Virtueel assistent Gezocht? Online Business expert gezocht?

Vind hieronder de online professional die jij nu nodig hebt om te groeien

Zoek een online professional voor mij

Laat VA Business Academy voor mij een geschikte online professional zoeken.

Ik zoek zelf een online professional

Ik zoek zelf een online professional in de database.

Ik ben een online professional

Ik ben zelf een online professional en ik wil mijn diensten aanbieden.

Gebruik extra filters om een online professional te vinden die bij je past.

Zoek op trefwoord

Geavanceerd zoeken

Henriëtte Willemse

Uit Burgh-Haamstede

Geen tijd voor online marketing? Niet jouw "ding"? Laat de virtuele "toverstaf" het werk doen voor jou, zodat jij je weer kan bezig houden met je passie, het ondernemen!

Bekijk profiel

Sissy Wulms

Uit Berlicum

Si-Sissy maakt vrouwelijke coaches, therapeuten en trainers zichtbaar met online marketing, social media support en sterke funnels.

Bekijk profiel

Online busines expert voor zichtbaarheid, groei en meer omzet voor introverte ondernemers.
Ik zorg voor een marketing “leadmachine” voor een constante stroom aan klanten. Samen, op jouw manier.

Bekijk profiel

Ben jij die pedagoog,therapeut of coach die zo graag wil groeien, maar je hebt geen idee hoe? Dan ben jij bij mij op de juiste plek!

Bekijk profiel

Jolanda Cornegoor

Uit Eefde

Werk slimmer, niet harder! Je hoeft het niet allemaal alleen te doen in je bedrijf. Ik ben een ondersteuner in hart en nieren en neem actief organisatorische en marketingtaken uit handen.

Bekijk profiel

Aafje Barreveld

Uit Nuenen

Mijn slogan is: Samen sneller groeien. Webdesign en vormgeving zijn de expertises waarmee ik je daarbij ga helpen. In de samenwerking ben ik creatief, spontaan, enthousiast, een doorzetter en open.

Bekijk profiel

Wie ben ik?

Daniëlle Leuvering is high level business strateeg en coach voor ambitieuze vrouwen die een succesvol online bedrijf op het hoogste niveau willen opbouwen met balans tussen ambitie en hun gezin/privé leven. Vanaf 2007 bouwde ze 3 succesvolle bedrijven op naast haar gezin met 3 kleine kinderen.

Ze was van kleins af aan al aan het onderzoeken hoe ze een business kon starten vanuit huis. Met het verkopen van parfum, gipsen handjes van baby’s en laserhelmen kon ze geen goede boterham verdienen. Uiteindelijk startte ze op haar 26e (4 weken na haar 1e bevalling) haar 1e officiële bedrijf. Binnen 6 maanden was ze al uit loondienst.

Acht jaar later startte ze met werken als virtueel assistent. Ze groeide binnen 2 jaar door naar een Online Business Expert. Ze kon het aantal aanvragen van ondernemers niet aan, zelfs niet toen ze haar eigen team met 2 VA’s had. Verder opschalen leek lastig tot ze haar ‘7 Figures Growth Strategy®’ methode ontdekte.

Door haar growthmindset ontwikkelt ze zichzelf voortdurend. Dat betekent dat ze continu opleidingen volgt in binnen- en buitenland bij top experts. In haarzelf investeren doet ze zodat ze de hoogste kwaliteit weer overdraagt aan ‘A-players’ en zij die top experts worden waar ondernemers zoals jij om zitten te springen.

 

“Dat het goed mogelijk is om succesvol taken uit te besteden, heb ik zelf ondervonden. Eerst vond ik dat super lastig, maar toch zette ik door. En met succes! Ik bouwde mijn eigen dreamteam en dat gun ik jou ook!”

Je favoriete online professionals

Je kan een lijst van deze professionals naar jezelf mailen.