Virtueel assistent Gezocht? Online Business expert gezocht?

Vind hieronder de online professional die jij nu nodig hebt om te groeien

Zoek een online professional voor mij

Laat VA Business Academy voor mij een geschikte online professional zoeken.

Ik zoek zelf een online professional

Ik zoek zelf een online professional in de database.

Ik ben een online professional

Ik ben zelf een online professional en ik wil mijn diensten aanbieden.

Gebruik extra filters om een online professional te vinden die bij je past.

Zoek op trefwoord

Geavanceerd zoeken

Annemarie Bouwman

Uit Ouderkerk aan de Amstel

Ik help ondernemers die van alles willen en hun doelen niet halen. Als creatief expert verzorg ik jouw storymarketing, sales- en businesssupport en samen behalen we je doelen en zorgen we voor groei!

Bekijk profiel

Jessica Brinkert

Uit Dieren

Ik help drukbezette ondernemers die overspoeld worden met taken, te weinig zichtbaar zijn en nieuwe klanten en omzet mislopen.

Bekijk profiel

Kelly Bakels

Uit Geldrop

(Online) Business Structuur Manager voor de dynamische papa met groeiend bedrijf en minder tijd voor zijn gezin | Structuur in jouw werk en daarmee bedrijf, we doen het samen!

Bekijk profiel

Jouw marketing en sales volledig gecoverd.
ik ondersteun en ontzorg drukbezette ZZP’ers en MKB-ers op afstand met hun marketing en sales.

Bekijk profiel

José Visscher

Uit Groningen

Ik help ambitieuze ondernemers aan meer online zichtbaarheid, leads en klanten doormiddel van een krachtige social media
en e-mailmarketing strategie en uitvoering.

Bekijk profiel

Cyrille Peeters

Uit Heythuysen

Laat mij jouw dagelijkse taken uit handen nemen, die jou veel tijd en energie kosten. Zo krijg jij meer tijd om te doen waar jouw passie ligt en zorg jij voor een persoonlijke en zakelijke groei.

Bekijk profiel

Over Daniëlle Leuvering

DÉ #1 BUSINESS STRATEEG EN SCALE UP MENTOR

Zit er meer in je bedrijf dan dat er tot nu toe uitkomt?
Wil je van nog grotere betekenis zijn en meer impact maken?
Wil je slimmer werken en meer verdienen?
Wil je snel stappen kunnen zetten om jouw goud te verzilveren?
En wil je doorstoten naar de #1 positie in jouw branche?
Dan wil je meer investeren en met virtuele A-players aan de slag.

Met haar bedrijven hielp ze al honderden vrouwen naar meer impact, omzet en vrijheid d.m.v. een team van vA-players. Ze hielp deze Nieuwe Business Vrouwen om te groeien, zowel zakelijk als persoonlijk. Ze staan nu stuk voor stuk sterker in zowel hun business, leven als gezin. Door slimmer te ondernemen houden ze tijd over voor de dingen die écht belangrijk zijn.

Waarom ze dat doet? Omdat Daniëlle zelf heeft ervaren wat deze (financiële) vrijheid betekent. Ze heeft zelf ervaren hoe het uitbesteden van werkzaamheden en een kloppende strategie je leven zoveel makkelijker maakt. Vanaf dag 1 ging ze vol voor haar business. Ze investeerde volop in haar eigen groei, ontwikkeling en haar team waardoor ze al snel baanbrekende resultaten zag in zowel omzet als vrijheid.

Ze ontdekte wat er nodig is om duurzaam een succesvolle business op te zetten. Ze staat nu op het punt om naar een omzet van 7 cijfers te groeien dankzij haar team die vele werkzaamheden uit handen neemt. Daardoor geniet ze van voldoende vrije tijd voor zichzelf en haar gezin. Tegelijk heeft ze ook voldoende tijd om haar bedrijven nog sneller laten groeien. Ze spot nieuwe kansen in de markt en bedenkt daarbij de beste ideeën. En de uitvoering? Die wordt compleet uit handen genomen. Welke ondernemer wil dat nou niet? En die kans, die gunt ze jou ook.

Voel je dat het tijd is? Vind dan jouw topteamlid in deze VA Database. En mocht je op zoek zijn naar een mentor en strategische schop onder je kont om sneller door te stoten naar de top van je branche, bekijk dan hier de extra mogelijkheden die Daniëlle je biedt met haar bedrijf Excellence in Business.

Je favoriete online professionals

Je kan een lijst van deze professionals naar jezelf mailen.