Hi! Ik ben Daniëlle Leuvering, zakenvrouw, moeder en levensgenieter.

Oprichter van VA Business Academy. Als Business- en Mindset Coach leg ik intuïtief snel een vinger op de zere plek. Of dit nu persoonlijk of zakelijk is. Dat maakt niet uit. Beide zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. En belangrijk om juíst in te zetten wanneer je wilt groeien.

Ik help jou om je bedrijf stevig op- en uit te bouwen naar de top van jouw branche. Zowel qua business strategieën als door persoonlijke ontwikkeling. Deze kennis en ervaring draag ik met veel passie en enthousiasme over aan ambitieuze vrouwen zoals jij.

Een A-player ben ik altijd geweest. Ik sta voor de hoogste kwaliteit en ga altijd voor het beste. Daarom blijf ik mezelf voortdurend ontwikkelen met opleidingen in binnen- en buitenland. Want alleen dan blijf ik het beste bieden om naar het allerhoogste level te groeien.

Mijn coaching stijl is tweezijdig. Zakelijk op het hoogste niveau. En tegelijkertijd liefdevol met een schop onder je kont om jou uit je comfortzone te laten komen. Want binnen je comfortzone groeit helemaal niks. Dus hop, uit je veilige haven. Groei in je persoonlijke ontwikkeling als je zakelijk wilt groeien. 80% van je succes komt van je mindset af. Samen zetten wij de schouders eronder voor jouw groei. Want jouw groei is mijn genot. En geloof maar dat ik van genieten houd!

Naast ondernemen ben ik gek op mijn gezin, mijn paard en de pony's van de kinderen. En je kunt me altijd blij maken met een overheerlijke latte en aardbeien met chocolade!

Bekijk hieronder de documentaire over Daniëlle's turbulente leven en succesvolle ondernemersreis. Of lees meer over Daniëlle, haar zoektocht, start en toekomstdroom.

Achter iedere sterke vrouw staat een krachtige man. En dat is Dennis.
Hij zorgt dat thuis alles op rolletjes loopt en vormt een anker binnen het bedrijf. Dennis spreekt alle (potentiële) klanten. Hij is een verbinder en vraagbaak tegelijk. Denkt met je mee en kijkt echt naar wat je nodig hebt op vlak van business maar vooral op vlak van mindset. Altijd eerlijk en goedlachs. Zijn gouden tip: laat de powervrouw in je naar boven komen, want die zit 100% in jou!

Het vertrouwen, de pure oprechtheid en de steun die je krijgt van Dennis, dat is echt onbeschrijfelijk. Het voelt zo fijn, wanneer je het even niet weet dat je hem altijd een berichtje kan sturen. Hij reageert altijd om je weer net dat zetje te geven (#fucktheEGO) waardoor je weer in de hogere energie komt, je je weer happy voelt en door kunt met het bouwen aan je business.”
- Christy-

Supercreatief, dat is Wendy. Ze schrijft teksten en maakt prachtige visuals. Kijk maar eens op Facebook of Instagram! Social media is echt haar domein. Hoewel ze zich ook prettig voelt in marketing. Inspiratie haalt ze uit muziek, boeken en films en ze schrijft notitieboeken vol met haar ideeën.

Tjun krijgt energie van technische oplossingen door automatiseringen. Het mooiste volgens Tjun? “Door de technische oplossingen kunnen niet alleen klanten zich bezighouden met innovatie, maar ook wij als team. Dat proces begint altijd met reflecteren hoe je het nog beter kan doen. Door meer kennis en inzicht te verkrijgen zodat je een goede basis kan neerzetten om zo maximaal te groeien. Om het beste uit jezelf en je team te halen.”
Tjun doet aan badminton, surfen en boulderen (je mag het even googlen ;-)). Boulderen vindt Tjun een mooie combi tussen het gebruiken van kracht en oplossen van puzzels.

"Waarom kopen bezoekers niet op een site?" Dat is de vraag waar Mieke altijd een antwoord op heeft. Met haar ruim 20 jaar ervaring in de online marketing voor onder andere Cheaptickets, BudgetAir en het wat kleinere ANWB Watersport, heeft ze altijd een oplossing. Daarnaast zorgt ze ervoor dat sites beter vindbaar worden en meer rendabel. Ook voor een creatieve insteek in online marketing draait ze haar hand niet om. Wil je eens met haar sparren? Reageer gerust. Ze praat heel graag over haar vak, maar nog liever dan dat helpt ze jou vooruit.

"Wat is de meest optimale technische oplossing waar klanten profijt van hebben en het bedrijf vooruit helpt?" Dat is waar het om draait vindt onze IT-er Richard. Richard helpt graag om de juiste systemen te selecteren en dusdanig in te richten dat ze perfect aansluiten op de bedrijfsprocessen. Wij staan te juichen. Onze nuchtere IT-er zegt: “ Ik help graag ondernemers die willen groeien met slimme adviezen.”
In zijn vrije tijd gaat Richard graag mountainbiken en houdt hij zich bezig met fotografie. En heeft onlangs voorzichtig de eerste stapjes richting de productie van house muziek gezet.

Marjolein ondersteunt ons daar waar nodig is en met haar jarenlange ervaring als projectmanager komt dat goed van pas. Tevens vindt ze het als IT-er belangrijk dat haar kennis altijd up to date is, zodat je de beste service kan leveren. "Je verantwoordelijkheid nemen en kwaliteit leveren. Altijd." En dat doet ze!

Je favoriete online professionals

Je kan een lijst van deze professionals naar jezelf mailen.