Het was maandagochtend. Na mijn ochtendwandeling met onze hond pakte ik een lekkere kop thee en opende mijn laptop.

Vacature Virtueel assistent

Op Google typte ik 'vacature Virtueel Assistent' in. Al snel kwam ik op sites waar je vacatures vindt. Ik meldde me aan om op de hoogte gehouden te worden van vacatures voor Virtueel Assistenten.

De weken erna ontving ik regelmatig e-mails die linkten naar vacatures voor VA's. Elke keer werd mijn nieuwsgierigheid gewekt en opende ik gretig mijn e-mail, om vervolgens diep teleurgesteld te worden.

Want wat ze vroegen kwam niet overeen met wat een Virtueel Assistent werkelijk allemaal kan. Of het was een opdracht als fulltimer in verkapt loondienstverband. Of ze boden maar €25 per uur.

Als je werkelijk aan de slag wilt als Virtueel Assistent en zo gaat zoeken op internet, krijg je:

  1. Nooit een goed beeld van de potentie van het werken als Virtueel Assistent;
  2. Een minderwaardigheidscomplex omdat de waarde die je als VA brengt, niet te vergelijken is;
  3. Het gevoel dat je toch vast blijft zitten om voor een 'baas' te werken;
  4. De indruk dat je hier geen goed inkomen mee op kunt bouwen, wat minstens het dubbele van loondienst zou moeten zijn.

Laat ik het hier even uitleggen.

Een Virtueel Assistent is een online professional die op afstand bedrijven ondersteunt in de groei van het bedrijf. Dat kan zijn op het gebied van office, marketing, communicatie, sales, techniek, financiën, HR, en ga zo maar door. Je bent geen assistent die alleen administratieve of secretariële taken zou kunnen uitvoeren. Die indruk zou je wel kunnen krijgen, en dat doet afbreuk aan de inmiddels wereldbekende VA-term.

Wat sommige bedrijven van jou vragen als Virtueel Assistent

Sommige bedrijven zoeken Virtueel Assistenten die fulltime onder hun voorwaarden voor het bedrijf willen werken. En voor een tarief van €25 per uur. Met andere woorden, dan ben je in een verkapt loondienstverband. Je bent geen eigen baas, want zij bepalen de voorwaarden. Je loopt het risico dat je werkgeverspremies achteraf moet betalen vanwege het verkapte loondienstverband. En je wordt als ZZP'er zwaar onderbetaald. Sterker nog, dan ben je nog goedkoper dan iemand in loondienst waarvoor een werkgever werknemerspremies moet afdragen.

Kortom, zoek vooral NIET online naar vacatures voor Virtueel Assistenten als je:

  • Voelt dat je leuker werk wilt doen waar je veel energie van krijgt;
  • Wilt werken op de dagen en tijden die jou uitkomen voor een betere balans tussen werk en privé;
  • Jezelf flink wilt ontwikkelen;
  • Graag eigen baas wilt zijn en goed wilt verdienen.

Je hebt helemaal geen vacatures voor Virtueel Assistenten op het internet nodig om klanten te krijgen. Sterker nog, blijf daar ver weg van. Maar creëer je eigen marketingmethode waardoor klanten jou weten te vinden en NAAR JOU TOEKOMEN.

Niet moeilijk

Dat is helemaal niet moeilijk, al vinden de meeste mensen dat wel. En dat is heel logisch als je aan het begin van je ondernemerschap staat. Dat hoort erbij.

Het allerbelangrijkste is dat jij helder hebt WAT je gaat doen en voor WIE. Want dat is wat anderen onthouden. En zo komen ze bij jou terug of verwijzen ze door naar andere ondernemers die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Als je wilt starten met ondernemen, is het fijn als je met een professionele coach voor Virtueel Assistenten kunt sparren die je daarbij helpt. Die precies jouw potentie ziet. Die jou laat zien waar je blinde vlekken liggen. Zodat je daarna je verdienmodel helder hebt: 1. Wat je gaat doen 2. Voor wie je gaat werken 3. Welke tarieven je gaat vragen.

Dus schakel hier hulp voor in.

Hoe sneller jij dit helder hebt, hoe sneller klanten straks bij jou aankloppen en jij geniet van jouw bloeiend bedrijf 🙂

Wil jij jouw verdienmodel als Virtueel Assistent heel graag helder hebben? Zodat je de beste start maakt met jouw eigen bedrijf? Is jouw antwoord ja, dan is dit voor jou perfect.

Je kunt nu een persoonlijke 1 op 1 ‘Verdienmodelsessie’ met mij boeken.

Tijdens deze sessie zoomen we in op al deze belangrijke punten en ontdek je hoe jij jezelf sterk in de markt zet met jouw bedrijf. We kijken naar wat jij werkelijk diep van binnen wilt, zodat je precies weet wat je gaat doen, wie je ideale klanten worden, en we kijken naar je tarieven.

Ook kijken we naar jouw persoonlijke blauwdruk vanuit Human Design, een populaire tool die inzicht geeft in jezelf en waar jouw potentie en unieke talenten liggen. Zo staat jouw bedrijf straks sneller succesvol omdat je vanuit jouw authentieke zelf je bedrijf opstart.

Ter voorbereiding krijg je 2 bonussen gratis erbij t.w.v.: €647,-.

  1. Toegang tot het volledige programma ‘Vind je Gouden Bedrijfsidee als VA’ t.w.v. €150,-.
  2. De training over Human Design en hoe jij jouw eigen unieke blauwdruk ontdekt t.w.v. €497,-.

Beide bonussen vormen de allerbeste basis voor de ‘Verdienmodelsessie’ zodat we de meeste waarde eruit halen die jij nu nodig hebt.

Deze persoonlijke individuele ‘Verdienmodelsessie’ met mij duurt 1,5 uur. Je kunt zelf kiezen voor online (dan hoef je zelf niet te reizen) of live op locatie (in Mierlo, vlakbij Eindhoven). Datum en tijd worden in overleg bepaald. Na je bestelling van deze sessie ontvang je persoonlijk bericht om dit samen af te stemmen en krijg je daarna toegang tot de 2 bonussen.

Ik kijk ernaar uit om samen in te tunen op jouw ondernemerspotentie en je te helpen om je verdienmodel helemaal uit te kristalliseren. Zo hoef jij niet op zoek naar vacatures voor VA's, maar weten klanten jou straks moeiteloos te vinden!

Het aantal plaatsen is beperkt. Heb je interesse? Boek dan hier nu je persoonlijke unieke ‘Verdienmodelsessie’ met mij en ik neem daarna persoonlijk contact met je op om onze afspraak in te plannen. Je boekt deze sessie nu voor slechts €147,- excl. btw en inclusief 2 bonussen t.w.v. €647,-.

>> Ja, ik wil een Verdienmodelsessie <<

Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je op het hoogste niveau te helpen. 🤗🤩

Warme groet,

Handtekening

PS. Heb je nog een vraag, mail me gerust 😉

Wil jij niet afhankelijk zijn van vacatures voor Virtueel Assistenten?

Ik kijk ernaar uit om samen in te tunen op jouw ondernemerspotentie en je te helpen om je verdienmodel helemaal uit te kristalliseren. Zo hoef jij niet op zoek naar een Virtueel Assistent vacature , maar weten klanten jou straks moeiteloos te vinden! Vraag hem hier direct aan.

Je favoriete online professionals

Je kan een lijst van deze professionals naar jezelf mailen.