In 2018 kwam ze bij mij: Astrid van der Made van Succes met je Webshop heeft een bedrijf in e-commerce en werkte toen met 2 VA’s samen.

De groei in haar bedrijf was gestagneerd

Ze zocht een coach die haar zowel op business als op mindset vlak ging helpen om (financieel) door te breken en te manifesteren in haar leven en business waar ze zó naar verlangde. Dat jaar volgde ze een exclusief 1 op 1 traject bij mij en lichtten we haar hele bedrijf door. Van het samenwerken met haar team tot aan alle business strategieën en haar mindset.

Wil je succesvol doorgroeien met je bedrijf?

Dan is het belangrijk dat je de baas bent over je mindset i.p.v. dat je mind de baas is over jou.

Het jaar nadat we het 1 op 1 traject afsloten groeide haar bedrijf enorm hard. Ze heeft nu een team van 3 VA’s en 2 in loondienst. Alle 5 werken ze op afstand voor haar.

Ik ging erover in gesprek met Astrid van der Made

Tijdens de podcast vertelde ze over:

  • Hoe ze haar 1e VA vond en hoe de start van hun samenwerking was;
  • Waarom ze haar bedrijf met nog meer teamleden heeft uitgebreid;
  • Hoe de samenwerking op afstand haar bevalt. Ook met 1 teamlid die in Spanje woont;
  • Wat voor haar cruciaal is geweest in het bereiken van de volgende groeifase in haar bedrijf;
  • En wat de belangrijkste dagelijkse mindset is om continu moeiteloos een succesvol bedrijf en een gelukkig leven te manifesteren.

Beluister hier de podcast of bekijk hem op YouTube.

Succes met je VA-bedrijf?

Kies voor jezelf en manifesteer wat jij werkelijk wilt. Ik wens jou ook een succesvol (VA-)bedrijf.

Weet je even niet waar je moet beginnen? Volg dan eens 1 van mijn gratis trainingen. Je haalt er sowieso veel inspiratie uit, wat je ook kiest.

Deze raad ik je aan: Start je online bedrijf! Klik hier, meld je aan en je ontvangt bericht wanneer het webinar start.

Wil je geen aflevering van mijn podcast meer missen?

Abonneer je dan op je favoriete kanaal om de wekelijkse afleveringen te beluisteren.

Haal het mooiste uit vandaag en na vandaag,

Daniëlle

P.S.: Ben je er helemaal klaar voor om jouw klanten te helpen groeien met hun bedrijf? Kom er hier achter hoe je als virtueel assistent het bedrijf van jouw klant (en jouw VA-bedrijf) kunt laten groeien.

Niets is zo frustrerend als dat de groei van je bedrijf stagneert. Tip: word de baas over je mindset. Hoe? Je leest het in dit blog en kom erachter hoe je een snellere bedrijfsgroei creëert.

Speciaal voor ambitieuze vrouwen die in beweging willen komen om hun volle potentie naar boven te halen, heb ik een uniek programma ontwikkeld: "Vind je Gouden Bedrijfsidee als VA". Wil je weer vol geloven in jezelf? Ontdekken wat je diep van binnen zelf wil? Wil jij het mooiste uit je leven halen? Voor een leven vol zingeving, betekenis, balans en voldoening? Stap vandaag nog in en ga leven zoals jij wilt. Maak jouw grootste groeisprong ooit.

Ik hoop dat deze blog je inspireert om verder door te breken naar een succesvol bedrijf op jouw voorwaarden. En ik vind het tof als je hieronder een reactie achterlaat.

 

Handtekening

Wil jij een goedlopend bedrijf starten als Virtueel Assistent?

Bekijk dan hoe we jou helpen om een echte ondernemer te worden. Klik hier voor meer informatie over de opleiding tot Virtueel Assistent.

Je favoriete online professionals

Je kan een lijst van deze professionals naar jezelf mailen.