Virtual assistant gezocht? Online Business Expert gezocht? Waarom zou jij als ondernemer samenwerken met een online professional?

R

Ben je constant aan het werk? En heb je nauwelijks het gevoel dat je vrije avonden of weekend hebt?

R

Zou je je alleen maar bezig willen houden met de leukste zaken in je bedrijf (je passie), maar lukt dit niet omdat er te veel taken op je bord liggen?

R

Heb je terugkerende werkzaamheden die je graag automatiseert zodat je tijd overhoudt, maar je weet niet hoe?

R

Merk je dat je niet meer verder kunt groeien met je bedrijf omdat je kennis mist?

R

Wil je jouw bedrijf beter zichtbaar maken, maar kom je er gewoonweg niet aan toe om je bedrijf nog meer in beeld te brengen bij potentiële klanten?

R

Mis je een 'klankbord' als ondernemer en wil je een sparringpartner die jou echt begrijpt en je verder helpt om te groeien naar ‘the next level’?

Samenwerken met een vA-player (virtuele A-player) is dé oplossing!

Ben je op zoek naar een goede online professional? Wij zetten gratis je aanvraag uit in onze community met deskundige professionals . Zo houd jij je bezig met de belangrijkste zaken in je bedrijf en hoef je geen uren te zoeken!

Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang gratis een vragenlijst voor de aanvraag voor  jouw online professional. 

De grootste voordelen van samenwerken met een online professional:

=

Meer tijd, rust en focus om je te richten op je klanten en nieuwe plannen uit te werken;

=

Professionaliseer je bedrijf verder door het aanbrengen van meer structuur en overzicht;

=

Meer continuïteit waardoor de kwaliteit van dienstverlening omhoog gaat;

=

Efficiënter werken door taken te automatiseren;

=

Focus op klanten, doelen en strategie met bedrijfsgroei als resultaat;

=

Geen extra kantoorruimte nodig;

=

Geen risico omdat er geen dienstverband is;

=

Voel je ontzorgd door een online sparringpartner die met je meedenkt en actief taken uit handen neemt;

=

Werken AAN je bedrijf in plaats van IN je bedrijf;

=

Je krijgt meer energie door te doen wat je het liefste doet;

=

Betere balans tussen je werk en privéleven;

=

Kosten besparen en omzet verhogen;

=

Sneller doorgroeien naar ‘the next level’.

Is jouw passie je valkuil geworden?

Je bent ooit gestart als ondernemer omdat je een passie hebt. Je wilt met jouw talenten, expertise en ervaring de wereld een stukje mooier maken. Inmiddels heb je ontdekt dat ondernemen veel meer is dan alleen je missie volbrengen. Er komt zoveel bij kijken, echt het is nogal wat! Eigenlijk zou je je alleen maar willen focussen op het helpen van je klanten, maar je wordt overspoeld door al die andere taken. Soms zaken waar je weinig kennis van hebt. Of je komt gewoonweg tijd tekort waardoor je de balans verliest tussen werk en privé. Je vraagt je af hoe lang je hier zo nog mee door moet gaan. Als je niets verandert zal het altijd zo blijven, maar hoe ga je het veranderen?

Je hoeft niet alles zelf te blijven doen ook al denk je dat wel. Juist verre van dat. Echt, je kunt alleen verder groeien als je juist niet alles zelf blijft doen. Slim ondernemen is namelijk gericht zaken uitbesteden.

Hoe kan het ook? Virtual assistant gezocht! Online Business Expert gezocht!

Succes zit in het krijgen van meer (vrije)tijd, energie, plezier, focus, verdere professionalisering en meer omzet. Om verder te groeien is het belangrijk om niet alles zelf te blijven doen. Succesvol samenwerken met een virtueel assistent of online business expert, is dé oplossing voor verdere groei.

Ben je op zoek naar een goede online professional? Wij zetten gratis je aanvraag uit in onze community met deskundige professionals. Zo houd jij je bezig met de belangrijkste zaken in je bedrijf en hoef je geen uren te zoeken!

 Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang gratis een vragenlijst voor de aanvraag voor  jouw online professional. 

Wat is een virtueel assistent?

Een virtueel assistent is een zelfstandig professional die ondernemers op afstand, vanuit eigen locatie, ondersteunt in de groei van hun bedrijf. Een virtueel assistent is méér dan een assistent, ze is een échte online sparringpartner voor haar klanten. Een virtueel business professional. Ofwel een vA-player®. Een 'A-player' die jou begrijpt. Ze is zelf ondernemer en kan zich daardoor heel goed inleven in jouw ondernemersrol. Iedere VA heeft zo haar expertise. Hier kun je rekening mee houden bij het zoeken naar de juiste virtueel assistent die bij jou past.

Wat kun je uitbesteden aan een virtueel assistent?

Je kunt enorm veel uitbesteden. Besteed die taken uit die jij niet per se zelf hoeft te doen. Je kunt alles uitbesteden behalve taken waar jouw expertise voor nodig is. Nu denk je misschien dat dat er niet zo veel zijn. Maar niks is minder waar. En besteed taken uit die terugkerend zijn. De VA zal mogelijk uiteindelijk sneller in de taken worden dan jij waardoor je tijd bespaart. Die tijd gebruik jij weer voor jouw klanten en de ontwikkelingen en groei van jouw bedrijf.

Wat is een online business expert?

Een Online Business Expert (OBE) is een online marketing groei expert die kansen en mogelijkheden ziet. Speciaal voor ondernemers om te optimaliseren, versimpelen en te groeien. Een OBE richt zich specifiek op het versnellen van de groei door het aanscherpen van de (marketing) strategieën.

Een OBE kijkt samen met de klant naar de details in het bedrijf. Door te testen en experimenteren ga je samen op zoek naar de meest succesvolle methode. Wanneer deze gevonden is, zal deze zoveel mogelijk worden ingezet.

 

Hieronder noem ik een aantal voorbeelden van werkzaamheden die virtueel assistenten voor je uit handen kunnen nemen. Een online business expert kijkt daarbij ook op een dieper level strategisch met je mee.

1. Business management support
E-mailbeheer, het opzetten van een database, artikelen bestellen, bewaking van planningen, afspraken met klanten maken, alles regelen rondom de dienstverlening van de klant, opzetten van processen, online & offline events organiseren, contact met leveranciers onderhouden etc.
2. Marketing & social media support
Verzenden van nieuwsbrieven, social media berichten beheren en analyseren, advertenties inzetten, website bijhouden, social media profielen bijhouden, grafisch design, productlanceringen, meedenken in de opbouw van de e-maillijst, joint-ventures, SEO, websiteanalyses etc.
3. Sales support
Contact met potentiële klanten leggen, vragen beantwoorden in het verkoopproces, opvolging van offertes, bestellingen verwerken, referenties van klanten verzamelen, klachtafhandeling etc.
4. Communicatie support
Teksten schrijven en redigeren, contact met klanten onderhouden, enquêtes opstellen en afnemen, reageren op informatieverzoeken, beheer en planning communicatie uitingen, content publiceren, analyseren en optimaliseren etc.
5. Technisch support
Bouwen van webpagina’s, inrichten en koppelen van tools, bouwen van een online leeromgeving, websitebeheer, automatiseren van handmatige handelingen etc.
6. Financieel support
Facturatie, kosten inboeken, debiteuren- en crediteurenbeheer, statistieken bijhouden, budgetbewaking, btw-aangiftes verzorgen, bewaken financiële planning etc.

Waarom virtueel, dus online werken?

Het grote voordeel van online support is dat je geen werkplek in hoeft te richten. Je hebt dus geen extra kantoorruimte nodig, maar online werken heeft nog meer voordelen. Ieder werkt op een locatie waar hij zich prettig voelt en goed functioneert. Ook kies je beiden zelf de tijden waarop je werkt, namelijk op de momenten dat je het beste in je energie zit. Dit zorgt voor minder afleiding en geeft rust en meer focus. Door beiden te kiezen voor de beste omstandigheden, kies je voor het beste resultaat.

Wanneer starten met een VA of OBE?

Je kunt vanaf de eerste dag als ondernemer al starten met een VA of OBE. Je hoeft niet te wachten tot je succesvol bent. Integendeel. Onderneem slim en besteed gericht taken uit. En zet een groei expert in om sneller te groeien. Want al die kleine klussen kosten ook tijd en energie. Die kun je wel beter besteden. Ook als je al samenwerkt met een VA of online team kan het slim zijn om een extra virtuele assistent of online business expert aan je team toe te voegen als dat door bedrijfsgroei nodig is.

Hoe vind ik een goede VA of OBE?

Als gratis service bieden wij dat wij jouw aanvraag uitzetten naar onze getrainde en professionele virtuele assistenten en online business experts zowel in Nederland als daarbuiten. Zij staan te springen om jou te ontzorgen en als sparringpartner met je mee te denken op jouw weg naar ‘the next level’. Wil jij weten welke VA of OBE geïnteresseerd is om jou te helpen met groeien? Vul hier je gegevens in. Dan ontvang je gratis een vragenlijst. Je vult je gegevens in en wij zetten jouw aanvraag uit in de community van de VA Business Academy. Je krijgt gerichte reacties. Zo bespaar jij tijd met zoeken, want die kun je als drukke ondernemer wel beter besteden!

Virtual assistant gezocht? Online Business Expert gezocht? Wij zetten gratis je aanvraag uit in onze community met deskundige online professionals. Zo houd jij je bezig met de belangrijkste zaken in je bedrijf en hoef je geen uren te zoeken!

Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang gratis een vragenlijst om jouw aanvraag in te dienen. 

Wie ben ik?

Mijn naam is Daniëlle Leuvering. Ik ben gecertificeerd als Business Strateeg en Coach. Sinds 2007 heb ik drie succesvolle bedrijven opgezet en ken de ins and outs van het runnen van een winstgevend bedrijf. Dat het goed mogelijk is om succesvol taken uit te besteden, heb ik zelf ondervonden. Eerst zelf als VA en Online Business Expert, waardoor mijn klanten doorgroeiden naar ‘the next level’. Daarna door de samenwerking met mijn eigen dreamteam. En dat gun ik jou ook!

Je favoriete online professionals

Je kan een lijst van deze professionals naar jezelf mailen.