Hi! Ik ben Daniëlle Leuvering, zakenvrouw, moeder en levensgenieter.

Oprichter van VA Business Academy en bedenker van de 7 figures growth strategy. Als business strateeg leg ik intuïtief snel een vinger op de zere plek. Ik help jou om je bedrijf stevig op- en uit te bouwen naar de top van jouw branche. Deze kennis en ervaring draag ik met veel passie en enthousiasme over aan andere online ondernemers.

Een A-player ben ik altijd geweest. Ik sta voor de hoogste kwaliteit en ga altijd voor het beste. Daarom blijf ik mezelf voortdurend ontwikkelen met opleidingen in binnen- en buitenland. Want alleen dan blijf ik het beste bieden om naar het allerhoogste level te groeien.

Mijn coaching stijl is tweezijdig. Liefdevol met een schop onder je kont om jou uit je comfortzone te laten komen. Want binnen je comfortzone groeit helemaal niks. Jouw groei is mijn genot. En geloof maar dat ik van genieten houd!

Naast ondernemen ben ik gek op mijn gezin. En je kunt me altijd blij maken met een overheerlijke latte en aardbeien met chocolade!

Bekijk hieronder de documentaire over Daniëlle's turbulente leven en succesvolle ondernemersreis. Of lees meer over Daniëlle, haar zoektocht, start en toekomstdroom.

Achter iedere sterke vrouw staat een krachtige man. En dat is Dennis.
Hij zorgt dat thuis alles op rolletjes loopt en vormt een anker binnen het bedrijf. Dennis belt alle (potentiële) klanten na. Hij is een verbinder en vraagbaak tegelijk. Denkt met je mee en kijkt echt naar wat je nodig hebt. Altijd eerlijk en goedlachs. Maar je moet wel van zijn haar afblijven!

Met haar wortels in het VA-schap heeft Fatima zich verder ontwikkeld tot groeimentor. Nu helpt ze andere ondernemers bewuste keuzes te maken die bij hen passen. Door echt te horen, zien en voelen wat de ander te zeggen heeft. Maar vooral ook wat niet gezegd wordt. Door een connectie aan te gaan vanuit oprechte interesse. En met het lef om juist die vragen te stellen die jou daadwerkelijk verder helpen.

Marieke is onze gestructureerde duizendpoot. Ze regelt alles achter de schermen op het gebied van opleidingen en events en is het aanspreekpunt voor alle externe leveranciers. Ze heeft oog voor kwaliteit en vindt persoonlijke aandacht erg belangrijk. Om te “ontspannen” heeft ze als hobby huizen opknappen en restylen.
Kortom, iemand om op (en mee) te bouwen.

Active Campaign, leeromgevingen en websites? Linda weet er wel raad mee! Zij zorgt dat alles ‘user friendly’ werkt. En is onze vraagbaak bij technische problemen. Zowel in het team als ook voor communityleden tijdens Q&A’s. Problemen oplossen vind ze het leukst. Hoe ingewikkelder, hoe beter. Deze drive heeft ze ook met sporten. Tennis, hardlopen, fietsen; Linda staat niet graag stil. Als sporter en als ondernemer.

Supercreatief, dat is Wendy. Ze schrijft teksten en maakt prachtige visuals. Kijk maar eens op Facebook of Instagram! Social media is echt haar domein. Hoewel ze zich ook prettig voelt in marketing. Inspiratie haalt ze uit muziek, boeken en films en ze schrijft notitieboeken vol met haar ideeën.

Als iets Kim haar hart sneller doet kloppen is het tekstschrijven en online marketing. Verhalen vertellen over allerlei kanalen heen. Jou raken met waardevolle content. En tegelijk werken aan online zichtbaarheid. Op het juiste moment, op de juiste plaats. Die puzzel kloppend maken vindt ze een geweldig mooie uitdaging.

Je favoriete online professionals

Je kan een lijst van deze professionals naar jezelf mailen.