Vind je eerste klanten ook al heb je weinig ervaring

Maandag 12 augustus om 20:00 uur

Breek door om je dromen waar te maken. Door het volgen van mijn online training weet jij hoe je een succesvol bedrijf opbouwt op jouw voorwaarden.

Hier gaan we het over hebben:

R

De eerste stap bij het vinden van klanten;

R

De simpelste manier om klanten te vinden;

R

Waardoor je onweerstaanbaar aantrekkelijk wordt voor klanten ook al start je net;

R

Waardoor klanten voor jou kiezen i.p.v. een concurrent;

R

Hoe je zonder ervaring toch succesvol wordt;

Zorg dat je aanwezig bent, want er worden geen opnames gemaakt.

Zo hebben andere ambitieuze vrouwen de online training ervaren:

R

"Ik vond het een zeer interessant webinar. Ik was van begin tot eind geboeid." Maaike Vesper

R

"Bedankt Daniëlle, dit was heel waardevol om te horen." Brenda Staals

R

"Dankjewel Daniëlle voor wat je allemaal verteld en gedeeld hebt." Miranda van Dijk

R

"Bedankt voor je tijd! Echt leuk om dit webinar te volgen! Heel veel interessante informatie." Karin de Boer

R

"Bedankt voor het webinar, erg interessant en dat maakt mijn keuze alleen maar definitiever." Charlotte van Haren

Over Daniëlle

Daniëlle Leuvering is de NR1 business strateeg & coach voor ambitieuze vrouwen die een succesvol online bedrijf op het hoogste niveau willen opbouwen met balans tussen ambitie en hun gezin/privé leven.

"Daniëlle is de beste als het gaat om groeien
met volledige grip op bedrijfsgroei"

Ze was van kleins af aan al aan het onderzoeken hoe ze een business kon starten vanuit huis. Met het verkopen van parfum, gipsen handjes van baby’s en laserhelmen kon ze geen goede boterham verdienen. Uiteindelijk startte ze op haar 26e (4 weken na haar 1e bevalling) haar 1e officiële bedrijf. Binnen 6 maanden was ze al uit loondienst.

Acht jaar later startte ze met werken als virtueel assistent. Ze groeide binnen 2 jaar door naar een Online Business Expert met 80.000,- omzet met 27 uur per week. Ze kon het aantal aanvragen van ondernemers niet aan, zelfs niet toen ze haar eigen team met 2 VA’s had. Verder opschalen leek lastig tot ze haar ‘7 Figures Growth Strategy®’ methode ontdekte.

Door haar growthmindset ontwikkelt ze zichzelf voortdurend. Dat betekent dat ze continu opleidingen volgt in binnen- en buitenland bij top experts. In haarzelf investeren doet ze zodat ze de hoogste kwaliteit weer overdraagt aan ‘A-players’ en zij die top experts worden waar ondernemers om zitten te springen.

Sinds de start van de VA Business Academy is het bedrijf binnen 1,5 jaar gegroeid naar 8 personen met een omzet van meer dan een half miljoen. Inmiddels heeft ze meer dan 100 ambitieuze vrouwen succesvol geholpen om hun eigen High Level online bedrijf op te bouwen.

"Je bouwt je business om je lifestyle heen en niet je lifestyle om je business. Daarom help ik je graag om een succesvol online bedrijf op en uit te bouwen vanuit je hart en met grip op groei."