• 50% 50%

Superleuk dat je het gesprek aanvraagt! Als ambitieuze vrouw wil je het maximale uit jezelf halen. Talenten inzetten die je nu nog niet 100% benut. Je wilt meer impact in de wereld hebben! Je bent klaar om je hart te volgen en te gaan doen waar je ontzettend blij van wordt.

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen en adviseren, is het fijn als we alvast wat van je weten. Wil je onderstaande vragen beantwoorden? Het kost je ongeveer 10 minuten van je tijd en levert je straks veel op want dan kunnen wij ons helemaal richten op JOU. We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. En uiteraard is het gesprek gratis en vrijblijvend.

We voelen grote verantwoordelijkheid voor onze deelnemers. We kijken daarom of de opleiding de juiste stap is voor jou op dit moment. Als we je uitnodigen voor een gesprek, ontvang je een e-mail met de link naar de online agenda. Daar kun je zelf een geschikte dag en tijd uitkiezen wat jou het beste uitkomt.

We hebben er zin in! En waarom? Omdat we het je zó gunnen om het maximale uit jezelf te halen. Net als ik dat toen heb gedaan en "oh boy" wat heeft dát mijn leven verrijkt!

VA Business Academy in de media

Je favoriete online professionals

Je kan een lijst van deze professionals naar jezelf mailen.