125 werkzaamheden om vanuit huis ondernemers te ondersteunen

Ontdek hoe je met meer vrijheid en flexibiliteit een fijn inkomen kunt krijgen.

Steeds meer bedrijven en ondernemers zien de kansen van online waardoor Virtueel Assistenten steeds meer nodig zijn. Ontdek je mogelijkheden. Als Virtueel Assistent liggen de kansen voor het oprapen.

Herken jij je in het volgende? Wil jij:

  • meer vrijheid en meer flexibiliteit in je werk?
  • verzekerd zijn van meer inkomen?
  • meer uitdaging en afwisseling in je werk?
  • werk en gezin/privé leven beter gaan combineren?
  • meer bij je kinderen zijn?
  • zelf jouw werktijden indelen?
  • meer grip hebben op je ontwikkeling en je leven?

Vul dan hieronder je naam en e-mailadres in en download de 125 werkzaamheden waarmee jij vanuit huis ondernemers ondersteunt als zelfstandig Virtueel Assistent / Virtueel Business Professional  (Dit is hét beroep van de toekomst)

-- Meer dan 33.000 ambitieuze vrouwen zijn je inmiddels voorgegaan en hebben dit document gedownload --

125 werkzaamheden om vanuit huis ondernemers te ondersteunen

Ontdek hoe je met meer vrijheid en flexibiliteit een fijn inkomen kunt krijgen.

“Toen mijn jongste zoon ook naar de basisschool ging, kreeg ik meer vrije tijd. Deze tijd wilde ik benutten om mezelf verder te ontwikkelen. Dus ik ben op zoek gegaan naar wat ik nou eigenlijk écht wilde. Zoals mijn eigen talenten voor mezelf inzetten, want in mijn loondienstbaan zette ik me voor de volle 100% in, maar naar mijns inziens kreeg ik er niet voldoende voor terug.

Het mooiste zou zijn als ik mijn werk en mijn gezin nóg beter zou kunnen combineren. Het gesjees van school over de snelweg naar mijn werk was ik eigenlijk ook wel zat. Het gevoel overal op tijd te moeten zijn, op school en daarna op mijn werk, zorgde voor veel stress. Nu hoef ik alleen maar rekening te houden met de schooltijden, want ik heb de perfecte combinatie gevonden tussen deze werkzaamheden en mijn gezin.

Als ik mijn ontbijt niet op heb voordat de kinderen op school zijn, dan eet ik het daarna op en dan nóg kan ik om 9 uur beginnen. Ik heb geen last meer van files en ik dreig niet meer te laat te komen, want ik werk vanuit huis, terwijl de kinderen naar school zijn. Daarnaast zet ik mijn eigen kwaliteiten in voor mijn klanten en voor mijn bedrijf. Ik kies zelf waarin ik mij ontwikkel, wat ík wil leren en welke taken ik uit handen neem van mijn klanten.”

Wendy Jansen

Je favoriete online professionals

Je kan een lijst van deze professionals naar jezelf mailen.