

=

Dat je verantwoordelijkheid neemt;

=

Dat je actie neemt, ook al vind je het spannend;

=

Dat je gaat voor het leveren van een zéér hoge kwaliteit aan je klanten;

=

Dat je leergierig bent en open staat voor ontwikkeling;

=

Dat je lef en doorzettingsvermogen hebt;

=

Dat je coachbaar bent en open staat voor zakelijke en persoonlijke groei;

Wil jij je Online Business maximaal laten groeien in winst en vrijheid?

Graag gaan we met je aan tafel. In dit, uiteraard kosteloze, gesprek geven we eerlijk aan of het programma geschikt is voor jou.

Garantie

Wij staan volledig garant voor de kwaliteit van dit programma. Mocht na 1 week blijken dat dit programma niet aan je verwachtingen voldoet, dan krijg je het betaalde bedrag terug. Dit na teruggave van al je materialen en op een niet-restitueerbaar bedrag van € 397,- voor administratie- en overige gemaakte kosten na. Ben je niet tevreden, geef dit dan uiterlijk op de 7e dag aan nadat je toegang tot de leeromgeving hebt gekregen.

Wil jij jouw online bedrijf zo laten groeien dat je er maximaal van kunt leven in vrijheid en geld?

Graag gaan we met je aan tafel. In dit, uiteraard kosteloze, gesprek geven we eerlijk aan of het programma geschikt is voor jou.

Been there done that - Wie is Daniëlle Leuvering?

Ooit stond ik zelf op het punt waar jij nu staat. Ik wist en voelde dat ik veel meer te geven had dan dat er uitkwam. Ik voelde dat ik zelf nog zo veel meer wilde groeien en dat ik daar ook anderen bij wilde helpen. Maar ik wist niet hoe.

Ik startte als VA en groeide al snel door naar een hoogwaardige vA-player. Een strategische sparringpartner waar klanten enorm behoeften aan hadden. Daarna groeide ik door naar Online Business Manager. 

Toch zei een stem in mij dat ik meer wilde. Maar ik wist niet wat. Tot iemand aan mij iets vroeg. Werd getriggerd om nóg meer uit mezelf te halen als Business & Mindset Coach. Ook al was dat súper eng. En moest ik enorm uit mijn comfortzone.

Die stap heeft mijn leven nog meer verrijkt. Ik ontdekte hoeveel meer ik nog in mij had. En dat je nóóit op je top van je kunnen leeft. Je kunt altijd weer een stap dieper en verder gaan.

En bij die stappen help ik je. Zodat jij een nieuwe business vrouw wordt die zakelijk én persoonlijk sterk in haar schoenen staat.

Waar ik 200% voor ga?
Dat je
ten volle je leven zinvol leeft door te ontdekken wie je in essentie bent. Te kiezen voor jezelf en wat je écht gelukkig maakt. Loslaat wat je niet meer dient. Groeit en ontwikkelt. Je talenten naar boven haalt. Naar je top van je kunnen gaat. Alles eruit haalt wat erin zit. Zodat je leeft vol energie. Blijdschap en voldoening ervaart. Bewust leeft. In balans. Met innerlijke rust. En aandacht voor wat echt belangrijk is: Jezelf en je geliefden.

Haal het maximale uit life en business. Leef vol innerlijke vrede, en zingeving.

Dit is mijn vuur!

Want ik weet dat er nog veel meer in jou zit dan dat er nu uitkomt. En die liefdevolle schop onder je kont geef ik je. Gegarandeerd!

 

 

Direct starten?

Vraag hier het gratis intakegesprek aan zodat we samen bepalen of dit programma voor jou geschikt is.

Graag gaan we met je aan tafel. In dit, uiteraard kosteloze, gesprek geven we eerlijk aan of het programma geschikt is voor jou.

Je favoriete online professionals

Je kan een lijst van deze professionals naar jezelf mailen.