Wil jij je privé leven / moederschap en ambities beter combineren?
Ga online ondernemen.

Ben jij werkende vrouw en baal je ervan dat je te weinig vrijheid hebt om je werktijden precies af te stemmen op jouw privé leven? Voel je dat je vastzit in je baan en mis je uitdaging, ontwikkeling en plezier in je werk?

Als er niets verandert, blijf je worstelen om je tijd en aandacht te verdelen tussen je werk en gezin/privé leven. Je kunt je niet in tweeën delen en hebt steeds het gevoel dat je eigenlijk op de andere plek zou moeten zijn. Verder zit je met een onverzadigd gevoel omdat je je talenten niet volledig benut en je jouw uitdaging niet vindt in je werk.

Start als vA-player (VA) of Online Business Expert en neem het heft in eigen hand! Jij kiest voor meer plezier, uitdaging, een hoger inkomen en meer vrijheid. Draag bij aan het succes van anderen, heb impact en krijg de waardering door het inzetten van jouw talenten. Want dat verdien jij!

De zoektocht van Daniëlle Leuvering,
Business- en Mindset Coach

 

Het verlangen

Ik neem je even mee naar lang geleden. Werkend als gedetacheerd assistente bij grote bedrijven ontmoette ik een freelance assistente. De vrijheid die zij had, triggerde me. Net als de diversiteit in haar werk, het ondersteunen van anderen en het eigen baas zijn. Dat wil ik ook, dacht ik. Om meteen daarna weer in maren te vervallen. Waar begin ik in vredesnaam? Vanuit huis werken leek mij nóg idealer, zeker als er ooit kinderen zouden zijn. Maar hoe moet dat dan? Ik bleef beren op de weg zien en stopte mijn verlangen weg.

Het moederschap

Mijn oerdroom om kinderen te krijgen, kwam intussen uit. Vol overtuiging stapte ik in het moederschap. Om al snel te ervaren dat het niet alleen fantastisch, maar ook zwaar is. Mijn gezin staat op nummer 1 en ik kwam nauwelijks aan mezelf toe. Terwijl ik me rot rende tussen de kinderopvang en mijn werk, daalde mijn inkomen doordat ik parttime werkte. Ik voelde me minder en minder van betekenis. Gevangen in mijn vrijheid door de combinatie van werk en zorg.

Mijn start als ondernemer

Af en toe dacht ik nog aan het gesprek met de bewuste assistente, om vervolgens toch door te gaan op de bekende weg. Toen ik de kans kreeg naast mijn parttime baan mijn eerste eigen bedrijf op te starten, greep ik die dan ook met beide handen aan. Doordat mijn inkomen steeg, konden we als gezin meer leuke dingen doen. Het voelde al iets beter zo. Maar toch bleef er iets knagen.

Combi met een druk gezin

De combi van mijn werk met ons drukke gezin bleef een uitdaging en ik baalde ervan dat ik mezelf niet ontwikkelde. 2 van mijn 3 kinderen hebben extra aandacht nodig en mijn man had net een zware periode achter de rug. Dit alles had uiteraard zijn impact op het hele gezin. Ik verlangde naar de vrijheid mijn eigen tijd in te delen, zodat ik de boel beter kon combineren. Zodat ik mezelf kon gaan ontwikkelen en laten groeien. Er te zijn voor de mensen die me nodig hebben, en tegelijkertijd energie te krijgen van werk dat voldoening geeft. Echt van betekenis zijn. Misschien herken je dit wel.

Zoektocht naar geluk

Op het moment dat ik zo’n 10 jaar werkte, besefte ik dat ik al die jaren al op zoek was naar het geluk in mijn werk. Hoe langer hoe meer werd ik me er bewust van dat ik zelf wilde kiezen wat ik het leukst en uitdagendst vind om te doen. Daarbij vond ik het ideaal om vanuit huis te werken en wilde ik meer uit mijzelf halen en laten zien wat ik in huis had. Ik wilde mijn ambities waarmaken. Ik wist alleen nog niet precies hóe.

Online onderneming

Het was vast geen toeval dat niet lang daarna het begrip ‘virtueel assistent’ op mijn pad kwam. Een virtueel assistent is een professional. Een vA-player® (virtuele A-player) die op afstand, vanuit eigen locatie, ondernemers helpt in de groei van hun bedrijf. Een sparringpartner die enorm van waarde is voor haar klant. Dit was ’t! Dit was mijn kans om meer plezier en uitdaging in mijn werk te krijgen, terwijl ik er toch voor mijn thuisfront kon zijn. En zo startte ik mijn eerste online bedrijf.

We kozen ervoor het beetje spaargeld dat we hadden, in mijn nieuwe bedrijf te stoppen. En dat was de beste keus ooit, want ik vond eindelijk waar ik al die tijd naar op zoek was geweest. Uitdaging, geluk en plezier in mijn werk! Deze investering was ook financieel onze redding. Binnen een jaar verdubbelde ik mijn inkomen en 1,5 jaar later werkte ik samen met 2 VA’s en was mijn inkomen gestegen met 237%. En ik weet: als ík het kan, kun jij het ook. 2 jaar na mijn start groeide ik door met mijn online bedrijf en stopte niet meer met groeien. Ik kan wel zeggen dat het heerlijk is. Jezelf ontwikkelen en andere online ondernemer ook helpen met groeien.

Work-lifebalance, ontwikkeling en financiële vrijheid

Het is ontzettend dankbaar werk. Je hebt impact op het succes van anderen en je bent echt betrokken. Het geeft je als gezin financiële ruimte en de kans je verder te ontwikkelen. Het is perfect te combineren met de zorg en aandacht die je gezin nodig heeft. Ik help andere online ondernemers met meer succes en plezier te ondernemen. De impact die ik heb op hun leven geeft mij zoveel waardering en voldoening, dat wens ik jou ook toe.

Mijn toekomstdroom

Vanaf de dag dat ik begon te ondernemen, wilde ik meer impact hebben op de wereld om mij heen. Ik zag snel waar bedrijven kunnen optimaliseren om meer succes te hebben in hun business.

Een A-player ben ik altijd geweest. Ik sta voor de hoogste kwaliteit en ga altijd voor het beste. Door mijn growthmindset ontwikkel ik mezelf voortdurend. Dat betekent dat ik continu opleidingen volg in binnen- en buitenland. Dat ik dat doe is voor mij vanzelfsprekend, zodat ik de hoogste kwaliteit weer overdraag aan online ondernemers en zij die 'A-player' worden waar ondernemers om zitten te springen.

Ondernemen is fantastisch. De balans tussen werk en privé is het allerbelangrijkste. Je bouwt je business om je lifestyle heen en niet je lifestyle om je business. Daarom help ik je graag om jouw succesvol online bedrijf op te zetten en te laten groeien zodat jij jouw bedrijf afstemt op de lifestyle die jij wilt. Dit gun ik jou, uit het diepst van mijn hart!

Het coachen en helpen van anderen maakt me zó gelukkig. Het is mijn missie om honderdduizenden ambitieuze vrouwen gelukkig te maken, door hen te helpen een succesvol online bedrijf op te bouwen op hun voorwaarden, naast hun gezin of privé leven.

Ik hoop dat ik je geïnspireerd heb met mijn verhaal.
Geniet van je dag en vergeet niet …

“Volg bij elke stap je hart, dat brengt je sneller dichter bij het geluk”

Enthousiaste, ondernemende groet,


“Wauw wat een reis, de VA Business Academy! Het begon ergens in april. Tijdens de opleiding startte ik als zelfstandig High Level VA. Het was spannend. Het was leuk. Het was de perfecte keuze voor mij. Ook al ben ik geen ambitieuze moeder, ambitieus ben ik wel hoor 😉

Tijdens de laatste dag van de opleiding bij de VA Business Academy werd mij gevraagd, wat heeft het je gebracht? Ik ben absoluut nog steeds dezelfde Bernadette nu in september als toen ik begon in april. Maar wat heeft het mij veel moois gebracht! Waardevolle VA-collega’s, meer kennis, nieuwe inzichten en een hele dosis enthousiasme.

Daniëlle is een echte inspirator. Ze helpt je overal waar je aangeeft hulp nodig te hebben. Een duwtje in de goede richting. Een kritische vraag. Of hele praktische informatie uit haar netwerk.

Samen met een groep dames/meiden die allemaal hetzelfde proces doormaken. En ieder die op zijn eigen manier tegen ‘muren en beren’ aanloopt. Het is erg fijn om de reis te delen met je buddy. Elkaar te helpen en te steunen bij het starten als zelfstandige.

De investering van de opleiding verdiende ik direct tijdens de opleiding alweer terug. En de groeimogelijkheden zijn enorm. Ik kijk ernaar uit om over een jaar terug te blikken en te zien waar "mijn" Vibella dan staat.

Daniëlle en alle mede collega VA’s bedankt voor deze mooie reis!”

Bernadette Lere

High Level vA-Player

Als je mij echt kent, zou je weten dat:

 • Gezin en familie mijn alles zijn;
 • Je mij ’s nachts liever niet wakker maakt, tenzij de sirene van de kids gaat;
 • Ik van paardrijden houd en begon met paardrijden toen ik 37 was;
 • Je mij altijd blij maakt met chocolade en aardbeien;
 • Stilzitten en nietsdoen heel moeilijk zijn voor mij;
 • Ik een harde werker en tegelijkertijd ook een levensgenieter ben;
 • Ik geen nee zeg tegen een bezoek aan de sauna of goed restaurant;
 • Latte mijn favoriete koffie is;
 • Het ondernemerschap voor mij voelt als een tweede natuur;
 • Nieuwe dingen leren mij erg gelukkig maakt, vooral als ik ze weer door kan geven;
 • Ik bloedserieus kan zijn, maar ook knotsgekke Daan-momenten heb;
 • Gezelligheid om me heen en gekeuvel met mijn kinderen me altijd blij maken;
 • Ik enorm van lachen hou. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

“De samenwerking met Daniëlle heeft mij veel opgeleverd. Ze heeft mij geholpen om mijn bedrijf vanaf ‘nul’ op te zetten. Doordat zij zich blijft ontwikkelen en op de hoogte is van de laatste kennis, kan ik mezelf ook verder blijven ontwikkelen. Ze heeft mij geholpen om binnen 4 maanden loondienst los te laten en volledig zelfstandig ondernemer te zijn.

Ze is oprecht, slim, persoonlijk en heel betrokken. Ik waardeer het enorm dat ze eerlijk is en me aanspoort tot acties in mijn onderneming. Ze streeft naar een hoog kwaliteitsniveau, wat ook terug te zien is in de opleidingen die ze geeft.

Ambitieuze vrouwen, die worstelen bij het opzetten van hun eigen bedrijf, raad ik Daniëlle aan; zij zullen dan vol vertrouwen werken aan een succesvolle business als High Level VA."

Wendy Jansen

High Level vA-Player

Je favoriete online professionals

Je kan een lijst van deze professionals naar jezelf mailen.