Vind je eerste klanten ook al heb je weinig ervaring als ondernemer

Datum volgt binnenkort, meld je nu alvast aan

Breek door om je dromen waar te maken. Door het volgen van mijn online training weet jij hoe je een succesvol bedrijf opbouwt op jouw voorwaarden.

Hier gaan we het over hebben:

R

De eerste stap bij het vinden van klanten;

R

De simpelste manier om klanten te vinden;

R

Waardoor je onweerstaanbaar aantrekkelijk wordt voor klanten ook al start je net;

R

Waardoor klanten voor jou kiezen i.p.v. een concurrent;

R

Hoe je zonder ervaring toch succesvol wordt;

Zorg dat je aanwezig bent, want er worden geen opnames gemaakt.

Zo hebben andere ambitieuze vrouwen de online training ervaren:

R

"F*ck it, ik ga het gewoon doen!" Mariska van Tongeren

R

"Dank voor de inspirerende sessie!. Kan ik mijzelf direct aanmelden voor de Business Boost Sessie?." Gisèle Rebel

R

"ik vond deze on line training heel erg up lifting! Soms heb je even die boost nodig om voor je dromen te gaan! The Sky is the Limit! Bedankt!" Claudia

R

"Daniëlle heel erg bedankt voor je tijd en aandacht. Je training heeft me weer een stapje verder gebracht.." Isabelle van der Post

R

"Bedankt voor het webinar, ik heb er superveel energie van gekregen." Mandy

Over Daniëlle

Daniëlle Leuvering is de NR1 business strateeg & coach voor ambitieuze vrouwen die een succesvol online bedrijf op het hoogste niveau willen opbouwen met balans tussen ambitie en hun gezin/privé leven.

"Daniëlle is de beste als het gaat om groeien
met volledige grip op bedrijfsgroei"

Ze was van kleins af aan al aan het onderzoeken hoe ze een business kon starten vanuit huis. Met het verkopen van parfum, gipsen handjes van baby’s en laserhelmen kon ze geen goede boterham verdienen. Uiteindelijk startte ze op haar 26e (4 weken na haar 1e bevalling) haar 1e officiële bedrijf. Binnen 6 maanden was ze al uit loondienst.

Acht jaar later startte ze met werken als virtueel assistent. Ze groeide binnen 2 jaar door naar een Online Business Expert met 80.000,- omzet met 27 uur per week. Ze kon het aantal aanvragen van ondernemers niet aan, zelfs niet toen ze haar eigen team met 2 VA’s had. Verder opschalen leek lastig tot ze haar ‘7 Figures Growth Strategy®’ methode ontdekte.

Door haar growthmindset ontwikkelt ze zichzelf voortdurend. Dat betekent dat ze continu opleidingen volgt in binnen- en buitenland bij top experts. In haarzelf investeren doet ze zodat ze de hoogste kwaliteit weer overdraagt aan ‘A-players’ en zij die top experts worden waar ondernemers om zitten te springen.

Sinds de start van de VA Business Academy is het bedrijf binnen 1,5 jaar gegroeid naar 8 personen met een omzet van meer dan een half miljoen. Inmiddels heeft ze meer dan 100 ambitieuze vrouwen succesvol geholpen om hun eigen High Level online bedrijf op te bouwen.

"Je bouwt je business om je lifestyle heen en niet je lifestyle om je business. Daarom help ik je graag om een succesvol online bedrijf op en uit te bouwen vanuit je hart en met grip op groei."

Je favoriete online professionals

Je kan een lijst van deze professionals naar jezelf mailen.