Gratis online trainingen vol tips en inspiratie zodat jij

als online ondernemer succesvol naar de TOP groeit.

Gratis online training: 'Start je online bedrijf vanuit huis!'

Speciaal voor ambitieuze aankomende virtueel assistenten die hun bedrijf vanuit huis willen opbouwen. Met dit webinar laat ik je zien hoe jij een succesvol bedrijf opbouwt naast je gezin/privé leven. Het is NU tijd om jouw leven op jouw voorwaarden in te richten!

Dinsdag 22 oktober om 20:00 uur.

Gratis online training: 'Maak een vliegende start als VA ook al sta je nog aan het begin'

Speciaal voor ambitieuze aankomende virtueel assistenten die een diep verlangen hebben om vanuit huis een succesvol bedrijf op te bouwen. Zo kunnen zij werk, gezin & privé leven beter combineren en werken op de manier zoals zij dat willen. Hun talenten volledig tot bloei laten komen en gaan voor hun eigen geluk, dat is waar ze 100% voor gaan. Door deze training krijg jij dat duwtje in de rug om een vliegende start te maken, ook al sta je nog aan het begin.

Datum nog niet bekend, meld je nu alvast aan. 

Gratis online training: 'Vind je eerste klanten ook al heb je weinig ervaring'

Speciaal voor ambitieuze aankomende virtueel assistenten die hun bedrijf vanuit huis willen opbouwen. Met dit webinar laat ik je zien hoe jij een succesvol bedrijf opbouwt, ook al heb je weinig kennis en ervaring als ondernemer. Door het volgen van deze training zet jij de stap om de regie in eigen hand te nemen: werken op de manier zoals JIJ wilt!

Datum nog niet bekend, meld je nu alvast aan.

Gratis online training: 'Breek door naar een succesvol bedrijf zonder verlies van inkomen'

Speciaal voor ambitieuze aankomende virtueel assistenten die hun bedrijf
nog niet (volledig) hebben staan.

Breek door om je dromen waar te maken. Door het volgen van mijn gratis online training weet jij hoe je een succesvol bedrijf opbouwt op jouw voorwaarden. Ik vertel je hoe je start en wat het werken als virtueel assistent precies inhoud.

Datum nog niet bekend, meld je nu alvast aan