Hi! Ik ben Daniëlle Leuvering, zakenvrouw, moeder en levensgenieter.

Oprichter van VA Business Academy en bedenker van de 7 figures growth strategy. Als business strateeg leg ik intuïtief snel een vinger op de zere plek. Ik help jou om je bedrijf stevig op- en uit te bouwen naar de top van jouw branche. Deze kennis en ervaring draag ik met veel passie en enthousiasme over aan andere online ondernemers.

Een A-player ben ik altijd geweest. Ik sta voor de hoogste kwaliteit en ga altijd voor het beste. Daarom blijf ik mezelf voortdurend ontwikkelen met opleidingen in binnen- en buitenland. Want alleen dan blijf ik het beste bieden om naar het allerhoogste level te groeien.

Mijn coaching stijl is tweezijdig. Liefdevol met een schop onder je kont om jou uit je comfortzone te laten komen. Want binnen je comfortzone groeit helemaal niks. Jouw groei is mijn genot. En geloof maar dat ik van genieten houd!

Naast ondernemen ben ik gek op mijn gezin. En je kunt me altijd blij maken met een overheerlijke latte en aardbeien met chocolade!

Bekijk hieronder de documentaire over Daniëlle's turbulente leven en succesvolle ondernemersreis. Of lees meer over Daniëlle, haar zoektocht, start en toekomstdroom.

 Achter iedere sterke vrouw staat een krachtige man. En dat is Dennis.
Hij zorgt dat thuis alles op rolletjes loopt en vormt een anker binnen het bedrijf. Dennis spreekt alle (potentiële) klanten. Hij is een verbinder en vraagbaak tegelijk. Denkt met je mee en kijkt echt naar wat je nodig hebt op vlak van business maar vooral op vlak van mindset. Altijd eerlijk en goedlachs. Zijn gouden tip: laat de powervrouw in je naar boven komen, want die zit 100% in jou!

Het vertrouwen, de pure oprechtheid en de steun die je krijgt van Dennis, dat is echt onbeschrijfelijk. Het voelt zo fijn, wanneer je het even niet weet dat je hem altijd een berichtje kan sturen. Hij reageert altijd om je weer net dat zetje te geven (#fucktheEGO) waardoor je weer in de hogere energie komt, je je weer happy voelt en door kunt met het bouwen aan je business.”
- Christy-

Met haar wortels in het VA-schap heeft Fatima zich verder ontwikkeld tot groeimentor. Nu helpt ze andere ondernemers bewuste keuzes te maken die bij hen passen. Door echt te horen, zien en voelen wat de ander te zeggen heeft. Maar vooral ook wat niet gezegd wordt. Door een connectie aan te gaan vanuit oprechte interesse. En met het lef om juist die vragen te stellen die jou daadwerkelijk verder helpen.

Zonder Iris zijn we nergens. Ze zorgt als projectmanager ervoor dat alles op rolletjes loopt en niemand iets vergeet. Ze brengt structuur aan met behulp van workflows. Haar ervaring als Event en Facilitair manager (bij één van de grootste theaters van Nederland) zorgt ervoor dat we steady vooruit gaan. Dat doet ze niet alleen voor ons. Ze kan dat ook voor jou doen. Als jij het overzicht even niet meer hebt, helpt Iris je binnen no-time op weg.

Persoonlijke aandacht en een connectie maken met mensen, dat vind Lisette erg belangrijk. Als marketeer beantwoord ze met liefde (en flink wat humor) alle vragen die binnenkomen over het VA-schap. Dit doet ze ook op basis van haar persoonlijke ervaring. Ze heeft de opleiding tot VA ook zelf gevolgd. Ze houdt zich graag bezig met dingen rondom mindset en in haar vrije tijd schrijft ze of leest ze graag.

"Waarom kopen bezoekers niet op een site?" Dat is de vraag waar Mieke altijd een antwoord op heeft. Met haar ruim 20 jaar ervaring in de online marketing voor onder andere Cheaptickets, BudgetAir en het wat kleinere ANWB Watersport, heeft ze altijd een oplossing. Daarnaast zorgt ze ervoor dat sites beter vindbaar worden en meer rendabel. Ook voor een creatieve insteek in online marketing draait ze haar hand niet om. Wil je eens met haar sparren? Reageer gerust. Ze praat heel graag over haar vak, maar nog liever dan dat helpt ze jou vooruit.

Kampioen vragen stellen. Dat is oud-journalist Esther. Nadat ze je heeft doorgezaagd, legt ze precies de vinger op de zere plek om zo, snel de kern van jouw tekst probleem te pakken. Favorite topic? Jouw doelgroep. Daarnaast weet ze hoe ze jouw aanbod moet vatten in één zin die aankomt bij jouw potentiele klant. Esther helpt jou met het optimaliseren van je website, je weggever, ads, funnel en social media kanalen. Sparren? She loves it!

Supercreatief, dat is Wendy. Ze schrijft teksten en maakt prachtige visuals. Kijk maar eens op Facebook of Instagram! Social media is echt haar domein. Hoewel ze zich ook prettig voelt in marketing. Inspiratie haalt ze uit muziek, boeken en films en ze schrijft notitieboeken vol met haar ideeën.

Tjun krijgt energie van technische oplossingen door automatiseringen. Het mooiste volgens Tjun? “Door de technische oplossingen kunnen niet alleen klanten zich bezighouden met innovatie, maar ook wij als team. Dat proces begint altijd met reflecteren hoe je het nog beter kan doen. Door meer kennis en inzicht te verkrijgen zodat je een goede basis kan neerzetten om zo maximaal te groeien. Om het beste uit jezelf en je team te halen.”
Tjun doet aan badminton, surfen en boulderen (je mag het even googlen ;-)). Boulderen vindt Tjun een mooie combi tussen het gebruiken van kracht en oplossen van puzzels.

"Wat is de meest optimale technische oplossing waar klanten profijt van hebben en het bedrijf vooruit helpt?" Dat is waar het om draait vindt onze IT-er Richard. Richard helpt graag om de juiste systemen te selecteren en dusdanig in te richten dat ze perfect aansluiten op de bedrijfsprocessen. Wij staan te juichen. Onze nuchtere IT-er zegt: “ Ik help graag ondernemers die willen groeien met slimme adviezen.”
In zijn vrije tijd gaat Richard graag mountainbiken en houdt hij zich bezig met fotografie. En heeft onlangs voorzichtig de eerste stapjes richting de productie van house muziek gezet.

Marjolein ondersteunt ons daar waar nodig is en met haar jarenlange ervaring als projectmanager komt dat goed van pas. Tevens vindt ze het als IT-er belangrijk dat haar kennis altijd up to date is, zodat je de beste service kan leveren. "Je verantwoordelijkheid nemen en kwaliteit leveren. Altijd." En dat doet ze!

Je favoriete online professionals

Je kan een lijst van deze professionals naar jezelf mailen.