Virtueel assistent Gezocht? Online Business expert gezocht?

Vind hieronder de online professional die jij nu nodig hebt om te groeien

Zoek een online professional voor mij

Laat VA Business Academy voor mij een geschikte online professional zoeken.

Ik zoek zelf een online professional

Ik zoek zelf een online professional in de database.

Ik ben een online professional

Ik ben zelf een online professional en ik wil mijn diensten aanbieden.

Gebruik extra filters om een online professional te vinden die bij je past.

Zoek op trefwoord

Geavanceerd zoeken

Stephanie van der Linden

Uit Koog aan de Zaan

Ik help ambitieuze vrouwelijke ondernemers met de groei van hun online bedrijf door op afstand taken van ze over te nemen, zodat zij meer tijd over hebben voor hun passie en gezin.

Bekijk profiel

Mirella Tempelman

Uit Warnsveld

Ik ondersteun ambitieuze coaches & trainers die tijd tekort komen voor hun office en sales taken waardoor ze focus verliezen op de groei van hun bedrijf.

Bekijk profiel

Wendy van Velzen

Uit Uithoorn

Management&Marketing support op afstand voor drukke ondernemers. VAnVelzenRegelt helpt drukbezette ondernemers om meer zichtbaar in de markt te zijn en meer tijd over te houden voor hun bedrijfsgroei.

Bekijk profiel

Sayen Runge

Uit Wijhe

Ik help MKB’ers en ZZP’ers die een grote droom hebben om met de juiste bedrijfsprocessen en marketing hun doelen waar te maken.

Bekijk profiel

Ruth de Groot

Uit FOXHOL

Office en Technisch support voor drukke ondernemers.

Bekijk profiel

Mieke

Uit Boekel

Combinatie van brede kennis en creaviteit. Kennis van o.a. financiële administratie, secretariële dienstverlening, Social media, Mailblue, Laposta en momenteel bezig met een opleiding Wordpress.

Bekijk profiel

Over Daniëlle Leuvering

DÉ #1 BUSINESS STRATEEG EN SCALE UP MENTOR

Zit er meer in je bedrijf dan dat er tot nu toe uitkomt?
Wil je van nog grotere betekenis zijn en meer impact maken?
Wil je slimmer werken en meer verdienen?
Wil je snel stappen kunnen zetten om jouw goud te verzilveren?
En wil je doorstoten naar de #1 positie in jouw branche?
Dan wil je meer investeren en met virtuele A-players aan de slag.

Met haar bedrijven hielp ze al honderden vrouwen naar meer impact, omzet en vrijheid d.m.v. een team van vA-players. Ze hielp deze Nieuwe Business Vrouwen om te groeien, zowel zakelijk als persoonlijk. Ze staan nu stuk voor stuk sterker in zowel hun business, leven als gezin. Door slimmer te ondernemen houden ze tijd over voor de dingen die écht belangrijk zijn.

Waarom ze dat doet? Omdat Daniëlle zelf heeft ervaren wat deze (financiële) vrijheid betekent. Ze heeft zelf ervaren hoe het uitbesteden van werkzaamheden en een kloppende strategie je leven zoveel makkelijker maakt. Vanaf dag 1 ging ze vol voor haar business. Ze investeerde volop in haar eigen groei, ontwikkeling en haar team waardoor ze al snel baanbrekende resultaten zag in zowel omzet als vrijheid.

Ze ontdekte wat er nodig is om duurzaam een succesvolle business op te zetten. Ze staat nu op het punt om naar een omzet van 7 cijfers te groeien dankzij haar team die vele werkzaamheden uit handen neemt. Daardoor geniet ze van voldoende vrije tijd voor zichzelf en haar gezin. Tegelijk heeft ze ook voldoende tijd om haar bedrijven nog sneller laten groeien. Ze spot nieuwe kansen in de markt en bedenkt daarbij de beste ideeën. En de uitvoering? Die wordt compleet uit handen genomen. Welke ondernemer wil dat nou niet? En die kans, die gunt ze jou ook.

Voel je dat het tijd is? Vind dan jouw topteamlid in deze VA Database. En mocht je op zoek zijn naar een mentor en strategische schop onder je kont om sneller door te stoten naar de top van je branche, bekijk dan hier de extra mogelijkheden die Daniëlle je biedt met haar bedrijf Excellence in Business.

Je favoriete online professionals

Je kan een lijst van deze professionals naar jezelf mailen.