E-book in je inbox!

BELANGRIJK

Check je inbox én eventueel je SPAM map en markeer ons als vertrouwde afzender. (Het kan namelijk zijn dat jouw mailprovider ons als spam ziet en dat zou zonde zijn voor jouw nieuwe carrière kans).

Let op, het kan enige tijd (+/- 30 min.) duren voordat je het e-book ontvangt. Als je het daarna nog niet hebt ontvangen, stuur ons dan een mail: info@vabusinessacademy.nl. Wij staan voor je klaar!

Je ontvangt het eerste deel van mijn e-book direct in je mailbox. Ook deel ik mijn eigen verhaal met je waarin ik je vertel hoe ik mijn eigen bedrijf als Virtueel Assistent heb opgezet, naast mijn drukke gezin.

De komende dagen ontvang je ook deel 2 en 3 van het e-book met de video’s waarin ik je vertel hoe jij succesvol vanuit huis een nieuwe carrière opbouwt. Daarin vertel ik je o.a. hoe mijn inkomen met 237% steeg terwijl ik meer bij mijn kinderen was.

Ik raad je aan om alle 3 de delen te lezen en/of de video's te bekijken.

En daarna ik heb een speciaal cadeau voor jou. Je krijgt ook met regelmaat mijn gratis High Level Business Tips met waardevolle informatie.

Ik wens je alvast alle plezier, uitdaging, balans en vrijheid toe!

PS Wil je meer over mij weten en een kijkje in mijn leven nemen? Volg mij op Instagram, LinkedIn en like mijn Facebook pagina 🙂

Bewaren

Bewaren

 

© 2017-2020 VA Business Academy | info@vabusinessacademy.nl

Je favoriete online professionals

Je kan een lijst van deze professionals naar jezelf mailen.