Wil jij moederschap en ambities combineren?
Word Virtueel Assistent.

Ben jij werkende moeder en baal je ervan dat je te weinig vrijheid hebt om je werktijden precies af te stemmen op wat jouw gezin nodig heeft? Voel je dat je vastzit in je baan en mis je plezier en uitdaging in je werk?

Als er niets verandert, blijf je worstelen om je tijd en aandacht te verdelen tussen je werk en gezin. Je kunt je niet in tweeën delen en hebt steeds het gevoel dat je eigenlijk op de andere plek zou moeten zijn. Verder zit je met een onverzadigd gevoel omdat je je talenten niet volledig benut en je jouw uitdaging en afwisseling niet vindt in je werk.

Start als Virtueel Assistent en neem het heft in eigen hand! Jij kiest voor meer plezier, uitdaging, een hoger inkomen en meer vrijheid. Je vindt het geluk en krijgt de waardering door het inzetten van jouw talenten. Want dat verdien jij!

7 Geheimen om succesvol te starten als Virtueel Assistent

Ontdek hoe jij als ambitieuze moeder een winstgevend bedrijf opbouwt in de tijd
dat het jóu uitkomt. Download het e-book met video’s direct, het is helemaal gratis!


Je e-mailadres is 100% veilig bij mij. Ik stuur je ook een 2-wekelijkse e-mail met VA Business tips.

De zoektocht van Daniëlle Leuvering,
Virtueel Business Manager en Business Coach

 

Het verlangen

Ik neem je even mee naar lang geleden. Werkend als gedetacheerd secretaresse bij grote bedrijven ontmoette ik een freelance secretaresse. De vrijheid die zij had, triggerde me. Net als de diversiteit in haar werk, het ondersteunen van anderen en het eigen baas zijn. Dat wil ik ook, dacht ik. Om meteen daarna weer in maren te vervallen. Waar begin ik in vredesnaam? Vanuit huis werken leek mij nóg idealer, zeker als er ooit kinderen zouden zijn. Maar hoe moet dat dan? Ik bleef beren op de weg zien en stopte mijn verlangen weg.

Het moederschap

Mijn oerdroom om kinderen te krijgen, kwam intussen uit. Vol overtuiging stapte ik in het moederschap. Om al snel te ervaren dat het niet alleen fantastisch, maar ook zwaar is. Mijn gezin staat op nummer 1 en ik kwam nauwelijks aan mezelf toe. Terwijl ik me rot rende tussen de kinderopvang en mijn werk, daalde mijn inkomen doordat ik parttime werkte. Ik voelde me minder en minder van betekenis. Gevangen in mijn vrijheid door de combinatie van werk en zorg.

Mijn start als ondernemer

Af en toe dacht ik nog aan het gesprek met de bewuste secretaresse, om vervolgens toch door te gaan op de bekende weg. Toen ik de kans kreeg naast mijn parttime baan mijn eerste eigen bedrijf op te starten, greep ik die dan ook met beide handen aan. Doordat mijn inkomen steeg, konden we als gezin meer leuke dingen doen. Het voelde al iets beter zo. Maar toch bleef er iets knagen.

Combi met een druk gezin

De combi van mijn werk met ons drukke gezin bleef een uitdaging. 2 van mijn 3 kinderen hebben extra aandacht nodig en mijn man had net een zware periode achter de rug. Dit alles had uiteraard zijn impact op het hele gezin. Ik verlangde naar de vrijheid mijn eigen tijd in te delen, zodat ik de boel beter kon combineren. Er te zijn voor de mensen die me nodig hebben, en tegelijkertijd energie te krijgen van werk dat voldoening geeft. Misschien herken je dit wel.

 

 

Zoektocht naar geluk

Op het moment dat ik zo’n 10 jaar werkte, besefte ik dat ik al die jaren al op zoek was naar het geluk in mijn werk. Hoe langer hoe meer werd ik me er bewust van dat ik zelf wilde kiezen wat ik het leukst en uitdagendst vind om te doen. Daarbij vond ik het ideaal om vanuit huis te werken en wilde ik meer uit mijzelf halen en laten zien wat ik in huis had. Ik wilde mijn ambities waarmaken. Ik wist alleen nog niet precies hóe.

 

Virtueel Assistent

Het was vast geen toeval dat niet lang daarna het begrip ‘virtueel assistent’ op mijn pad kwam. Een virtueel assistent is een professional die op afstand, vanuit eigen locatie, ondernemers helpt in de groei van hun bedrijf. Een sparringpartner die enorm van waarde is voor haar klant. Dit was ’t! Dit was mijn kans om meer plezier en uitdaging in mijn werk te krijgen, terwijl ik er toch voor mijn thuisfront kon zijn.

We kozen ervoor het beetje spaargeld dat we hadden, in mijn nieuwe VA-bedrijf te stoppen. En dat was de beste keus ooit, want ik vond eindelijk waar ik al die tijd naar op zoek was geweest. Geluk en plezier in mijn werk! Deze investering was ook financieel onze redding. Binnen een jaar verdubbelde ik mijn inkomen en 1,5 jaar later werkte ik samen met 2 VA’s en was mijn inkomen verdrievoudigd. En ik weet: als ík het kan, kun jij het ook.

 

Work-lifebalance, ontwikkeling en financiële vrijheid

Het is zulk dankbaar werk. Ik ben van betekenis voor anderen en voel mij echt betrokken. Dit werk geeft ons als gezin financiële ruimte en mij als persoon de kans me verder te ontwikkelen. Ik help andere ondernemers met meer succes en gemak te ondernemen. Het is perfect te combineren met de zorg en aandacht die mijn gezin nodig heeft. Ik cijfer mij niet meer weg en bloei op als persoon.

Mijn toekomstdroom

Het coachen en helpen van andere VA’s maakt me nog gelukkiger. Het is mijn missie om duizenden ambitieuze moeders gelukkig te maken, door hen te helpen een winstgevend VA-bedrijf op te bouwen in eigen tijd, naast hun gezin. Mijn werk geeft me vrijheid, uitdaging en plezier. Ik voel dat mijn talenten ten volle worden ingezet en benut. En dat gun ik jou ook, uit het diepst van mijn hart!

 

Mijzelf ontwikkelen en daarmee anderen weer helpen het succes te behalen, in alle opzichten, daar geniet ik ook ontzettend van! Daarom blijf ik investeren in mijn kennis en laat ik mij door de beste top coaches in binnen en buitenland trainen zodat ik het weer doorgeef aan jou.
Omdat ik ga voor de hoogste kwaliteit én jouw succes en geluk!

Ik hoop dat ik je geïnspireerd heb met mijn verhaal.
Geniet van je dag en vergeet niet …

“Volg bij elke stap je hart, dat brengt je sneller dichter bij het geluk”

Enthousiaste, ondernemende groet,


PS. Kies voor jouw vrijheid en geluk en download gratis het e-book.

“Wat ik het meest waardeer in Daniëlle, zijn haar positieve energie, tomeloze ambitie en passie voor haar vak. Ze blijft investeren in bijscholing en opleiding, waardoor ze continu up-to-date is. Daniëlle is top! 

Sabine van Meenen – OndernemersCoach voor gepassioneerde ondernemers die willen doorbreken naar het volgend niveau”
Sabine van Meenen

Ondernemerscoach

Als je mij echt kent, zou je weten dat:

 • Gezin en familie mijn alles zijn;
 • Je mij ’s nachts liever niet wakker maakt, tenzij de sirene van de kids gaat;
 • De sportschool geen onbekend terrein is voor mij;
 • Je mij altijd blij maakt met chocolade en aardbeien;
 • Stilzitten en nietsdoen heel moeilijk zijn voor mij;
 • Ik een harde werker en tegelijkertijd ook een levensgenieter ben;
 • Ik geen nee zeg tegen een bezoek aan de sauna, goed restaurant of festival;
 • Latte en Hugo mijn favoriete drankjes zijn;
 • Het ondernemerschap voor mij voelt als een tweede natuur;
 • Nieuwe dingen leren mij erg gelukkig maakt, vooral als ik ze weer door kan geven;
 • Ik bloedserieus kan zijn, maar ook knotsgekke Daan-momenten heb;
 • Gezelligheid om me heen en gekeuvel met mijn kinderen me altijd blij maken;
 • Ik enorm van lachen hou. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

“Daniëlle heeft de laatste nieuwe kennis in huis en blijft zich ontwikkelen. De samenwerking met haar heeft mij veel opgeleverd. Ze heeft geholpen mijn bedrijf vanaf ‘nul’ op te zetten. Ik waardeer het enorm dat ze zo goed uitleg geeft. Ze is slim, snel en flexibel. Ze denkt goed mee en is een echte sparringpartner. Ze streeft naar een hoog kwaliteitsniveau en is heel betrouwbaar.  Ik raad haar zeker aan andere virtuele assistenten aan die worstelen met het opzetten van hun eigen bedrijf.”

Jacqueline Spaans helpt ambitieuze marketing- en communicatieprofessionals en zelfstandig ondernemers op een slimme manier foto’s te maken en te gebruiken. Zo vallen ze meer op bij hun klanten, krijgen ze meer klanten en maken ze meer omzet.

Jacqueline Spaans

Instagram @DanielleLeuvering

7 Geheimen om succesvol te starten als Virtueel Assistent

Ontdek hoe jij als ambitieuze moeder een winstgevend bedrijf opbouwt in de tijd
dat het jóu uitkomt. Download het e-book met video’s direct, het is helemaal gratis!


Je e-mailadres is 100% veilig bij mij. Ik stuur je ook een 2-wekelijkse e-mail met VA Business tips.  

Pin It on Pinterest

Share This