Je bedrijf starten als een succesvolle Online Business Expert:
dit zijn de ervaringen van anderen die jou voorgingen.

“In plaats van allerlei losse trainingen, koos ik voor dit programma. Het is zo compleet, alles zit erin.”

“Mijn online academie was nooit zo’n succes geworden zonder dit programma.”

“Sinds mijn deelname aan het jaarprogramma heb ik niet alleen ontdekt dat online marketing echt mijn ding is. Ook durf ik veel meer de coachende rol te pakken richting mijn klanten. Daar sta ik veel sterker in en dat was ook echt nodig om mijn bedrijf te laten groeien.

Ik help mijn klanten namelijk om online zichtbaarder te worden. Daarvoor is natuurlijk praktisch begrip van de customer journey, social media, webinars en funnels nodig, maar daar zit ook altijd een aantal persoonlijke vragen achter. Hoe wil je zichtbaar worden? Waar zit je energie? Hoe pak je dingen nu aan? Kan dat makkelijker? En, last but not least, hoe zit het überhaupt met je money mindset? Die vragen stel ik nu heel gemakkelijk. Dat had ik eerder zo niet gekund, denk ik.

Ik ben tijdens het jaarprogramma echt gaan knallen en heb alle lessen direct op mijn eigen business toegepast. Ik ben mijn website gaan maken, een weggever en een funnel in gaan richten. Dat had ik anders nooit zo snel en meer zoveel plezier gedaan.”

Wendy Jansen

“Na de VA opleiding wist ik één ding zeker: er zit meer in. Bovendien merkte ik dat ik toch wel erg hard aan het werk was. Met plezier hoor, maar ik wist ook dat er een andere, makkelijkere manier was.

En dat klopt, weet ik nu. Wat heeft me dit jaar veel gebracht. Met name op mindset. Die heeft dankzij Daniëlle’s persoonlijke manier van coachen zo’n enorme boost gekregen. Ik denk anders, en doe daardoor andere dingen. Had je me een jaar geleden verteld dat ik mijn kennis aan anderen door zou geven, had ik je niet geloofd. Nu geef ik met veel plezier workshops! Daniëlle laat je echt in jezelf geloven.

Naast die mindset boost heb ik inhoudelijk vooral veel geleerd van de modules over marketing. De psychologie erachter boeit me enorm. Hoe werkt beïnvloeding, en hoe raak je je klanten echt? Waar haken ze op aan? Daar heb ik veel van opgestoken.

Ben je ondernemer en wil je de volgende groeistap maken? Dan vind je hier wat je zoekt.”

Mariëlle Kessels

“Succesvol ondernemen kan niet zonder persoonlijke ontwikkeling.”

“Ik ben nu een sparringpartner en denk met mijn klanten mee over hun bedrijf.”

“De eerste grote stap maakte ik al vrij snel in het jaarprogramma. Ik ontdekte namelijk dat het VA-schap niet bij mij past; voor mij niet en voor mijn klanten ook niet. Ik wilde veel meer bieden en andere, introverte ondernemers helpen om zichtbaar te worden. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk dat is. Maar nu doe ik het toch maar mooi, geef ik een stuk minder om wat anderen vinden en kan ik mijn lessen delen. Dat heeft Daniëlle me ook echt geleerd. Als je heel dichtbij jezelf blijft, bij jouw verhaal en ontwikkeling, kun je mensen het beste helpen.

Zonder dit jaartraject was ik denk ik nog steeds VA geweest en had ik nog steeds niet geweten wat ik écht wilde. Sta je dus voor je gevoel een beetje stil met je bedrijf? Wil je er nu eindelijk eens achter komen wat je echt wilt gaan doen? En wil je vervolgens grote stappen maken in je sales, en je marketing? Dan is dit programma precies wat jij nu nodig hebt.”

Lizzie de Klepper

“Het ondernemerschap was voor mij nog nieuw toen ik startte met het jaartraject. Ik had net de VA Business Academy bij Daniëlle gedaan, maar voelde me nog heel onzeker in het vak. Ik pakte alles aan wat er op mijn pad kwam.

Ik werkte daardoor regelmatig met klanten met wie het niet matchte. Waarvoor ik vervolgens voor een te laag tarief werkzaamheden verrichtte die ik niet leuk vond. Ik wist niet zo goed wat nou echt bij me past. Waarin ga ik mezelf onderscheiden? Hoe ging ik dit doorbreken?

Daniëlle heeft me dit jaar een enorme boost in de goede richting gegeven. Het roer is compleet om en ik ben echt gaan doen waar mijn hart ligt: het coachen van ondernemers. Op structuur, knopen doorhakken, strategie. Dat past zoveel beter bij me. Als VA sta je toch altijd een beetje in de schaduw van de ondernemer. Dat ben ik niet. Ik heb zoveel meer in mijn mars. Daar ben ik dit jaar echt voor gaan staan. Daniëlle heeft me dat zelf laten ontdekken. Zij zag het al in me, toen ik er zelf nog niet 100% in geloofde.”

Erica van Wijngaarden

“Daniëlle is zo motiverend. Je wilt er gewoon voor gaan als je naar haar luistert.”

“Dankzij alle nieuwe kennis en mijn inmiddels opgebouwde netwerk heb ik een totaal ander leven.”

“Had ik me niet ingeschreven voor dit jaartraject had ik nu nooit gestaan waar ik sta. Ik kan nu strategisch meedenken met mijn klanten, maar ik ben ook nog steeds die persoon die even lekker die mailbox opschoont. Uitvoering vanuit strategie dus. Dat is mijn kracht. Die omarm ik nu volledig.

Tijdens het jaarprogramma heb ik belangrijke keuzes gemaakt in mijn bedrijf. Ik heb onder andere afscheid genomen van klanten die niet pasten en ik heb freelance ondersteuning gezocht. Ik ben echt gaan staan voor mijn waarde.

Ik ben kortom enorm gegroeid. Zakelijk en strategisch, maar vooral persoonlijk. Met name dankzij de persoonlijke begeleiding en coaching van Daniëlle. De laatste live-dag bijvoorbeeld werd het me na een heftig jaar in de privésfeer even teveel. Ik stond op het punt om naar huis te gaan. Toen was het Daniëlle die naast me kwam zitten en zei: “Luister naar dat hele kleine stemmetje, wat zegt dat?” Ze bleef de hele tijd heel rustig, waardoor ik ook weer tot rust kon komen en besloot te blijven. Ze is een geweldige coach.”

Esther Krook-Elbertsen

“Toen ik me inschreef voor het Expert Jaarprogramma wilde ik vooral meer leren over marketing. Ik had totaal geen achtergrond daarin. Ik merkte als VA dat het, zeker in België, toch best moeilijk was om aan klanten te komen. Daarnaast twijfelde ik of het VA-schap wel echt iets voor me was.

Al vrij snel na de start heb ik grote ontwikkelingen doorgemaakt. Ik ben het uitvoerende los gaan laten en veel strategischer gaan kijken. Zowel naar mijn eigen bedrijf, als naar mijn klanten. Ik besloot niet meer 1:1 met klanten te willen werken, maar me compleet te focussen op online programma’s en trainingen. Ook kwam ik er tijdens het Expert Jaarprogramma steeds meer achter wat me ervan weerhield om echt door te breken. Ik zat zelf vast, en daardoor mijn business ook.

Ik stapte dus in voor de marketing, maar uiteindelijk bleek het jaarprogramma vooral een traject in persoonlijke ontwikkeling. Deelname heeft me zoveel opgeleverd. Ik denk zelfs dat het mijn ondernemerschap gered heeft. Ik heb het plezier weer teruggevonden. Had ik niet deelgenomen, was ik denk ik gestopt met mijn bedrijf.”

Stefanie Deprez

“De opleiding heeft alles in zich. Misschien zelfs wel meer dan ik oorspronkelijk dacht te zoeken.”

“Tijdens de opleiding heb ik de opleiding nog terugverdiend.”

“Toen ik op zoek ging naar een goede marketing en sales opleiding, zag ik al snel door de bomen het bos niet meer. Ik wilde specifiek kennis opdoen over online ondernemen. Terwijl ik op zoek was, kreeg ik ineens bericht en een onweerstaanbaar aanbod van Daniëlle. Toen ik de inhoud van het Expert Jaarprogramma zag, zag ik meteen dat dit precies was wat ik zocht. Ik had nergens anders zo’n compleet programma gezien.

Toen ik startte met het jaarprogramma was ik net ondernemer en nog best wel zoekende. Inmiddels weet ik waar ik naartoe wil en heb ik een groot deel staan. Ik richt me nu helemaal op evenementen en heb daarvoor een eigen aanbod ontwikkeld. Ik ontzorg ondernemers nu echt van begin tot einde. Ik doe niet alleen de logistieke coördinatie, maar ook bijvoorbeeld de marketing en sales.

Ook richtte ik tijdens het jaartraject mijn online academie in. Binnen een jaar! Ik had mezelf daar eigenlijk vijf jaar voor gegeven. Als ik me niet had ingeschreven was ik niet zo snel, zo ver geweest. Ook dankzij de groep trouwens. We spreken elkaar nog steeds regelmatig.”

Cinderella Kuiper

“Verdieping was echt belangrijk voor me, want ondernemer was ik al jaren. Ik heb jarenlang een groot MKB bedrijf gehad en dat uiteindelijk verkocht. In het VA-schap vond ik na een lange zoektocht weer werk waarin ik zelfstandig was, waarin ik mezelf kwijt kon en dat goed te combineren was met twee jonge kinderen. Maar het was ook een hele andere tak van sport. Er kwam veel nieuws op mijn pad. Ik had hiervoor nooit echt iets online gedaan, laat staan marketing.

In het Online Business Expert jaarprogramma heb ik me daarin enorm ontwikkeld. Bovendien werd het me dankzij de coaching van Daniëlle steeds duidelijker dat de financiële ondersteuning van ondernemers me het meeste trekt. Nog tijdens het jaarprogramma ben ik ook een opleiding gaan volgen bij Femke Hogema en mag mezelf nu Profit First Professional noemen!

In een jaar tijd heb ik niet alleen het fundament van mijn bedrijf stevig neer weten te zetten, ook ben ik over een heleboel dingen heel anders gaan denken. Zo lees ik tegenwoordig boeken over persoonlijke ontwikkeling. Dat had je me twee jaar geleden niet hoeven vertellen.”

 

Ingrid van Westen

Wil jij als expert gezien worden en van grote betekenis zijn? Wil jij jezelf sterk in de markt zetten met je eigen aanbod of (online) programma?
Neem dan deel aan de Online Business Expert opleiding:

 

Je favoriete online professionals

Je kan een lijst van deze professionals naar jezelf mailen.