Wat goed. Als ambitieuze vrouw wil je het maximale uit jezelf halen. Talenten inzetten die je nu nog niet 100% benut. Je wilt meer impact in de wereld hebben. Je bent klaar om je hart te volgen en te gaan doen waar je ontzettend blij van wordt.

Je hebt drive, doorzettingsvermogen en laat je niet snel uit het veld slaan. Je houdt van uitdaging, actie en ontwikkeling. Je staat voor een hoge kwaliteit, professionaliteit en legt makkelijk contact met andere ambitieuze mensen.

Je durft te investeren in jouw kennis en ontwikkeling. Je gaat voor een succesvol bedrijf als een vA-player® (virtuele A-player) die op een hoog niveau ondernemers ondersteunt en meedenkt als een sparringpartner.

Je weet één ding zeker. Je wilt het nu anders gaan doen …

… en dat is mooi! Ik kijk ernaar uit met je mee te denken over:

  • hoe jij jouw VA-bedrijf op zo’n manier vormgeeft dat het moeiteloos te combineren is met je gezin;
  • hoe jij een succesvolle start maakt;
  • welke stappen jij nú zet of gaat zetten om verder te komen.

Waarom ik hier zo’n zin in heb? Omdat ik het je zó gun om het maximale uit jezelf te halen. Net zoals ik dat heb gedaan, want "oh boy" wat heeft dát mijn leven verrijkt!

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen en adviseren, is het fijn als ik alvast wat van je weet. Wil je onderstaande vragen beantwoorden? Het kost je ongeveer 10 minuten van je tijd en levert je straks veel op want dan kan ik mij helemaal richten op JOU. Je krijgt 30-45 min mijn onverdeelde en professionele aandacht.

Ik ga zorgvuldig om met jouw gegevens. En uiteraard is ons gesprek vrijblijvend.

Na het invullen van het formulier ontvang je een e-mail met de link naar mijn online agenda. Daar kun je zelf een geschikte dag en tijd uitkiezen wat jou het beste uitkomt.

Tip: wacht niet te lang met invullen, het aantal plaatsen is beperkt!

dit veld niet invullen s.v.p.

Nadat je jouw antwoorden verstuurt, ontvang je van mij een bevestigingsmail met verdere informatie. Je ontvangt de link naar mijn agenda waar je jouw afspraak kan plannen. Op naar meer vrijheid, uitdaging, voldoening en waardering! Ik kijk ernaar uit je te spreken!

Enthousiaste & ondernemende groet,

Bewaren Bewaren

© 2017 VA Business Academy in Nederland & België | info@vabusinessacademy.nl

Je favoriete online professionals

Je kan een lijst van deze professionals naar jezelf mailen.